- 3 Eylül 2023
- 593
- 324
- 23
- 30
Bence korkma çünkü 3. Gün embriyosu olup hamile olan çok var yani. İnşallah tutar canımKızlar benimde embriyolar maalesef 5. Güne gidemedi ancak 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var şubat sonunda 1 tane transfer olucam. Yaşım 29 çikolata kist haricinde ne rahimde ne tüplerde ne de hormonlarda bir sıkıntım yok. Acaba tutunma ihtimali var mıdır? 5. Güne gitmediği için tutunmaz diye korkmalı mıyım?
Çok çok sevindimm hayırlı olsunBen aralık 20’de transfer oldum kalp atışını bekliyorumtransfer öncesi ilaçlar veriyorlar ve transferden sonrada onlara devam ediyorsunuz. Kese kontrolü ve kalp atışından sonra azaltmaya başlıyorlar ama korkmayın bol bol dinlenin, sebze meyve proteinle beslenin. Olacağı olan, geleceği olan oluyor zaten. Pozitif olun yeter
Dün sabh yapmıştım 21 Di bugün tekrar verdim 39 çktıSiz ne zaman yaptınız kan testş bugünmü
Bence çok normal sizinki geç tutunmuş olablrYaa kızlar bide bişey sorucam 15. Gün beta 660 normalmi. Benimle aynı gün transfer olan arkadaşımin değeri 1500
Evet 12. Gün 332 geldi. Yarın ikinci kan tahlilimi vericemEee arttımı şuan ne durumdasınız
Ben şu an kan sulandırıcıyı vuramıyorum bile ağrıyor her yerim ödem yapıyor çünkü iğne yerleri. Kötü düşünme sakın herşey daha iyi olacak inşallah Allah isteğine bir an önce kavuştursun güzel haberler ver bize buradanÇok çok sevindimm hayırlı olsuninşallah ben de o kısma geçebilirim İğnelerde 9. Günüm adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. İğneler artık çok acı vermeye başladı ilk günlerde böyle değildi. Bu durumları yaşadınız mı acaba ya da yaşayan varsa yazabilir mi? Sadece bende oluyor diye düşünerek bir şeyler ters mi gidiyor acaba demeye başladım
İnşallah canım benim dualarınıza talibimBence korkma çünkü 3. Gün embriyosu olup hamile olan çok var yani. İnşallah tutar canım
Kaçıncı gundesin canim gözün aydın?bde taze transfer mi dondurulmuş mu?
1-6 arası 7,500tl 20 adetine 9500tl verdim ben 9 ocakta medicalpark floryaArkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Ben transfer günü vuruldum canimKızlar ben dün Transfer oldum 26 ocakta ovitrelle vurmamı söylediler Transfer sonrası ovitrelle vurulan oldu mu hiç ben anlayamadım mantığını
Ben şu an kan sulandırıcıyı vuramıyorum bile ağrıyor her yerim ödem yapıyor çünkü iğne yerleri. Kötü düşünme sakın herşey daha iyi olacak inşallah Allah isteğine bir an önce kavuştursun güzel haberler ver bize burada
inşallah güzel sonuçlanacak inanıyorum Rabbimin de izniyle .Ben şu an kan sulandırıcıyı vuramıyorum bile ağrıyor her yerim ödem yapıyor çünkü iğne yerleri. Kötü düşünme sakın herşey daha iyi olacak inşallah Allah isteğine bir an önce kavuştursun güzel haberler ver bize buradan
Transfer sonrası mı birde taze mi dondurulmuş transfer miydi? Nedenini söylediler mi ne içinmiş?Ben transfer günü vuruldum canim
Çok güzel herşey sağlıkla ilerlesinEvet 12. Gün 332 geldi. Yarın ikinci kan tahlilimi vericem
Dondurulmuş canım 9.gun bugunKaçıncı gundesin canim gözün aydın?bde taze transfer mi dondurulmuş mu?
Benimde aynıBenim test tarihim 16 ocak 26 ocak test tarihi tek embriyo
Taze transferde oluyormuş canım zaten .birde hepsini değil 1/3 oranında yaptılar.ne için oldgunu dediler ama o gün ben bebiş heyecanına unuttumTransfer sonrası mı birde taze mi dondurulmuş transfer miydi? Nedenini söylediler mi ne içinmiş?
B nde 15ocakta taze transfer oldum Perşembe test günüm.ama yarın evde test yapsam iğne etkisi geçmiş mıdır?Dondurulmuş canım 9.gun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?