- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 38
Erken yapmışsınız sanırım çıkmamış beklemek zor evet ama ikigun sonrap yapsaniz daha iyi olur
Bunu bende merak ediyorum kalanları dondurmak için ücret istiyorlar sanırım transferden hemen sonraArkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Normal bence değeriniz benimde 5 gün embriyosuyduBenim bugün 5. Gündü 5. Gün dondurulmuş embriyo idi 25 çıktı
Resimde belli olmuyor ki telefonum guzel cekmiyor ama gorumceme gosterdim daha cok yeni var dedi yarin sabah yapcam tekrar bakalimErken yapmışsınız sanırım çıkmamış beklemek zor evet ama ikigun sonrap yapsaniz daha iyi olur
Valla gayet silik çizgi gibi duruyor canım kaçıncı gününde bugün
Transfer günü dahil 9. Gün canımKaçıncı gün verdiniz
Altıncı gün için bence yeterli bi çizgi zaten beşinci günden itibaren belli idrarda az da olsa çıkıyor
6.gunum aksam yapti.Valla gayet silik çizgi gibi duruyor canım kaçıncı gününde bugün
6.gunum testi aksam yaptim6.gunum aksam yapti.
Ekim ayında 12 bin tl verdik canım yıllık ücretiArkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Yarın sabah ilk idrarla bir daha yap canım bence var ve ilk idrarla daha belirgin olur6.gunum testi aksam yaptim
Oyle yapcam rabbim dualarimizi kabul etsin insallahYarın sabah ilk idrarla bir daha yap canım bence var ve ilk idrarla daha belirgin olur
İlki çok kötü bir 9 aydı canım bu hamilelikte inan hersey yicem hersey icicem hiçbir şeyi takmamaya calisicam diye çok dua ettim rabbimde kabul etti sanırım. Hiç hamile değil gibiyim gece namazlarına çok kalkıyorum o duaların etkisi de olabilir bilmiorum sadece heyecan var umarım baştan nasıl başladıysa öyle devam eder 12 gün sonrası sok etkisi olabilir şimdiden kendimi hazırlıyorum aslında bu küçük değer alistirior insanı yada kötüyeİnşAllah hayırlı haberler aldırır bu kez de… ben bir ay yasmin kullandım sadece, 16 Ocak’ta transfer oldum ve test gününe kadar test yapmayı düşünmüyorumbenim de çok şükür bir tane oğlum var ama rahat olduğumu söyleyemem, hatta daha stresliyim ve evhamlıyım…
Ben medicalpark da dondurdum 10 embriyo vardi cift dondurma yapiyolarmis 10.000 ödedim tanesi 2.000diArkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Bu iyi bi sonuçmu ?Kızlar selam yine ben bugün transfer gününü saymazsak 6.gün kan verdim çok çene ve baş ağrım olduğu için 37 çıktıııı
Senin doğal siklus o halde. Benim 2 tane 5. Güne gelen var. Kalitelerini sormadım açıkçası ama bir tanesi blastosistti. Onu söylemişlerdi. Yaşım 35 olduğu için bana 2 tane transfer ederiz demişlerdi de. Ben tek denemek istiyorum sanırım. Daha konuşmadıkTam olarak söylemedi rahim kalınlığını ama muayene etti kandan baktılar yumurtalar büyümüş dün akşam çatlatma iğnemi oldum hastanede çift embriyo koyma işlemini ilk denemede yapmıyorlar o yüzden tek embriyo transferisizin kaç embriyo kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?