- 18 Aralık 2023
- 69
- 125
- 8
- 28
Canım benim transfer günü dahil 9.gunum 98 ciktiKızlar selamm ,8. Günüm ve kan testi verdim 2 saat sonra çıkıcakmış 6. Gün pozitif çıkmıştı testim yüklemiştim buraya da kaç çıkması lazım 8. Günde ?
Bunlar bugunku mm ler.ctesiye normal sartlarda kac olur.bi aksilik olmazsa yani gunde ne kadar buyurCanım benim yanlış hatırlamıyorsam 15 falan da vardı yani 9 10 çatlaması için küçük bence
Benimde bir oğlum var aynı senin gibiyimİnşAllah hayırlı haberler aldırır bu kez de… ben bir ay yasmin kullandım sadece, 16 Ocak’ta transfer oldum ve test gününe kadar test yapmayı düşünmüyorumbenim de çok şükür bir tane oğlum var ama rahat olduğumu söyleyemem, hatta daha stresliyim ve evhamlıyım…
Ayy hadi gözün aydın daha da artsın inşallahKızlar dayanamayıp kan verdim 39 çıktı çok şükür iğnenin etkisi değilmiş dün sabah 21 çkmştı
Yaaa, inşAllah biz de güzel haberler alırızBenimde bir oğlum var aynı senin gibiyim
Hayırlı olsun canımKizlar kan verdim 98 çıkmış
Amin canım inşallah hepimizin ki artsınAyy hadi gözün aydın daha da artsın inşallah
İlki çok kötü bir 9 aydı canım bu hamilelikte inan hersey yicem hersey icicem hiçbir şeyi takmamaya calisicam diye çok dua ettim rabbimde kabul etti sanırım. Hiç hamile değil gibiyim gece namazlarına çok kalkıyorum o duaların etkisi de olabilir bilmiorum sadece heyecan var umarım baştan nasıl başladıysa öyle devam eder 12 gün sonrası sok etkisi olabilir şimdiden kendimi hazırlıyorum aslında bu küçük değer alistirior insanı yada kötüye
Her tüp için 4 bin canım benimkiArkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Benimde 2 embriyo transfer edildi. İlk tüp bebek denememde 1 yumurta toplandı oda döllenmedi. Bu sefer 3 tane toplandı 2 tane döllendi biri biraz geriden geliyordu Rabbim ol der olurİnşallah hayirli olur. Benim 2 yapıldı. 35 yaşında olduğum için. Tabi verdiler operasyon başlamadan önce embriyolog gelip bilgilendirdi. Çok içim rahatladı. 9 yumurta toplamislardi. 6 si döllenmiş. 2 si çok iyi 3 u orta seviye biride geriden geliyor takip ediyoruz dedi. 3 ünü dondurdular. İlk kez tedavi olduğum için telasliydimda açıkçası. Sizde durum nedir.
İyi canım o civarlarda benimde 39Kızlar 6.gün için 37 iyi bi değermi 5.gün embriyo su
Aynı günmüydü bizim transferİyi canım o civarlarda benimde 39
Benimde 8. Gün 35ti. Anlayabiliyorım ne hissettiğinizi. İnşallah güzel bir şekilde artar değerinizAllah razı olsun valla bi kişi cevap verdi gerçekten yaptırmak zorunda kaldım yoksa 10.günü bekleyecektim ama bian bi sevinemedim bile teşekkür ederim umut verdiniz gerçekten
17 sydi benimki senin ne zamandı canımAynı günmüydü bizim transfer
Eee arttımı şuan ne durumdasınızBenimde 8. Gün 35ti. Anlayabiliyorım ne hissettiğinizi. İnşallah güzel bir şekilde artar değeriniz
verebilir canım benim de biranda hızlı büyüdüler kişiden kişiye feğişir tabi 15-16 mm de kanada bakıp verebilir belki :)KIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.
Benimde 17 si17 sydi benimki senin ne zamandı canı
17 sydi benimki senin ne zamandı canım
Siz ne zaman yaptınız kan testş bugünmü17 sydi benimki senin ne zamandı canım
Valla calisiyorum. Su an hastayim ates hapsuruk.gidemiyorum 2 gundur.. kovulmasam iyidirverebilir canım benim de biranda hızlı büyüdüler kişiden kişiye feğişir tabi 15-16 mm de kanada bakıp verebilir belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?