- 5 Şubat 2021
- 486
- 526
- 33
Ayy inşAllah güzel haberler alırız, AminSüper kabızlıktan kurtulmana sevindim , bugün benimde sanki adet olacak mıyım gibi bi sızlama hissi var garip göğüslerim hiç ağrımıyor taktım kafayı onlara, Protestan ı fitil olarak da kullanıyormusun pekiben galiba 29 unu bekleyemem gibi cumaya hazır gibiyim beraber transfer olmuşuz inşallah beraber mutlu haberi veririz hakkımızda hayırlısı
Kaset test almadım erken diyeCanım bence bir kaset testle dene bende o daha belirgin çıktı
Aynen ondan dır inşallahEvet oda doğru ola bilir ben çok su içtim ilk testen sonra 3-4 bardak,malum ilaçları sırasıyla içmek lazım olunca.
İnşallah güzel sonuç alırsınız.Testlere çok güvenmiyorum artık açıkcası.Güzel haberler alın inşallahValla benim testim birinde var birinde yok gibiydi sabahda yaptım net göremedim sabah sağlık ocağına gidip kan verdim içimde bir korku var sanki olmamış gibi hala belirgin bir belirtim yok yarin cikacak sonucum sende belirti varmi sence erken mi verdim pazartesi ydi transferim çıkar mı acaba
Bnde 2-3gun öyleydi ama normalde de kışın ayaklarım soğuk olur ona bağlıyorum.bnde de 2gundur ateş basmaları oluyirKızlar selam bugün transferimin 1. günü ayaklarım buz gibi benim gibi olan var mıydı
Aminn Rabbım emeklerimizi boşa vermesin herkese nasip etsin inşallahİnşallah güzel sonuç alırsınız.Testlere çok güvenmiyorum artık açıkcası.Güzel haberler alın inşallah
Benim de bugün transfer gününü saymazsam 2.günümBnde 2-3gun öyleydi ama normalde de kışın ayaklarım soğuk olur ona bağlıyorum.bnde de 2gundur ateş basmaları oluyirtransfer günü saymazsak bgun 7.gunum
İnşallah canim.kucaklarimjz boş kalmasınBenim de bugün transfer gününü saymazsam 2.günümbelirti aramak için çok erken tabi dua ediyorum inşallah benimledir diye inşallah hepimizin bebişleri annelerine sıkı sıkı tutunurlar
Benim gögsüm agrıyor adet olacagım zaman gibi bide adet olmadan önce kesin çıkan sivilcem çıktı bende adet olcam heralde diye üzülüyordumValla benim testim birinde var birinde yok gibiydi sabahda yaptım net göremedim sabah sağlık ocağına gidip kan verdim içimde bir korku var sanki olmamış gibi hala belirgin bir belirtim yok yarin cikacak sonucum sende belirti varmi sence erken mi verdim pazartesi ydi transferim çıkar mı acaba
Adet olamazsın şuan olumsuz olsada geç olunuyoBenim gögsüm agrıyor adet olacagım zaman gibi bide adet olmadan önce kesin çıkan sivilcem çıktı bende adet olcam heralde diye üzülüyordum
Estrofem kullanıyor musunuz? O kayganlaştırıyor normalde çünkü.Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret
Yok kullanmıyorumEstrofem kullanıyor musunuz? O kayganlaştırıyor normalde çünkü.
Çoğu kişide oluyor bu durum. Bende de ara ara oldu. Bazen rahat yerleştirdim bazen zor oldu ama pozitif oldu sonucum. Tutup tutmadığıyla alakalı değildir içiniz rahat olsunKızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret
Biliyorum evet sadece belirti olarak söyledimAdet olamazsın şuan olumsuz olsada geç olunuyo
Ayyy inşallah böyle silik de olsa 2. Çizgiyi görmek o kadar iyi geliyor ki belki bugün bende kan veririm akşam iğne olmaya giderkenBende pazartesi olmuştum bugün gidip kan verdim sanki benim testlerimde böyleydi dayanamadım yarın çıkacak sonuç inşallah güzel sonuç alırız
Benimde böyleydi dayanmyıp kan verdim bugünBenimde bugün 7. Günüm kan versem mi yoksa daha erken mi bide kasette daha belirgin çıktı erken gebelikte daha silik çıkıyor var gibi bişeyler ama degil mi inşallaaahhnormalde erken genelikte daha net çıkması lazım değil mi
Yaa öyle mi testini atabilir misin canım merak ettim sonuç ne çıktıBenimde böyleydi dayanmyıp kan verdim bugün
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar sabh erken gebelik yapmıştım silik çkmştı kan verdim 21 çıktı. Transferimin 5.günü dayanamadım inşallh sağlıkla artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?