2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kıyamam evet yapmamak daha iyi bencede zaten bitti sonuna geldik. İnşallah bu defa pozitifi göreceğiz

Fitil ne zormuş ya. Sabah yatarak yerleştiriyorum üzerine 1 buçuk saat yatıyorum. Gece aynı şekilde yerleştiriyorum sabaha kadar öylece kaliyor. Sabah bı kalkıyorum bütün halinde değil de su gibi akıntı seklinde geliyor . Tüm gün akıntı yaşıyorum . Fitil olduğu gibi gelmedi bende. Akıntı oluyor . Ne çamaşır ne günlük ped dayanıyor. Normal mi değil mi bilemedim. Hemşireye defalarca söyledim . Sorun olmaz dedi. Ama insan bı şüpheye düşmüyor değil.

Bende olucam bu ay dua edin bana lütfen

Merhaba 29 Ocak benim de çift embriyo transferim olacak

Aynı gün transfer olmuşuz sanırım. Taze transferde yumurtalar toplandıktan sonra foliküller hormon salgılamaya devam ediyor onu baskılamak için olduğunu söyledi bir arkadaş yani kist falan olmasını önlemek için bence mantıklı. Bana da 26sında hepsini vur dediler Hayırlısı olsun vardır bir bildikleri

Bende senin gibi kullanıyordum bana 20 dk yat sonra 15 dakika ev içinde yürüyüş yap ki emilimi artsın dediler transfer sonrasında. Şimdi öyle yapıyorum.

Al benden de o kadar saatlerce yatarsam su gibi akıyor 1 saat yatıp kalktıgımda tuvalette düşüyor ya da pedim de kalıyor itebildiğim kadar itiyorum ama yapacak bişey yok sona geldik artık inşallah fayda etmiştir girenler

Ya şöyle gelen çok az bir parça olsa da normal karşılıyorlar. İdrarla beraber oluşan parçacıklar da normal karşılanıyor. Ben sadece gun içerisinde aşırı akıntı yaşıyorum su yani bildiğiniz. Haklısın inşallah faydasini gormusuzdur

O akıntının hepsi ilaç değildir. Gebeliğin kendisi de beyaz akıntı yapıyor. Benim ilaç hiç geri gelmiyor, emildigine eminim ama ilaçtan saatler sonra akıntı oluyor. Gelenin hepsi ilaç diye düşünme derim

Merhabalar artması için herhangi bir şey yaptınız mı acaba
İlaçlarımı düzenli kullanıyorum her sabah aç karnına bir çay bardağı nar suyu gün içinde kuru kayısı kuru incir çiğ badem çiğ ceviz 1 tane avocado yiyorum bol su içmeye çalışıyorum bide hep dinlenmedeyim eşimin çalışma saati yok çağrılınca gidiyor yemekleri filan hallettiği için uzanıyorum gün içinde tavuk,et,balık,baklagil,koyu yeşil yapraklı sebzeleri önerdi doktor 2günde bir birini yapmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…