2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

amin inşallah çok teşekkür ederim , yani bu kadar uzun yoldan gelip buralarda bir fitille baş edemedim ne yapsam olmadı sanki düşüyor gidiyor içimden kabul etmiyor sanki vucudum

amin inşallah çok teşekkür ederim , yani bu kadar uzun yoldan gelip buralarda bir fitille baş edemedim ne yapsam olmadı sanki düşüyor gidiyor içimden kabul etmiyor sanki vucudum
Yani şöyle söyleyim bende öyle 20 dk yatmayla falan kurtulamıyordum dediğiniz gibi gidiyordu dışa sonra sabah erken kalkıp atıp 2,3 saat uyuyorum sanki öyle etkisini gördüm baya akmadı öyle en azında beyaz şekilde pat diye düşmedi, ne yapacağımızı şaştık artık gerçekten

Zaten 8 saate 1 2 şer tablet koyuyorum gece 12 de koydugum emiliyor ama sabah 8 ve 16 da koyduklarım üstüne 1 -2 saat uzanmama rağmen akıyor gidiyor inşallah iğneler ve fitilden alabildiğim yetiyordur ne diyim sizin transfer oldu mu ne zaman sonucunuz?

Gerekeni alıyordur merak etmeyin ben gebeliği öğrenip iğne kullanınca hemen yükselmişti iğneler baya takviye yapıyordur, benim transferim 16 ocakta oldu 26sında test vericem inşallah

Gerekeni alıyordur merak etmeyin ben gebeliği öğrenip iğne kullanınca hemen yükselmişti iğneler baya takviye yapıyordur, benim transferim 16 ocakta oldu 26sında test vericem inşallah
Aynı gün öğreneceğiz ben de 15 inde oldum 26 sında ver dediler 3. Gün embriyosu Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah pozitiftir test yapmadınız değil mi?

Bana da çok tuhaf geldi ama bir bildikleri vardır diye sormadım ama sorucam galiba ya neden diye aklıma takıldı
Bana da ovitrelle vur ddiler ve ben de soramadım ama üçe böl göz kararı üç gün arayla vur dediler. Ben de iki gün önce transfer oldum. Taze transfer vardır bir bildikleri inşallah. Ama kafam karıştı yani test gününden önce son part ovitrelleyi vurunucam ve illaki testi etkiler bilemedim

Her seferinde olmuyor.7 denemeden sadece 1 inde yerleşme kanaması yaşadım. Diğer hamileliklerimde hiçbir şey gelmedi.

Her seferinde olmuyor.7 denemeden sadece 1 inde yerleşme kanaması yaşadım. Diğer hamileliklerimde hiçbir şey gelmedi.
Yaaa gerçekten mi şuan beni okadar mutlu ettiki mesajınız anlatamam , kasım ayında olmuştum ilk transferimi şimdide Ocak 16 kanama olmadı diye tutmadı heralde bu sefer dedim

Aynı gün öğreneceğiz ben de 15 inde oldum 26 sında ver dediler 3. Gün embriyosu Allah yardımcınız olsun sizin de inşallah pozitiftir test yapmadınız değil mi?
İnşallah içimiz ferahlat artık pozitiflerimizi alalım aslında bana 29 unda ver dedi hafta sonuna geliyor diye bende 26 sonra vericem bekleyemem okadar geçenkinde de öyle yapmıştım 10. Gün ay benimde 3. Gün embiriyosu yok yapmadım korkumdan bide çıkmıyor ya geçenki transferde yaptım negatif diye ağladım ağladım kan verdim pozitif

Ben 17 ocakta transfer olmuştum,2 gün önce kan vermiştim negatif bhcg. Bu kesin gebelik hayırlı olsun
Çok erken kan vermişsin canım benimde 17 Ocak transfer.pazartesi test yaptım negatif Salı pozitif silikte olsa çarşamba pozitif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…