- 3 Kasım 2023
- 68
- 75
- 3
- 47
Sen hepimiz adına sormuşsun canım teşekkür ederiz , tabi ki belirtileri hepimiz merak ediyoruz , bilgili olsak yada meraklı olmasak burda ne işimiz varTabikide anlık takip etmiyorum mihrayı merak ediyodum beni anlık gören sizde burdasınız anlıkda değilde o ben her gördüğme cvp yazmak istiyorum bazen cevapsız kalıyo sorular kıyamıyorum
Canıım hayırlııı olsun ya maşallahKızlar sonucum 332 geldi inanamıyorum
Evet ya maşallah çok iyi belirtiniz varmiydiTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
8. GunTam 10. Gunde mi test verdiniz
Olabilir sanki silik var gibi 5.gün embriyosu demiTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
Olmaz mıııTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
Sadece 2.gunden beri kasık batması var başka bsey yokEvet ya maşallah çok iyi belirtiniz varmiydi
Evet 5.gun embriyosuOlabilir sanki silik var gibi 5.gün embriyosu demi
Perşembe günü kan sonucu da güzel gelir inşallahOlmaz mııı
Bencede var bariz belli canımTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
İnşallahPerşembe günü kan sonucu da güzel gelir inşallah
Yaa btane arkdas şimdi aklımı karistirdi ben taze transfer oldum ptesi günü .o gün 1/3 çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi geçmiştir dmi bgune kdrBencede var bariz belli canım
İnşallah kanda da netleşir de nasip olmusturİnşallahçok mutlu oluyorum çok kısmetli bir ay bu ay
Hayırlı olsun hangi gün transfer oldunuzTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
Pazartesi transfer oldum salıdan sayıyorum bugün 5.gün diyeTransfer günü sayarsak bgun ,6.gunum testim böyle çıktı umut var mı sizce?
Bnde ptesi transfer oldum canim.5.gun embriyosuydu senin nasıldıPazartesi transfer oldum salıdan sayıyorum bugün 5.gün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?