- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 36
Canım benimde aynıydı aynı gün transfer olmuşuz
Amin canım darısı sizlere inşallah.. Canım ben transferin 3.günü çok şiddetli adet sancısı çektim çok şiddtlydi. Ve 2 gündr tansiyonum çok düşük 80/40 hepCanım hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin şimdiden bende Perşembe günü transfer oldum yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum belirtin var mıydı nasıl hissetmiştin
Canım ben çizgi görüyorum ama hayalet gibi kaçıncı günün taze transfer miEki Görüntüle 3374091 Eki Görüntüle 3374091 kızlar burda ne görüyorsunuz
Çift transfer yapıcaz canım karar verdik yarım saat sonra işlem olucak inşallah dualarınıza talibimanladım canım o zaman doktorun tavsiyesi en mantıklısı geldi
ah süper haber Allah yardımcın olsun sıkıca tutunsun bebişlerÇift transfer yapıcaz canım karar verdik yarım saat sonra işlem olucak inşallah dualarınıza talibim
41den sonra dusmeye baslamıstıKaç oldukdan sonra değeriniz düşmeye başladı
Aslında hic o bakıs acısında degil ama önceki kimyasal gebelikler biri aşılamadan sonraki ay olmustu, ilacların etkisiylemi kendiliginden mi onu tam anlayamadık ama oncelikli olarak 4-5 embriyo transferi yapıldıktan sonra genetik diye dusunuyolarmısBence önceliğin embriyoların sağlıklı olup olmaması olsun. Yani doktor çok sıradan transfer yapalım olmazsa genetiğe gönderelim. Bana göre böyle bi şey yok. Benim doktorum negatif olduğunu öğrendiğinde hemen kromozom testi ve histeroskopi istedi çünkü riske atmak istemedi ben tam aksine hemen transfer olmasını istedim ama doktorum önce nedenini öğrenmek istedi his Teleskopi oldum ve en az iki ay rahim dinlendirme verdi bence doktorun önceliği bu olmalı çünkü hem maddi hem manevi zor bir süreç doktorun bunu ticari anlamda görmemeli
Evet kullanıyorumm kanama durdu gibi ama kese görünmediğinden çok endişe ettim adet gibi oldu aynı birde ağrılarım vs.s normalde de cuma günü kese için gidecektim erken mi henüz bilemedimm o yüzden mi görünmedi korku oldu içimde işteKan artışı güzelse hiç kafana takma canım progesteron iğne fitil kullnyorum sun?
Ben dün size yazmışdım ,sol kol bacak sol bileğimde hafif ağrılar oluştuKızlar benim sol bacagım sürekli uyuşuyor acaba kullandıgım ilaçların yan etkisi olabilir mi sizde daha önce böyle bir şey oldu mu ne zaman ilk transferimde de aynı ilaçları kullandım ama onda olmamıştı
Canım sen kaç embriyon kaldı transfer için gerideAslında hic o bakıs acısında degil ama önceki kimyasal gebelikler biri aşılamadan sonraki ay olmustu, ilacların etkisiylemi kendiliginden mi onu tam anlayamadık ama oncelikli olarak 4-5 embriyo transferi yapıldıktan sonra genetik diye dusunuyolarmıs
Yarına doktor ile gorusup netlestirecegim ama genetik test isteyecegim oncelikli olarak
Tekrar tekrar transfer ve negatif sonuc yasamak istemiyorum
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet iki kez kan verdim pozitif görünüyor. Cumartesi de ilk ultrasona gideceğim.
Amin canım inşallahah süper haber Allah yardımcın olsun sıkıca tutunsun bebişler
Teşekkür ederim. İnsallah. 79-174 geldi.Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin2. Değeriniz kaçtı acaba
Benimde aynı canım merak etme gün geçtikçe de içerisi baloncuk boluncuk şişip daralıyor gibi progestoron yapıyor merak etme .aksine vücudun alıyor hormonu işte sevinTeşekkür ederim biraz rahatladım mesajınızla
Benim testte aynı canım varmı yokmu karar veremedim bende yaptım şimdiEki Görüntüle 3374091 Eki Görüntüle 3374091 kızlar burda ne görüyorsunuz
Keşke yardımcı olabilsem hakkımda hayırlısı olsunBeni de bu gün aradılar 2 embriyo var istersen 3. Gün yani bu gün transfer edelim yada 5. Günü bekleyelim dediler ama 5. Güne sadece biri gidebilirmiş karar veremedim napıcağımı bilmiyorum
Nerden yazdınız görmedim. Benim agrı şeklinde degil kolumda bir şey yok ama sol bacagım çok uyuşuyor neden olabilir böyle bişeyBen dün size yazmışdım ,sol kol bacak sol bileğimde hafif ağrılar oluştu
Biz de gorebilir miyiz..kacinci gununBenim testte aynı canım varmı yokmu karar veremedim bende yaptım şimdi
Çarşamba transfer oldum canım 5. Gün embriyosu resim atmak istedim ama resimde hiç görünmüyor çizgi yada ben görmek istediğim gibi görüyomBiz de gorebilir miyiz..kacinci gunun
Yillar yillar onceee idi. 5 gun embriyoyu. 4. Gun gormustum.. ikizdi. Kaybettim ama gormustum..gorduysen inandim ben :) catlatma ignesi olmadin dimi..Çarşamba transfer oldum canım 5. Gün embriyosu resim atmak istedim ama resimde hiç görünmüyor çizgi yada ben görmek istediğim gibi görüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?