2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar benimde embriyolar maalesef 5. Güne gidemedi ancak 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var şubat sonunda 1 tane transfer olucam. Yaşım 29 çikolata kist haricinde ne rahimde ne tüplerde ne de hormonlarda bir sıkıntım yok. Acaba tutunma ihtimali var mıdır? 5. Güne gitmediği için tutunmaz diye korkmalı mıyım?

Bence korkma çünkü 3. Gün embriyosu olup hamile olan çok var yani. İnşallah tutar canım

Çok çok sevindimm hayırlı olsun inşallah ben de o kısma geçebilirim İğnelerde 9. Günüm adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. İğneler artık çok acı vermeye başladı ilk günlerde böyle değildi. Bu durumları yaşadınız mı acaba ya da yaşayan varsa yazabilir mi? Sadece bende oluyor diye düşünerek bir şeyler ters mi gidiyor acaba demeye başladım

Yaa kızlar bide bişey sorucam 15. Gün beta 660 normalmi. Benimle aynı gün transfer olan arkadaşımin değeri 1500

Ben şu an kan sulandırıcıyı vuramıyorum bile ağrıyor her yerim ödem yapıyor çünkü iğne yerleri. Kötü düşünme sakın herşey daha iyi olacak inşallah Allah isteğine bir an önce kavuştursun güzel haberler ver bize buradan

Transfer sonrası mı birde taze mi dondurulmuş transfer miydi? Nedenini söylediler mi ne içinmiş?
Taze transferde oluyormuş canım zaten .birde hepsini değil 1/3 oranında yaptılar.ne için oldgunu dediler ama o gün ben bebiş heyecanına unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…