2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sende haber bekliyordun okumuştum burda hadi inşallah üçümüz aynı gün dünyanın en mutlu insanı olacağız öyle mi :)
Sorma ya çok bekledim herkes gibi çok emek verdim 2 ay transfer bekledim yıprandım ama nasibe inanıyorum. Hayırlı doğru zamana. İnşallah sağlıkla keseyi de kalp atışını da doğumu da görmek nasip olsun hepimize

ay bende sürekli test yapıyorum ve sonuç pozitif görüyorum rüyamda :))

Ya ben hergün dışarı çıkıyor yürüyor evde de iş yapıyorum acaba yanlışımı yapıyorum

Bendede cikolata kisti vardı 4 ay önce başladık dondurulmus embriyo transferi için bu ay lucrin 1 aylık igne vuruldum menopoza soktu doktorum kist küçüldü kuculur kuculmez de hemen dondurulmuslari nihayet 18 ocakta transfer etti 2 adet 6 gün embriyosu 4 cu gun beta hcg 16 idi yarın bir daha bakicam değer 2 katına çıkmış mı Bi tane oğlum var çok şükür belkide onun rahatligi

Beklemek çok yorucu 2 aydır adet olmuyorum adet söktürücü verdi Ocak ayında da olmadı tam 4 aydır transferim iptal oluyor çok ama çok yorgunum

Ayrıca dondurulmus embriyo da hem ovulasyon istemior hemde rahim kalinlassin istio cikolata kisti 5 cm den buyuk oldugu icin estrofemin etki etmesini engelliordu lucrin sayesinde küçüldü menopoz olduğum içinde ovulasyon olmadı ve Rahim kalinlasti transfer başarılı gibi görünüyor doktorum mükemmel profesyonel az konuşuyor ama iki de iki çok şükür ilk oğlumu 7 yıl öncede böyle vermisti

Beklemek çok yorucu 2 aydır adet olmuyorum adet söktürücü verdi Ocak ayında da olmadı tam 4 aydır transferim iptal oluyor çok ama çok yorgunum
Stres en büyük faktör kendinize aktivite bulun biraz telefondan uzaklaşın biliyorum hepimiz aynıyız ama biraz zihninizi rahat bırakmanız lazım, birde youtube da ebru ceylan adet söktürücü masajı dilerseniz onuda deneyin

Bu avokado,kabak çekirdeği neye iyi geliyormuş anlayamadım. Açıklamak isteyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…