transfer öncesi kullandığınız ilaçların bir etkisi olmaz. ağrı kesici gibi bir şeyin özellikle. Eğer transfer günü de almanız gerekirse belki doktora danışmak gerekir.Selam kızlar günaydın :) transfer öncesi ağrı kesici kullandınız mı parol dışında ? Migrenim tuttu ve transferim 25 Ocak :/
Daha üç gün var, kullanılabilir diye biliyorum. Transferden sonra dahi parol ve minoset kullanılabiliyor. Ben de kullanmıştım.Selam kızlar günaydın :) transfer öncesi ağrı kesici kullandınız mı parol dışında ? Migrenim tuttu ve transferim 25 Ocak :/
Günaydın nasılsın 2. Haftamıza doğru gidiyoruz herhangi bi değişiklik varmı ben hiç belirti hissedemedim! Kabızlığın geçti mi seninDaha üç gün var, kullanılabilir diye biliyorum. Transferden sonra dahi parol ve minoset kullanılabiliyor. Ben de kullanmıştım.
Günaydın nasılsın 2. Haftamıza doğru gidiyoruz herhangi bi değişiklik varmı ben hiç belirti hissedemedim! Kabızlığın geçti mi senin
AminBenimde bir onceki tüp bebekte ilk sonucum 32 cıkıp sonra 41 olmuştu maalesef kimyasal oldu
Sizinki tutunur umarım
Kaç oldukdan sonra değeriniz düşmeye başladıBenimde bir onceki tüp bebekte ilk sonucum 32 cıkıp sonra 41 olmuştu maalesef kimyasal oldu
Sizinki tutunur umarım
Nasıl çıktı canım görüntü yokKızlar bugün erken gebelik yaptım şöyle çıktı.. Dün de yapmıştım çatlatma iğnesinin etkisi varmı dye negatif çkmştı.. Şimdi kan versem iğnenin etkisinden dolayı yüksek çıkar mı? Kafam karıştı test günümü mü beklesem
Süper kabızlıktan kurtulmana sevindim , bugün benimde sanki adet olacak mıyım gibi bi sızlama hissi var garip göğüslerim hiç ağrımıyor taktım kafayı onlara, Protestan ı fitil olarak da kullanıyormusun pekiGünaydın, teşekkür ederim sen nasılsın?kasık ağrısı var, bacağa ve bele vuran ama progestan iğnenin yeri de ağrıuordu ondan da olabilir, adet ağrısı gibi de ağrıyor, umarım adet olmam, çok korkuyorum çok şükür ki kbzlk geçti, onun dışında bir şey yok. Sen neler hissediyorsun? Haftaya bugün test günüm
Bence de var 5. Gün embriyosu galiba erken çıktığına göreEki Görüntüle 3373825 kizlar dayanamadım test yaptım pazartesi transfer olmuştum çok çok silik bir çizgi var sizce de var mı yok sa ben görmek istediğim için mi görüyorum
İnsallah sağlıkla devam eder canımEvet 5.gun tek embriyo
Canım bende sadece ara ara gelen regl olcak gibi bir ağrı var onun dışında hiçbir belirti yokİnsallah sağlıkla devam eder canım,aynı gün transferimiz olmuş belirtin var mıydı peki bende hiç bişey yok
Bence önceliğin embriyoların sağlıklı olup olmaması olsun. Yani doktor çok sıradan transfer yapalım olmazsa genetiğe gönderelim. Bana göre böyle bi şey yok. Benim doktorum negatif olduğunu öğrendiğinde hemen kromozom testi ve histeroskopi istedi çünkü riske atmak istemedi ben tam aksine hemen transfer olmasını istedim ama doktorum önce nedenini öğrenmek istedi his Teleskopi oldum ve en az iki ay rahim dinlendirme verdi bence doktorun önceliği bu olmalı çünkü hem maddi hem manevi zor bir süreç doktorun bunu ticari anlamda görmemeliCok tesekkur ederim
Dondurulmus embriyo transferi yapıldı 1 ay dinlendirdi ama sonrasında hemen gel dedi bende anlayamadım bi görüsmem gerekiyor genetik test icin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?