2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa inşallah güzel sonuçlar alırız tek embriyo mu transfer edildi birde kalite hakkında bi bilgi verdiler mi?
İnşallah hayirli olur. Benim 2 yapıldı. 35 yaşında olduğum için. Tabi verdiler operasyon başlamadan önce embriyolog gelip bilgilendirdi. Çok içim rahatladı. 9 yumurta toplamislardi. 6 si döllenmiş. 2 si çok iyi 3 u orta seviye biride geriden geliyor takip ediyoruz dedi. 3 ünü dondurdular. İlk kez tedavi olduğum için telasliydimda açıkçası. Sizde durum nedir.

Arkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Ben dondurdum 6500 TL vermiştim ama Aralık'ta verdim. Ocakta değişti %50 ye yakın zam gelmiş olması lazım. Sonra yıl dolunca tekrar kira alacaklardı ama tek embriyom sağlıklı gelince çözdürdük saklamadık.

Kızlar selamm ,8. Günüm ve kan testi verdim 2 saat sonra çıkıcakmış 6. Gün pozitif çıkmıştı testim yüklemiştim buraya da kaç çıkması lazım 8. Günde ?

KIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.

KIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.
Canım benim yanlış hatırlamıyorsam 15 falan da vardı yani 9 10 çatlaması için küçük bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…