2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

21 geldi canım sıkkın biraz baya düşük geldi yarın tekrar kan verecem keşke bu kadar erken vermeseydim
21 gayet iyi bir rakam.İyi olmaması ilk test değerinin düşüklüğüne göre değil, artış miktarına göre belirlenir.İki günde bir kan tahlili yapıp aradaki farka bakılmalı

Benimde 30 ocakta transfer olucam ilk deneme tek embriyo

İnşAllah hayırlı haberler aldırır bu kez de… ben bir ay yasmin kullandım sadece, 16 Ocak’ta transfer oldum ve test gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum benim de çok şükür bir tane oğlum var ama rahat olduğumu söyleyemem, hatta daha stresliyim ve evhamlıyım…

Selamlar kızlar.
2. Tup bebek surecim başlayacak.
1. Ye çok bodaslama daldigim için bunda daha bilinçli ilerlemek istiyorum.
Dr genetige göndermek istiyor embriyolari, yaşım 38 diye. Sizlere bu konuda sorum olacak.

Döllenen tüm embriyolar mi genetige gönderiliyor ?
Dondurulup mu gönderiliyor, transfer ertesi ay mi oluyor ?

İki gün sonra tekrar vereceksiniz, artışı önemli tutunma zamanı farklı olup baştan düşük olabilir. Eğer iki katı civarında artarsa belki tekrar ister belki de bir süre sonra muayene olursunuz
Bende 5. Gün embriyosu 7. Gün kaset test yaptım negatif çıktı 10. Gün kan vericem ama umudum kalmadı tabi size de mi öyle olup pozitif oldu sonra ?

Ven 8. Gün kaset test yaptım negatif çıktı. Aynı gün kan verdiğimde 35 geldi sonucum testlere güvenmeyin
Gerçekten mi , birçok arkadaşımıza silik te olsa çıkıyor ya bende belki çıkar umuduyla yaptım direk tek çizgi tabi , insallah dediğiniz gibi olur sizin gibi Sizinde mi 5. Gün embriyosuydu peki

Gerçekten mi , birçok arkadaşımıza silik te olsa çıkıyor ya bende belki çıkar umuduyla yaptım direk tek çizgi tabi , insallah dediğiniz gibi olur sizin gibi Sizinde mi 5. Gün embriyosuydu peki
Evet 5. Gün. Hatta o gün çok ağladım fazla lekelenmede olmuştu adet gibi belim çok ağrıdı. Olmadığını düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…