2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy inşAllah güzel haberler alırız, Amin benim göğüslerimde de hiç bir belirti yok, çok da takmıyorum onları ben pazartesiyi bekleyeceğim kesin kafama koydum progestanı iğne olarak kullanıyorum ben, Progestan ve Progestan dex.

İnşallah güzel sonuç alırsınız.Testlere çok güvenmiyorum artık açıkcası.Güzel haberler alın inşallah

Bnde 2-3gun öyleydi ama normalde de kışın ayaklarım soğuk olur ona bağlıyorum.bnde de 2gundur ateş basmaları oluyir transfer günü saymazsak bgun 7.gunum
Benim de bugün transfer gününü saymazsam 2.günüm belirti aramak için çok erken tabi dua ediyorum inşallah benimledir diye inşallah hepimizin bebişleri annelerine sıkı sıkı tutunurlar

Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret

Benim gögsüm agrıyor adet olacagım zaman gibi bide adet olmadan önce kesin çıkan sivilcem çıktı bende adet olcam heralde diye üzülüyordum

Estrofem kullanıyor musunuz? O kayganlaştırıyor normalde çünkü.

Çoğu kişide oluyor bu durum. Bende de ara ara oldu. Bazen rahat yerleştirdim bazen zor oldu ama pozitif oldu sonucum. Tutup tutmadığıyla alakalı değildir içiniz rahat olsun

Bende pazartesi olmuştum bugün gidip kan verdim sanki benim testlerimde böyleydi dayanamadım yarın çıkacak sonuç inşallah güzel sonuç alırız
Ayyy inşallah böyle silik de olsa 2. Çizgiyi görmek o kadar iyi geliyor ki belki bugün bende kan veririm akşam iğne olmaya giderken

Benimde böyleydi dayanmyıp kan verdim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…