Düşüklerim ilerleyen haftalarda kalp durması sebebiyle oldu zaten. Gebelik oluşurken olmadı demek istedim. Herkeste yerleşme kanaması olmak zorunda değil anlamındaBazen düsukte kanamalar olmayapbilirmis
amin inşallah çok teşekkür ederimHımm olsun inanırmısınız benim ilkde 11 le transfere gittim tutundu ama sonra kimyasala döndü ve ben sadece fitil kullanıyordum gebelik sonucum çıkınca ortaya protestonda 8 di ozaman iğne verdi tabi ki yetmedi , ama sizin önlem alınmış demem o ki düşük mü falan diye düşünmeyin rabbim verince veriyor . İnşallah kuzularımız bize sımsıkı tutunur
İğne etkisi değildir dmiiOooo çok güzel maşallah
Yani şöyle söyleyim bende öyle 20 dk yatmayla falan kurtulamıyordum dediğiniz gibi gidiyordu dışa sonra sabah erken kalkıp atıp 2,3 saat uyuyorum sanki öyle etkisini gördüm baya akmadı öyle en azında beyaz şekilde pat diye düşmedi, ne yapacağımızı şaştık artık gerçektenamin inşallah çok teşekkür ederim, yani bu kadar uzun yoldan gelip buralarda bir fitille baş edemedim ne yapsam olmadı sanki düşüyor gidiyor içimden kabul etmiyor sanki vucudum
Zaten 8 saate 1 2 şer tablet koyuyorum gece 12 de koydugum emiliyor ama sabah 8 ve 16 da koyduklarım üstüne 1 -2 saat uzanmama rağmen akıyor gidiyor inşallah iğneler ve fitilden alabildiğim yetiyordur ne diyim sizin transfer oldu mu ne zaman sonucunuz?Yani şöyle söyleyim bende öyle 20 dk yatmayla falan kurtulamıyordum dediğiniz gibi gidiyordu dışa sonra sabah erken kalkıp atıp 2,3 saat uyuyorum sanki öyle etkisini gördüm baya akmadı öyle en azında beyaz şekilde pat diye düşmedi, ne yapacağımızı şaştık artık gerçekten
Gerekeni alıyordur merak etmeyin ben gebeliği öğrenip iğne kullanınca hemen yükselmişti iğneler baya takviye yapıyordur, benim transferim 16 ocakta oldu 26sında test vericem inşallahZaten 8 saate 1 2 şer tablet koyuyorum gece 12 de koydugum emiliyor ama sabah 8 ve 16 da koyduklarım üstüne 1 -2 saat uzanmama rağmen akıyor gidiyor inşallah iğneler ve fitilden alabildiğim yetiyordur ne diyim sizin transfer oldu mu ne zaman sonucunuz?
Kişiden kişiye göre değişiyor benim 16. Günde yapılacak inşaAllah canımKızlar yok mu şöyle tahmini tarih verecek olan
Bi arkadaşım senelik veriyormuş biz 5 yıllık dondurduk ama hastane bu şekilde donduruyor 1-3 embriyo 590 dolar 3-5 embriyo 690 dolarmış 18 bün gibi bi tutar olduHiç bilmiyorum ki öyle bi senelik falan demediler ama eğer gidersem sorucam bunu
Hayırlı olsun canım benim sıkıca tutunsun inşallahKişiden kişiye göre değişiyor benim 16. Günde yapılacak inşaAllah canım
Aynı gün öğreneceğizGerekeni alıyordur merak etmeyin ben gebeliği öğrenip iğne kullanınca hemen yükselmişti iğneler baya takviye yapıyordur, benim transferim 16 ocakta oldu 26sında test vericem inşallah
Amiiin hepimizinki tutunsun hayırlısıyla zaman geçmedi sanki 2 adet beklemek zor geliyor ama sonu güzel olsun hepimiz içinHayırlı olsun canım benim sıkıca tutunsun inşallah
Bana da ovitrelle vur ddiler ve ben de soramadımBana da çok tuhaf geldi ama bir bildikleri vardır diye sormadım ama sorucam galiba ya neden diye aklıma takıldı
Her seferinde olmuyor.7 denemeden sadece 1 inde yerleşme kanaması yaşadım. Diğer hamileliklerimde hiçbir şey gelmedi.Hımm anladım benim ilk transferim tuttu yerleşme kanaması gördüm ama 3. Kan verişimde düştü değer kimyasala döndü. Şimdi 2. Transferim lekelenme görmedim cuma test günüm acaba yerleşme kanaması her seferinde olmalı mı diye merak ettim
parmağınızı 3 boğumu da girecek kadar itin, yine de çıkıyorsa bir miktar ıslatıp itin, erimesi kolaylaşsın.Vajinada darlık hissi hissediyor musunuz peki yoksa rahat mı
Yaaa gerçekten mi şuan beni okadar mutlu ettiki mesajınız anlatamam , kasım ayında olmuştum ilk transferimi şimdide Ocak 16 kanama olmadı diye tutmadı heralde bu sefer dedimHer seferinde olmuyor.7 denemeden sadece 1 inde yerleşme kanaması yaşadım. Diğer hamileliklerimde hiçbir şey gelmedi.
Teşekkür ediyorum deneyeceğim mutlukaparmağınızı 3 boğumu da girecek kadar itin, yine de çıkıyorsa bir miktar ıslatıp itin, erimesi kolaylaşsın.
sağolun :) inşallah hakikaten pozitiftir. insanın inanası gelmiyor.Ay maşallah yaa
İnşallah içimiz ferahlat artık pozitiflerimizi alalım aslında bana 29 unda ver dedi hafta sonuna geliyor diye bende 26 sonra vericem bekleyemem okadar geçenkinde de öyle yapmıştım 10. GünAynı gün öğreneceğizben de 15 inde oldum 26 sında ver dediler 3. Gün embriyosu Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah pozitiftir test yapmadınız değil mi?
İnsallah inşallah ben transfer oldum bugün 3. Günüm. Bekliyorum sizin oldu mu transferiniz.Ne güzel yazmışsınız. Transferiniz ne zaman? İnsallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur bizimle olurlar
Çok erken kan vermişsin canım benimde 17 Ocak transfer.pazartesi test yaptım negatif Salı pozitif silikte olsa çarşamba pozitif.Ben 17 ocakta transfer olmuştum,2 gün önce kan vermiştim negatif bhcg. Bu kesin gebelik hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?