Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret
Hayırlı olsunKızlar sabh erken gebelik yapmıştım silik çkmştı kan verdim 21 çıktı. Transferimin 5.günü dayanamadım inşallh sağlıkla artar
Teşekkür ederim biraz rahatladım mesajınızlaÇoğu kişide oluyor bu durum. Bende de ara ara oldu. Bazen rahat yerleştirdim bazen zor oldu ama pozitif oldu sonucum. Tutup tutmadığıyla alakalı değildir içiniz rahat olsun
Selam taze transfer miydi sizin debelki2903 bugün transfer oldum 3.gün embriyosu test tarihim 05.02.2024
Konuştum hemşire ile önermiyoruz ama migreniniz var alabilirsiniz dedi. Çünkü parol kesmiyor migren olduğu için :/Daha üç gün var, kullanılabilir diye biliyorum. Transferden sonra dahi parol ve minoset kullanılabiliyor. Ben de kullanmıştım.
HımmKonuştum hemşire ile önermiyoruz ama migreniniz var alabilirsiniz dedi. Çünkü parol kesmiyor migren olduğu için :/
Amin inşallah canımGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim inşallh sağlıkla artarHayırlı olsunçarşamba mı oldunuz transfer?
Transferin kaçıncı günü canım? Kanama çokmu leke gbimiBenim pozitif oldu kanda gebeliğimm ama kanamam da varbu şekilde yaşayıp sağlıklı ilerleyen var mı
Evet taze transferSelam taze transfer miydi sizin de
Bugün 20. Gün salı günü kan verdim sonrasında lekelenme yaşadım dinlendim sürekli.. bugün kanama çok oldu Dr kırmızı kan olursa gel demişti bugün adet gibi geldi.. kan değerim artmış artış çok güzel aslında dedi ama kese yok görünmedi.s 2 transfer olmuştum birimi düştü acaba.sTransferin kaçıncı günü canım? Kanama çokmu leke gbimi
Beni de bu gün aradılar 2 embriyo var istersen 3. Gün yani bu gün transfer edelim yada 5. Günü bekleyelim dediler ama 5. Güne sadece biri gidebilirmiş karar veremedim napıcağımı bilmiyorumEvet taze transfer
selam canım ben de 2 tane 3. gün embr. oldum biri 6 diğeri 7 hücreliydi, 2 sini birlikte 3. gün olarak transfer ettirsen nasıl olur? 5. günün tutma ihtimali daha yüksek tabiki ama 3. gün olup çok iyi kalitede dedikleri embriyolar da tutunuyor, yani dışarda olsa belki ilerlemeyecek olan embriyo anne rahmninde ilerliyor..Selam kızlar ben cuma günü opu olmuştum az önce emriyologum aradı 2 embriyo varmış biri 6 hücreli biri 8 hücreli. 8 hücreli olan 5.güne ulaşabilir diyor. Son kararı bize bırakıyor istersek 3.günde transfer yapabiliriz yada 5. Günü bekleyebiliriz diyor. Benim bu ikinci tüp bebek denemem ilkinde 1 yumurtam vardı döllenmedi hiç bu aşamaya gelmedim ve şuan çok tedirginim açıkçası ya 5. Güne ulaşamazsa diye birde şöyle bir seçenek sundu 6 hücreli olanı transfer edip 8 hücreli olanı 5. Güne gitmesi için bekleyip doldurabiliriz diyor.
Bilgisi olan bana da anlatabilir mi 3. Gün transferi ile 5. Gün transferi tutunma yüzdesi nasıl birde şuan kaliteleri 4a falan gibi değerlendiremiyorlarmış 4. Günden sonra belli oluyor dedi 8 hücreli olan biraz değişik bölünmüş
Çift embriyo transferini sormadım yaşım genç ve ikinci denemem diye 3. Denemeden sonra çift embriyo transfer ediyoruz demişti doktorum ama onu da sorucam birazdan doktora gidicez eşimle tekrar konuşmak için. Bu arada doktor çok iyi demedi embriyo kalitelerini ya 8 hücreli olanın fermente yani bölünme şekli biraz değişikmişselam canım ben de 2 tane 3. gün embr. oldum biri 6 diğeri 7 hücreliydi, 2 sini birlikte 3. gün olarak transfer ettirsen nasıl olur? 5. günün tutma ihtimali daha yüksek tabiki ama 3. gün olup çok iyi kalitede dedikleri embriyolar da tutunuyor, yani dışarda olsa belki ilerlemeyecek olan embriyo anne rahmninde ilerliyor..
Ben de bir ara çok yaşadım o sıkıntıyı. Sonra düzeldi. 5-6 gün kullandıktan sonra 3-4 gün zorlandim.Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret
anladım canım o zaman doktorun tavsiyesi en mantıklısı geldiÇift embriyo transferini sormadım yaşım genç ve ikinci denemem diye 3. Denemeden sonra çift embriyo transfer ediyoruz demişti doktorum ama onu da sorucam birazdan doktora gidicez eşimle tekrar konuşmak için. Bu arada doktor çok iyi demedi embriyo kalitelerini ya 8 hücreli olanın fermente yani bölünme şekli biraz değişikmiş
Yada bişey görüyomusunuzEki Görüntüle 3374091 Eki Görüntüle 3374091 kızlar burda ne görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?