2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde bir oğlum var aynı senin gibiyim

Haklısınız… ben kötüyü düşünmek bile istemiyorum.. Allah korusun

Benimde 2 embriyo transfer edildi. İlk tüp bebek denememde 1 yumurta toplandı oda döllenmedi. Bu sefer 3 tane toplandı 2 tane döllendi biri biraz geriden geliyordu Rabbim ol der olur Hayırlı güzel haberler alalım inşallah

Allah razı olsun valla bi kişi cevap verdi gerçekten yaptırmak zorunda kaldım yoksa 10.günü bekleyecektim ama bian bi sevinemedim bile teşekkür ederim umut verdiniz gerçekten
Benimde 8. Gün 35ti. Anlayabiliyorım ne hissettiğinizi. İnşallah güzel bir şekilde artar değeriniz

KIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.
verebilir canım benim de biranda hızlı büyüdüler kişiden kişiye feğişir tabi 15-16 mm de kanada bakıp verebilir belki :)

verebilir canım benim de biranda hızlı büyüdüler kişiden kişiye feğişir tabi 15-16 mm de kanada bakıp verebilir belki :)
Valla calisiyorum. Su an hastayim ates hapsuruk.gidemiyorum 2 gundur.. kovulmasam iyidir bide takip icin zirt pirt izin aliyorum..kovmazlarda yine de cekiniyorum. Insallah uygun vakitlere denk gelir.. hayirlisi... hastalik cikmasaydi bide iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…