2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin şimdiden bende Perşembe günü transfer oldum yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum belirtin var mıydı nasıl hissetmiştin
Amin canım darısı sizlere inşallah.. Canım ben transferin 3.günü çok şiddetli adet sancısı çektim çok şiddtlydi. Ve 2 gündr tansiyonum çok düşük 80/40 hep

Aslında hic o bakıs acısında degil ama önceki kimyasal gebelikler biri aşılamadan sonraki ay olmustu, ilacların etkisiylemi kendiliginden mi onu tam anlayamadık ama oncelikli olarak 4-5 embriyo transferi yapıldıktan sonra genetik diye dusunuyolarmıs
Yarına doktor ile gorusup netlestirecegim ama genetik test isteyecegim oncelikli olarak
Tekrar tekrar transfer ve negatif sonuc yasamak istemiyorum

Kan artışı güzelse hiç kafana takma canım progesteron iğne fitil kullnyorum sun?
Evet kullanıyorumm kanama durdu gibi ama kese görünmediğinden çok endişe ettim adet gibi oldu aynı birde ağrılarım vs.s normalde de cuma günü kese için gidecektim erken mi henüz bilemedimm o yüzden mi görünmedi korku oldu içimde işte

Ben dün size yazmışdım ,sol kol bacak sol bileğimde hafif ağrılar oluştu

Canım sen kaç embriyon kaldı transfer için geride

Beni de bu gün aradılar 2 embriyo var istersen 3. Gün yani bu gün transfer edelim yada 5. Günü bekleyelim dediler ama 5. Güne sadece biri gidebilirmiş karar veremedim napıcağımı bilmiyorum
Keşke yardımcı olabilsem hakkımda hayırlısı olsun

Çarşamba transfer oldum canım 5. Gün embriyosu resim atmak istedim ama resimde hiç görünmüyor çizgi yada ben görmek istediğim gibi görüyom
Yillar yillar onceee idi. 5 gun embriyoyu. 4. Gun gormustum.. ikizdi. Kaybettim ama gormustum..gorduysen inandim ben :) catlatma ignesi olmadin dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…