2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 3373825 kizlar dayanamadım test yaptım pazartesi transfer olmuştum çok çok silik bir çizgi var sizce de var mı yok sa ben görmek istediğim için mi görüyorum
Bende pazartesi olmuştum bugün gidip kan verdim sanki benim testlerimde böyleydi dayanamadım yarın çıkacak sonuç inşallah güzel sonuç alırız

Dedigin mantıklı tabi o ayrı bi sürec kimyasalda olmadı direk negatif oldu ama o kadar ilac kullandık onlarında atılması gerekmez mi acaba vucuttan
Valla sürekli kan alıp bakıyorlardı bende negatif bişey söz konusu olsa bence yapmazlar transfer diye düşünüyorum ama tabi en iyisini yine onlar biliyor

Eki Görüntüle 3373825 kizlar dayanamadım test yaptım pazartesi transfer olmuştum çok çok silik bir çizgi var sizce de var mı yok sa ben görmek istediğim için mi görüyorum
Pozitif görünüyor canım inşaAllah katlanarakta gider . Bugün bende yapıcam ama test almam lazım önce sonucu atarım buraya inş pozitif çıkar

Benimde bugün 7. Günüm kan versem mi yoksa daha erken mi bide kasette daha belirgin çıktı erken gebelikte daha silik çıkıyor var gibi bişeyler ama degil mi inşallaaahh normalde erken genelikte daha net çıkması lazım değil mi

Eklentiler

• IMG_4638.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 111
Evet var hayırlı olsun

Merhaba.Ben 5 gün embriyosu transfer oldum salı günü.Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım üsteki çıktı silik.Ve az önce yine yaptım çizgi yok.Bu neden kaynaklı acaba? Kan testim cuma daha.

Eklentiler

• IMG_1800.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 95
Kan testi vermeden sevinemiyorum canım sen naptın yaptın mı bir daha test seninde var gibiydi
Valla benim testim birinde var birinde yok gibiydi sabahda yaptım net göremedim sabah sağlık ocağına gidip kan verdim içimde bir korku var sanki olmamış gibi hala belirgin bir belirtim yok yarin cikacak sonucum sende belirti varmi sence erken mi verdim pazartesi ydi transferim çıkar mı acaba

Kızlar takvime göre bgun regl günüm ama bde karın ağrım var normal mi bu ?sizde de olan var mi

İnşallah olumlu düşünelim,Hayırlı olsun.Birşey sormak istiyorum bunları sabah ilk idrarla mı yaptınız?

Hayır dondurulmuş embriyo 2 ay sonra transfer edildi
İnşallah vardır ben biraz araştırdım şu falan tuketince hcg hormonu bulmakta zorlaniyormus test o yüzden sıkıntı olabilirmiş ondan dolayı sabah erkenden ilk idrarla verin diyorlar bence diğerinde de var gölge gibi görüyorum insall var dir

Merhaba.Ben 5 gün embriyosu transfer oldum salı günü.Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım üsteki çıktı silik.Ve az önce yine yaptım çizgi yok.Bu neden kaynaklı acaba? Kan testim cuma daha.
Canım bence bir kaset testle dene bende o daha belirgin çıktı

Evet oda doğru ola bilir ben çok su içtim ilk testen sonra 3-4 bardak,malum ilaçları sırasıyla içmek lazım olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…