- 2 Temmuz 2023
- 1.409
- 965
- 53
- 27
Çok silik bir çizgi var, kaçıncı gün bugün ve embriyo kalitesi ne acabaEki Görüntüle 3374091 Eki Görüntüle 3374091 kızlar burda ne görüyorsunuz
Sanki hafif çıkmış gibiEki Görüntüle 3374091 Eki Görüntüle 3374091 kızlar burda ne görüyorsunuz
Yaaa bende emin olmak için sormak istedim 17 ocak transfer bugün transfer gününü saymazsak 5.gün sayarsak 6 , 5.gün embriyo su kalitesini bilmiyorum canımÇok silik bir çizgi var, kaçıncı gün bugün ve embriyo kalitesi ne acaba
Belirtiniz var mıYaaa bende emin olmak için sormak istedim 17 ocak transfer bugün transfer gününü saymazsak 5.gün sayarsak 6 , 5.gün embriyo su kalitesini bilmiyorum canım
Çooook yemek yemek aşırı gaz ayak üşümesi ara ara batma ve sanki adet olcak gibi bi his ama gelip giden ağrı ve hisler tabi yemek hep varBelirtiniz var mı
Cizgi goruyorumEki Görüntüle 3374091 Eki Görüntüle 3374091 kızlar burda ne görüyorsunuz
ADetin kacinci gunu.. benim 2. Gunu 5 mm gbi bir seydi.. transfer icin kac olmasi bekleniyor acaba..Kontrolden çıktım. 6.6 mm olmuş rahim. Çarşamba tekrar görecek. 2x3 estrofem devam ek olarak östrojen bant verdi. Kalçamın üstüne yapıştıracakmışım. Bakalım gerektiği kadar kalınlaşır umarım.
Benim 14. Okuduğum kadarıyla 7-8 olmalıymış en az.ADetin kacinci gunu.. benim 2. Gunu 5 mm gbi bir seydi.. transfer icin kac olmasi bekleniyor acaba..
Ben de bir ara çok yaşadım o sıkıntıyı. Sonra düzeldi. 5-6 gün kullandıktan sonra 3-4 gün zorlandim.
Evet iki kez kan verdim pozitif görünüyor. Cumartesi de ilk ultrasona gideceğim.Teşekkür ederim şuan hamilesiniz siz galiba dimi
Sadece benim değil herkesin görmesine çok sevindimCizgi goruyorum
Gormeyen bizden degildirSadece benim değil herkesin görmesine çok sevindim
Canım hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin şimdiden bende Perşembe günü transfer oldum yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum belirtin var mıydı nasıl hissetmiştinTeşekkür ederim inşallh sağlıkla artarevet canım çarşamba oldum
Kan artışı güzelse hiç kafana takma canım progesteron iğne fitil kullnyorum sun?Bugün 20. Gün salı günü kan verdim sonrasında lekelenme yaşadım dinlendim sürekli.. bugün kanama çok oldu Dr kırmızı kan olursa gel demişti bugün adet gibi geldi.. kan değerim artmış artış çok güzel aslında dedi ama kese yok görünmedi.s 2 transfer olmuştum birimi düştü acaba.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?