2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar kan sonucum 25 çıktı çok düşük ama düşük olması normal heralde değil mi
İki gün sonra tekrar vereceksiniz, artışı önemli tutunma zamanı farklı olup baştan düşük olabilir. Eğer iki katı civarında artarsa belki tekrar ister belki de bir süre sonra muayene olursunuz

Seninki nasıldı
Ben medicalpark floryada yaptırdım yumurta toplama biraz kötü geçti benim için bi anda geliştiler 60 embriyom toplandı 38i döllendi 5ci güne 22 tane kaldı 5aa hepsi 2 embriyo transfer oldum 20 tanesini saklattım ilerisi için

Maşallhhhh o ne kadar bebek ben şuan baya hamile modundayım sürekli rüyamda doğuruyorum çocuğum kucağımda altını değiştiriyorum falan Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın:)

Maşallhhhh o ne kadar bebek ben şuan baya hamile modundayım sürekli rüyamda doğuruyorum çocuğum kucağımda altını değiştiriyorum falan Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın:)
Ben sadece kendim kuruyorum sanmıştım bi kaç gündür bende rüyalarımda hep ya hastanedeyim doğurmuşum bakıyorum yada evdeyim Allah gerçekleştirmeyeceğini hayal bile ettirmezmiş hayırla sağlıkla hepimiz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.

Canım seninki çift embriyo sanırım değil mi. Betadan ikiz net olmaz demişti hemşire bana. Beni de 29 u için USG dediler . Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Evet çift embriyo sizin içinde hayırlısı sağlıklısı olsun

Bizim elimizde olan şeylere dikkat edicez elimizde olmayanlar için üzülmiycez çünkü biz bişey yapmadık Allah ol diyecek yaşa diyecek doğ diyecek hepsi bu aslında ama nefis ağır geliyor tabi anlayamıyoruz bunu ayın 29nasıl gelecek bilmiyorum çok sakin gibi duruyorum ama korkuyorum yalan mı söyleyeyim :)

Hepimiz aynı durumdayız ama şimdiye kadar sabrettik 6 gün daha bekleriz

Canım seninki çift embriyo sanırım değil mi. Betadan ikiz net olmaz demişti hemşire bana. Beni de 29 u için USG dediler . Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Sende haber bekliyordun okumuştum burda hadi inşallah üçümüz aynı gün dünyanın en mutlu insanı olacağız öyle mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…