2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar sabh erken gebelik yapmıştım silik çkmştı kan verdim 21 çıktı. Transferimin 5.günü dayanamadım inşallh sağlıkla artar
Hayırlı olsunçarşamba mı oldunuz transfer?

Selam kızlar ben cuma günü opu olmuştum az önce emriyologum aradı 2 embriyo varmış biri 6 hücreli biri 8 hücreli. 8 hücreli olan 5.güne ulaşabilir diyor. Son kararı bize bırakıyor istersek 3.günde transfer yapabiliriz yada 5. Günü bekleyebiliriz diyor. Benim bu ikinci tüp bebek denemem ilkinde 1 yumurtam vardı döllenmedi hiç bu aşamaya gelmedim ve şuan çok tedirginim açıkçası ya 5. Güne ulaşamazsa diye birde şöyle bir seçenek sundu 6 hücreli olanı transfer edip 8 hücreli olanı 5. Güne gitmesi için bekleyip doldurabiliriz diyor.

Bilgisi olan bana da anlatabilir mi 3. Gün transferi ile 5. Gün transferi tutunma yüzdesi nasıl birde şuan kaliteleri 4a falan gibi değerlendiremiyorlarmış 4. Günden sonra belli oluyor dedi 8 hücreli olan biraz değişik bölünmüş

Konuştum hemşire ile önermiyoruz ama migreniniz var alabilirsiniz dedi. Çünkü parol kesmiyor migren olduğu için :/
Hımm bende de migren var, transferden sonra tuttu ve iki tane parol aldım, ilk hamileliğimde de migrenim tuttuğunda günde en fazla üç taneye kadar alabilirsin demişti doktorum ve geçmeyince öyle yapmıştım.

Merhaba herkese bütün yazıları okudum herkese kolaylıklar diliyorum. 16 Ocak çift embriyo transferi oldum. İlk iki gün ara ara sol kaşığıma bacağa doğru ağrı girdi. Göğüslerimdeki hassaslık azaldı. Bu sabah 6. Gün sol bacağıma doğru çok az ağrı girdi çıktı. Fakat başka hiç bir şey yaşamıyorum. İğneden ilaçlardan da hafif şeyler yaşıyorum ama onlar daha önceki tutmayan tek embriyo 5Aa kalite transfer sonrasında da vardı. Sizden ricam tutunanlar hatta çift embriyo transferi olupta tutunanlar buraya yaşadıklarını yazabilir mi? Bir çok kişi lekelenme yaşamış 8. Gün gibi okuyorum kafam karıştı. Bir de 6. Gününde olanlarda fikirlerini yazarsa sevinirim.

Transferin kaçıncı günü canım? Kanama çokmu leke gbimi
Bugün 20. Gün salı günü kan verdim sonrasında lekelenme yaşadım dinlendim sürekli.. bugün kanama çok oldu Dr kırmızı kan olursa gel demişti bugün adet gibi geldi.. kan değerim artmış artış çok güzel aslında dedi ama kese yok görünmedi.s 2 transfer olmuştum birimi düştü acaba.s

selam canım ben de 2 tane 3. gün embr. oldum biri 6 diğeri 7 hücreliydi, 2 sini birlikte 3. gün olarak transfer ettirsen nasıl olur? 5. günün tutma ihtimali daha yüksek tabiki ama 3. gün olup çok iyi kalitede dedikleri embriyolar da tutunuyor, yani dışarda olsa belki ilerlemeyecek olan embriyo anne rahmninde ilerliyor..

Çift embriyo transferini sormadım yaşım genç ve ikinci denemem diye 3. Denemeden sonra çift embriyo transfer ediyoruz demişti doktorum ama onu da sorucam birazdan doktora gidicez eşimle tekrar konuşmak için. Bu arada doktor çok iyi demedi embriyo kalitelerini ya 8 hücreli olanın fermente yani bölünme şekli biraz değişikmiş

Ben de bir ara çok yaşadım o sıkıntıyı. Sonra düzeldi. 5-6 gün kullandıktan sonra 3-4 gün zorlandim.

anladım canım o zaman doktorun tavsiyesi en mantıklısı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…