MaşallahTransfer günü dahil 9. Gün canım
Tanesi öyleyse çok uygunBen medicalpark da dondurdum 10 embriyo vardi cift dondurma yapiyolarmis 10.000 ödedim tanesi 2.000di
Birtaneye miEkim ayında 12 bin tl verdik canım yıllık ücreti
ÇıkmayabilirBenim 3. Gün taze embriyo transferi yapıldı transfer günü hariç 10. Gun bugün. erken gebelik testinde cikar mi acaba
Kasım ayında dondurdum ben zam geldi mi bilemiyorum amaTanesi öyleyse çok uygun
İnşallah hayirli olur. Benim 2 yapıldı. 35 yaşında olduğum için. Tabi verdiler operasyon başlamadan önce embriyolog gelip bilgilendirdi. Çok içim rahatladı. 9 yumurta toplamislardi. 6 si döllenmiş. 2 si çok iyi 3 u orta seviye biride geriden geliyor takip ediyoruz dedi. 3 ünü dondurdular. İlk kez tedavi olduğum için telasliydimda açıkçası. Sizde durum nedir.Yaa inşallah güzel sonuçlar alırız tek embriyo mu transfer edildi birde kalite hakkında bi bilgi verdiler mi?
Aaaa tabi gelmistirKasım ayında dondurdum ben zam geldi mi bilemiyorum ama
Ben dondurdum 6500 TL vermiştim ama Aralık'ta verdim. Ocakta değişti %50 ye yakın zam gelmiş olması lazım. Sonra yıl dolunca tekrar kira alacaklardı ama tek embriyom sağlıklı gelince çözdürdük saklamadık.Arkadaşlar kimler embriyo dondurdu ucreti nedir ben kendi doktorum a sormadan Bir fiyat analizi yapayım diyorum
Tutunma zamanina bagli canim. Kiyas yapma bence. Umarim guzel bir deger alirsinKızlar selamm ,8. Günüm ve kan testi verdim 2 saat sonra çıkıcakmış 6. Gün pozitif çıkmıştı testim yüklemiştim buraya da kaç çıkması lazım 8. Günde ?
Merhaba sizin sonucunuz ne durumda kan testini tekrarladınızmıııKızlarım bugün transferimin 6.günü ve betahcg 23 çıktı sizce iyi misanki çok düşük değil mi
Gayet iyi bence değerinizKızlar 6.gün için 37 iyi bi değermi 5.gün embriyo su
Allah razı olsun valla bi kişi cevap verdi gerçekten yaptırmak zorunda kaldım yoksa 10.günü bekleyecektim ama bian bi sevinemedim bile teşekkür ederim umut verdiniz gerçektenGayet iyi bence değeriniz
Canım benim yanlış hatırlamıyorsam 15 falan da vardı yani 9 10 çatlaması için küçük benceKIzlar bugun muayenede 11 13 9 10 mm olan yumurta kesecikleri vardi. Ctesi tekrar cagirdi..bugun adetin 5. Gunu.. ctesi igne verir mi acaba catlatmak icin o kadar buyur mu yaklasik 4 gun var.
Tabiki iyi. İki kat artacaktir inşallahKızlar 6.gün için 37 iyi bi değermi 5.gün embriyo su
Ay gerçekten beni şuan çok mutlu ettiniz inşallah iyi bi şekilde yükselir Allah isteyen herkese nasip ederTabiki iyi. İki kat artacaktir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?