2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Niye bana öle gelmiyo ya
Canım ilaçların eksisi , adet tarihin de değil daha adetine var kasıkların ağrı olmaz. Bebek tutunmasıda bu kadar sancılı olacağını düşünmüyorum, yumurtalıklıklarında bir sorun falan varmı ilaçlar diyorum ben ama .

Yaa btane arkdas şimdi aklımı karistirdi ben taze transfer oldum ptesi günü .o gün 1/3 çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi geçmiştir dmi bgune kdr
Çatlatma iğnesinin 10 gün civarı etkisi oluyo hamile kadın çişinden yapılıyo kafanız karışmasında daha çok erken zaten hamilelik etkisinin kana karışması min transferden sonra 7-8.günler çişe karışması daha da uzun sürebiliyor 2 gun önce bir kız vardı beta hcg pozitif çişte negatifti o yüzden kafanızı bulandırmayın çok erken daha

Anladım hayırlısı artık Perşembe günü kan vericem o gün belli olur

Beni de ekler misiniz test günüm 25ocak 1embriyo

Çok teşe
Bize belirtilerin sölersin artık biliyosun adettendir
belirti olarak ilk 2-3 günler bel ağrılarım oldu. Kasık sancısı çok hafif ve nadir oldu hatta hiç belirti yok diye üzüldüm olmadı dedim. 8. Gün çok belim ağrıdı ve kahverengi lekelenmem oldu değerim 35di. ben adet oldum diye düşündüm. Ertrsi gün bel ağrımda geçti lekelenmemde bitti. Böyle oldu kızlar. İnşallah sağlıklı ilerler sizde en kısa sürede güzel haberi alırsınız inşallah hepiniz için dua edicem

11.gün değeri 516 çıkmış biri olarak söylüyorum, bende belirti diyebileceğim ağız ve dudak kuruluğu. Bir de bel ağrısı ama ağrı gibide değil. Gerinme isteği gibi. Kasık batması ya da lekelenme yaşamadım. Geceleri sıcak basıyordu ama o adet olmadan önce de oluyordu.
Her anne adayı kader arkadaşımda farklı olabilir.
Bol pozitif haber alma ümidiyle

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve aranıza katıldım hep okuyordum yazılanları sürekli araştırma yapıyorum benimde bugün transferin 5 günü 3.gün embriyosu 25 ocak test günüm benide eklermisnz rabbim dualarımızı kabuk eylesin inşallah

Kızlar ben bugün dayanamayıp erken genelik testi yaptım transferim pazartesi günüydü biliyorum çok erken fazla bi beklentiyle yapmadım ama belli belirsiz bir çizgi var mı sanki bana mı öyle geliyor
Ay bnde ptesi transfer oldum benim de sunsekilde çıktı ama taze transfer olunca çatlatma iğnesi etkisi diyorlar emin olamadim.test günüm Perşembe gunu

Eklentiler

• IMG-20240120-WA0017.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar ben de bugun tedaviye basladim.
Daha oncesinden maalesef tecrubem cok. Catlatma ignesi 13 14 gun ben de kaliyor. O yuzden test yaniltici olabilir.ertesi gun yapildiginda koyulasma var ise bebistir.

Ay bnde ptesi transfer oldum benim de sunsekilde çıktı ama taze transfer olunca çatlatma iğnesi etkisi diyorlar emin olamadim.test günüm Perşembe gunu
Seninki benimkinden daha belirgin gözüküyor canım igne etkisi deglse pozitif gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…