2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tabikide anlık takip etmiyorum mihrayı merak ediyodum beni anlık gören sizde burdasınız anlıkda değilde o ben her gördüğme cvp yazmak istiyorum bazen cevapsız kalıyo sorular kıyamıyorum
Sen hepimiz adına sormuşsun canım teşekkür ederiz , tabi ki belirtileri hepimiz merak ediyoruz , bilgili olsak yada meraklı olmasak burda ne işimiz var Birbirimize sorup öğrenmek , destek olmak İçin burdayız farklı bir amacı yok buranın

Bence var tebrik ederim benim de şubat ayında transferim herkes 2. Adeti olduktan sonra transfer olmuş ama benim doktorum 3.adet bittikten sonra transferimi yapıcak 3. Adetime 10 gün kaldı sonrası ilaçlara başlıycam sonra transfer çok heycanlıyım

Pozitif görenler be gibi belirtiniz var nolur yazın bugün 5.günüm dunden beri 3 defa yaptım kasıklsrımda batma var acaba varmı yok mu insan dusunmeden edemiyor

Pozitif görenler be gibi belirtiniz var nolur yazın bugün 5.günüm dunden beri 3 defa yaptım kasıklsrımda batma var acaba varmı yok mu insan dusunmeden edemıyır
Transfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
Hayırlı olsun hangi gün transfer oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…