- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 36
21 epey yüksek bence iğneden olamaz bence hamilesiniz
İnşallah öyledir canım21 epey yüksek bence iğneden olamaz bence hamilesiniz
Hayırlı olsun canım bende 17 Ocak transferim. Kan vericekmisinEki Görüntüle 3374704
Kızlar 17 Ocak transferim 5. Gün embriyosu, dün yaptığım test negatifti, bugün pozitif
Sorma ya çok bekledim herkes gibi çok emek verdim 2 ay transfer bekledim yıprandım ama nasibe inanıyorum. Hayırlı doğru zamana. İnşallah sağlıkla keseyi de kalp atışını da doğumu da görmek nasip olsun hepimizeSende haber bekliyordun okumuştum burda hadi inşallah üçümüz aynı gün dünyanın en mutlu insanı olacağız öyle mi :)
ay bende sürekli test yapıyorum ve sonuç pozitif görüyorum rüyamda :))Ben sadece kendim kuruyorum sanmıştım bi kaç gündür bende rüyalarımda hep ya hastanedeyim doğurmuşum bakıyorum yada evdeyim Allah gerçekleştirmeyeceğini hayal bile ettirmezmiş hayırla sağlıkla hepimiz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.
Ben de orda yaptırdım Gökalp hocada mı yaptrdınızBen Kayseri system hospital 5.gün aa kalite tek embriyoydu
Ben 16 ocakta transfer oldum 6günü 54 çıktı senin de iyi bence enden 2gün sonra transfer olmuşsun yarı yarıya iyi çıkmış benceKızlar kan sonucum 25 çıktı çok düşük ama düşük olması normal heralde değil mi
Bendede cikolata kisti vardı 4 ay önce başladık dondurulmus embriyo transferi için bu ay lucrin 1 aylık igne vuruldum menopoza soktu doktorum kist küçüldü kuculur kuculmez de hemen dondurulmuslari nihayet 18 ocakta transfer etti 2 adet 6 gün embriyosu 4 cu gun beta hcg 16 idi yarın bir daha bakicam değer 2 katına çıkmış mı Bi tane oğlum var çok şükür belkide onun rahatligiBende de var çikolata kisti, boyutu önemli değilmiş çevresine zarar verip vermemesi önemliymiş. Bugün doktorum öyle söyledi, Dondurulmuş embriyo transferi sürecine girdim ben de bugün. Yarın estrofem’e başlıyorum
Evet canımBeklemek çok yoruyor insanı ama sonu güzel olsun hepimiz için önemli olan o
Ayrıca dondurulmus embriyo da hem ovulasyon istemior hemde rahim kalinlassin istio cikolata kisti 5 cm den buyuk oldugu icin estrofemin etki etmesini engelliordu lucrin sayesinde küçüldü menopoz olduğum içinde ovulasyon olmadı ve Rahim kalinlasti transfer başarılı gibi görünüyor doktorum mükemmel profesyonel az konuşuyor ama iki de iki çok şükür ilk oğlumu 7 yıl öncede böyle vermistiBendede cikolata kisti vardı 4 ay önce başladık dondurulmus embriyo transferi için bu ay lucrin 1 aylık igne vuruldum menopoza soktu doktorum kist küçüldü kuculur kuculmez de hemen dondurulmuslari nihayet 18 ocakta transfer etti 2 adet 6 gün embriyosu 4 cu gun beta hcg 16 idi yarın bir daha bakicam değer 2 katına çıkmış mı Bi tane oğlum var çok şükür belkide onun rahatligi
Benim de 5 ci ayda transfer oldu cnm üzülme geç olsun ama sagliklisi olsunBeklemek çok yorucu 2 aydır adet olmuyorum adet söktürücü verdi Ocak ayında da olmadı tam 4 aydır transferim iptal oluyor çok ama çok yorgunum
Ben hergün acısız şalgam suyuTransferden hemen sonra mı canım. Ben hiç avokado yiyemiyoruz tadı çok kötü geliyor nar suyu yerine katıksız nar ekşisi var annemin yaptığı acaba onun da faydası olur mu
Stres en büyük faktör kendinize aktivite bulun biraz telefondan uzaklaşın biliyorum hepimiz aynıyız ama biraz zihninizi rahat bırakmanız lazım, birde youtube da ebru ceylan adet söktürücü masajı dilerseniz onuda deneyinBeklemek çok yorucu 2 aydır adet olmuyorum adet söktürücü verdi Ocak ayında da olmadı tam 4 aydır transferim iptal oluyor çok ama çok yorgunum
Merhaba canım transferin kaçıncı günü verdinizKızlar kan sonucum 25 çıktı çok düşük ama düşük olması normal heralde değil mi
Canım sen naptın kaç geldi sonucunMerhaba canım transferin kaçıncı günü verdiniz
21 geldi canım sıkkın biraz baya düşük geldi yarın tekrar kan verecem keşke bu kadar erken vermeseydimCanım sen naptın kaç geldi sonucun
Canım genel olarak rahime iyi geliyor . Beta HCG yükseltiyor. Rahime iyi geliyor. Özellikle avokado ıspanak falan betayi artırıcı özelliği var .Bu avokado,kabak çekirdeği neye iyi geliyormuş anlayamadım. Açıklamak isteyen var mı?
bence tekrar yarın verme birdahakini test gününde ver birden yükselir onu görüp sevinirsin21 geldi canım sıkkın biraz baya düşük geldi yarın tekrar kan verecem keşke bu kadar erken vermeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?