Tabi lekelenmem yada bir ağrım belirtim yok ama yine umudu oluyor insanın Allah bilir , sağlıkla kucağınıza alın insallah sağlıkla büyüsün minişEvet 5. Gün. Hatta o gün çok ağladım fazla lekelenmede olmuştu adet gibi belim çok ağrıdı. Olmadığını düşünmüştüm
Amin inşallah sizde hayırlısı haberi en kısa zamanda alınTabi lekelenmem yada bir ağrım belirtim yok ama yine umudu oluyor insanın Allah bilir , sağlıkla kucağınıza alın insallah sağlıkla büyüsün miniş
Evet 10. Gün test yaptım biri boştu otekinde silik gibi çıktı ama yani aynı anda yaptığım halde farklı çıktı. 12. Gün tekrar yaptım hiçbir şey yoktu sonra gittim kan verdim 79 geldi hani 10-20 de değil. Saçmalıyor bazen testler.Bende 5. Gün embriyosu 7. Gün kaset test yaptım negatif çıktı10. Gün kan vericem ama umudum kalmadı tabi size de mi öyle olup pozitif oldu sonra ?
İnşallah canım benim perşembe kan vericem işte hayırlısı olsunEvet 10. Gün test yaptım biri boştu otekinde silik gibi çıktı ama yani aynı anda yaptığım halde farklı çıktı. 12. Gün tekrar yaptım hiçbir şey yoktu sonra gittim kan verdim 79 geldi hani 10-20 de değil. Saçmalıyor bazen testler.İnşallah kanda cikar
Ay inşallah normalde yarın gidip tekrar kan verecektim ama perşembe günü test günümde gidip verme kararı aldım inşallah benimde değerlerim yükselir beta yükselsin diye birsey yapıyormusunuzBende 8. Gün verdim 35ti sonra 12. Gün 332 geldi artar merak etmeyin stres yapmayın kendinize
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. İnşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Zaten insanın korkusu bitmiyor. Ben iki kan verdim arttı değerim ama kalp atışı duyana kadar rahatlayamayacagim gibi geliyorİnşallah canım benim perşembe kan vericem işte hayırlısı olsunVarsa da yoksa da razıyız
Ne güzel maşAllah… nerde tedavi görmüştünüz acaba doktorunuz kim? Benim doktorum da çok profesyonel ve olumlu konuşuyor. Kistler 4 cm’den küçük ve zararsız olduğu için lucrin kullanmadım.Ayrıca dondurulmus embriyo da hem ovulasyon istemior hemde rahim kalinlassin istio cikolata kisti 5 cm den buyuk oldugu icin estrofemin etki etmesini engelliordu lucrin sayesinde küçüldü menopoz olduğum içinde ovulasyon olmadı ve Rahim kalinlasti transfer başarılı gibi görünüyor doktorum mükemmel profesyonel az konuşuyor ama iki de iki çok şükür ilk oğlumu 7 yıl öncede böyle vermisti
Benim test tarihim 16 ocak 26 ocak test tarihi tek embriyoHayırlı olsun o zamannnpozitif günleri de hep birlikte görürüz inşallah
İnşallah yükselir içinize ferah tutunAy inşallah normalde yarın gidip tekrar kan verecektim ama perşembe günü test günümde gidip verme kararı aldım inşallah benimde değerlerim yükselir beta yükselsin diye birsey yapıyormusunuz
Ben dikkat ediyorum tamam tatlı sıkıntı değilde yinede maydanoz yemeyin Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah yükselir içinize ferah tutunyani kendimi çok yormamaya çalıştım. Onun haricinde ekstra bir şey yapmadım. Kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama tatlı da yiyorum salatanın içinde maydonozda yiyorum ne kadar doğru bilmiyorum
Dondurmadan biyopsi alıyorlar embriyo lar dan snra genetiğe gidiyor o sırada embriyo donduruluyor ben 4tanesine biyopsi yaptırdım 1tanesini gen testine yolladıkçok şükür sağlıklı çıktı eğer sağlıklı olmasaydı dondurulan embriyo dan çözdürülüp tekrar 1i gen testine gidecekti çünkü gen incelemek pahalı çünküSelamlar kızlar.
2. Tup bebek surecim başlayacak.
1. Ye çok bodaslama daldigim için bunda daha bilinçli ilerlemek istiyorum.
Dr genetige göndermek istiyor embriyolari, yaşım 38 diye. Sizlere bu konuda sorum olacak.
Döllenen tüm embriyolar mi genetige gönderiliyor ?
Dondurulup mu gönderiliyor, transfer ertesi ay mi oluyor ?
Canım bi fotoğraf atabilir misin bakalım inşallah gerçek çizgidirKizlar ben dayanamayip aksam kaset test yaptim bugun 6. Gunum ilk basta negatif cikti onu gorunce biraktim dedim sonra gelir bakarim dedim gldim baktim ikinci cizgi silik ama kuruma cizgisi olabilir mi acaba umutlanmakta istemiyorum
Attim lutfen bakınCanım bi fotoğraf atabilir misin bakalım inşallah gerçek çizgidir
Kaçıncı gün verdinizKizlar kan verdim 98 çıkmış
Resim attim bakar misinCanım bi fotoğraf atabilir misin bakalım inşallah gerçek çizgidir
Bende 8. Gün verdim 35ti sonra 12. Gün 332 geldi artar merak etmeyin stres yapmayın kendinize
Kaçıncı gün vekendin
Benim bugün 5. Gündü 5. Gün dondurulmuş embriyo idi 25 çıktıKaçıncı gün verdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?