İki gün sonra tekrar vereceksiniz, artışı önemli tutunma zamanı farklı olup baştan düşük olabilir. Eğer iki katı civarında artarsa belki tekrar ister belki de bir süre sonra muayene olursunuzKızlar kan sonucum 25 çıktı çok düşük ama düşük olması normal heralde değil mi
Aynı gün transfer olmuşuz beni 29unda çağırdı benimkide 6. Gün 58 8.gün 123 10. Gün 301 grldi Başka yaptırmadı inşallah keselerini görürüz bebeklerimizin :)29 ocakta çağırdı hayırlısıyla
Amin inşallah siz hangi hastanede yaptırmıştınız tek embriyo mu birdeAynı gün transfer olmuşuz beni 29unda çağırdı benimkide 6. Gün 58 8.gün 123 10. Gün 301 grldi Başka yaptırmadı inşallah keselerini görürüz bebeklerimizin :)
Ben Kayseri system hospital 5.gün aa kalite tek embriyoyduAmin inşallah siz hangi hastanede yaptırmıştınız tek embriyo mu birde
Amin inşallah siz hangi hastanede yaptırmıştınız tek embriyo mu birde
Seninki nasıldıAmin inşallah siz hangi hastanede yaptırmıştınız tek embriyo mu birde
Ben medicalpark floryada yaptırdım yumurta toplama biraz kötü geçti benim için bi anda geliştiler 60 embriyom toplandı 38i döllendi 5ci güne 22 tane kaldı 5aa hepsi 2 embriyo transfer oldum 20 tanesini saklattım ilerisi içinSeninki nasıldı
Maşallhhhh o ne kadar bebekBen medicalpark floryada yaptırdım yumurta toplama biraz kötü geçti benim için bi anda geliştiler 60 embriyom toplandı 38i döllendi 5ci güne 22 tane kaldı 5aa hepsi 2 embriyo transfer oldum 20 tanesini saklattım ilerisi için
Bitanem yükselen olduğunu burda okumuştumkızlar betam
Cuma 27
Pazar 38
Salı 54
Sizce düşük mü olucak böle olup yükselen var mı
Hep aynı yüzdede gidiyor cuma gün doktorum bidaha kan ver gel dediBitanem yükselen olduğunu burda okumuştum
Canım seninki çift embriyo sanırım değil mi. Betadan ikiz net olmaz demişti hemşire bana. Beni de 29 u için USG dediler . Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah29 ocakta çağırdı hayırlısıyla
Ben sadece kendim kuruyorum sanmıştım bi kaç gündür bende rüyalarımda hep ya hastanedeyim doğurmuşum bakıyorum yada evdeyim Allah gerçekleştirmeyeceğini hayal bile ettirmezmiş hayırla sağlıkla hepimiz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.Maşallhhhh o ne kadar bebekben şuan baya hamile modundayım sürekli rüyamda doğuruyorum çocuğum kucağımda altını değiştiriyorum falan Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın:)
Evet çift embriyo sizin içinde hayırlısı sağlıklısı olsunCanım seninki çift embriyo sanırım değil mi. Betadan ikiz net olmaz demişti hemşire bana. Beni de 29 u için USG dediler . Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Bizim elimizde olan şeylere dikkat edicez elimizde olmayanlar için üzülmiycez çünkü biz bişey yapmadık Allah ol diyecek yaşa diyecek doğ diyecek hepsi bu aslında ama nefis ağır geliyor tabi anlayamıyoruz bunu ayın 29nasıl gelecek bilmiyorum çok sakin gibi duruyorum ama korkuyorum yalan mı söyleyeyim :)Ben medicalpark floryada yaptırdım yumurta toplama biraz kötü geçti benim için bi anda geliştiler 60 embriyom toplandı 38i döllendi 5ci güne 22 tane kaldı 5aa hepsi 2 embriyo transfer oldum 20 tanesini saklattım ilerisi için
İnşallah yükselecek ben inanıyorum:)Hep aynı yüzdede gidiyor cuma gün doktorum bidaha kan ver gel dedi
11. Gunse igne etkisi degildir diye dusunuyorum . Mumkun degil gibi bir sey. Zatenn 10 20ml hcg icerdigi soyleniyor
İnşallah öyledir canım yarın tekrar kan vercem bakalım11. Gunse igne etkisi degildir diye dusunuyorum . Mumkun degil gibi bir sey. Zatenn 10 20ml hcg icerdigi soyleniyor
Hepimiz aynı durumdayız ama şimdiye kadar sabrettik 6 gün daha beklerizBizim elimizde olan şeylere dikkat edicez elimizde olmayanlar için üzülmiycez çünkü biz bişey yapmadık Allah ol diyecek yaşa diyecek doğ diyecek hepsi bu aslında ama nefis ağır geliyor tabi anlayamıyoruz bunu ayın 29nasıl gelecek bilmiyorum çok sakin gibi duruyorum ama korkuyorum yalan mı söyleyeyim :)
Sende haber bekliyordun okumuştum burda hadi inşallah üçümüz aynı gün dünyanın en mutlu insanı olacağız öyle mi :)Canım seninki çift embriyo sanırım değil mi. Betadan ikiz net olmaz demişti hemşire bana. Beni de 29 u için USG dediler . Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
İnşallahİnşallah yükselecek ben inanıyorum:)
Böyle beklemek olsun sonu güzel olan daha ne ister insan :)Hepimiz aynı durumdayız ama şimdiye kadar sabrettik 6 gün daha bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?