- 17 Ağustos 2023
- 419
- 496
- 23
- 36
Kıyamam evet yapmamak daha iyi bencede zaten bitti sonuna geldik. İnşallah bu defa pozitifi göreceğizİnşallah içimiz ferahlat artık pozitiflerimizi alalım aslında bana 29 unda ver dedi hafta sonuna geliyor diye bende 26 sonra vericem bekleyemem okadar geçenkinde de öyle yapmıştım 10. Günay benimde 3. Gün embiriyosu yok yapmadım korkumdan bide çıkmıyor ya geçenki transferde yaptım negatif diye ağladım ağladım kan verdim pozitif
Ah insallah bebeğiniz sizinledir, benim şubat sonunda transfer olacak bekliyorumİnsallah inşallah ben transfer oldum bugün 3. Günüm. Bekliyorum sizin oldu mu transferiniz.
Olabilir benim tanıdığım biri var çocuğu olmuyordu tedavi gördüğünü bile saklıyordu tüp bebek yaptırmış ama embriyo bölünmüş tek yumurta ikizi kızları var ne kadar saklasada tüp bebek yaptırmış ama bebekleri aynı yumurta ikiziBidep bölünüp ikiz oluyormuş :)
İnşallah sizinkide hemen gelsin. Herşey çok güzel olsunAh insallah bebeğiniz sizinledir, benim şubat sonunda transfer olacak bekliyorum
Böyle iğne etkisi olmaz ya rahat olun hayırlı olsunİğne etkisi değildir dmiiinşallah kanda da cikar
İnşallahhKıyamam evet yapmamak daha iyi bencede zaten bitti sonuna geldik. İnşallah bu defa pozitifi göreceğiz
Kayseri system hospitalNerede tedavi goruyorsunuz
Bende olucam bu ay dua edin bana lütfen
Merhaba 29 Ocak benim de çift embriyo transferim olacak
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak 1 15 Ocak @Eylultos 20 Ocak 1 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya 16 Ocak 1 29 Ocak belki2903 @umayaks 17 Ocak 1 27 Ocak @Dengirrr 22 Ocak 1 2 Şubat @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun 26 Ocak 1 5 Şubat @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 25 Ocak 1 4 Şubat @kedileriseviyorumm 23 Ocak 1 2 Şubat @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak Ebruu59 9 Ocak 2 19 Ocak S sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak @edahandro 15 Ocak 1 26 Ocak @sinemcglrr 10 Ocak 2 19 Ocak @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak @ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat @elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat @esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak @firuzecaglar 11 Ocak 2 20 Ocak @FFBY 11 Ocak 1 23 Ocak @eddaa89 10 Ocak 1 22 Ocak @Eftelya3535 Belllaa 17 Ocak 1 27 Ocak @Betbetul 29 Ocak 1 9 Şubat @Melek annesiii 15 Ocak 1 25 Ocak @Papattyaaa 11 Ocak 2 20 Ocak @elf0633 17 Ocak 1 27 Ocak @zynp343495 19 Ocak 1 28 Ocak @serraaslan 22 Ocak 1 5 Şubat @Chucky10 29 Ocak 1 8 Şubat S seldakayavuz 23 Ocak 2 2 Şubat @royal4 @Yarimay14 18 Ocak 1 28 Ocak piner 17 Ocak 27 Ocak Veziir 22 Ocak 2 5 Şubat @Burcnnnn @green_eyes 18 Ocak 2 28 Ocak @melek5755 30 Ocak 1 9 Şubat @aselmina74 15 Ocak 2 26 Ocak
Aynı gün transfer olmuşuz sanırım. Taze transferde yumurtalar toplandıktan sonra foliküller hormon salgılamaya devam ediyor onu baskılamak için olduğunu söyledi bir arkadaş yani kist falan olmasını önlemek için bence mantıklı. Bana da 26sında hepsini vur dedilerBana da ovitrelle vur ddiler ve ben de soramadımama üçe böl göz kararı üç gün arayla vur dediler. Ben de iki gün önce transfer oldum. Taze transfer vardır bir bildikleri inşallah. Ama kafam karıştı yani test gününden önce son part ovitrelleyi vurunucam ve illaki testi etkiler bilemedim
Bende senin gibi kullanıyordum bana 20 dk yat sonra 15 dakika ev içinde yürüyüş yap ki emilimi artsın dediler transfer sonrasında. Şimdi öyle yapıyorum.Fitil ne zormuş ya. Sabah yatarak yerleştiriyorum üzerine 1 buçuk saat yatıyorum. Gece aynı şekilde yerleştiriyorum sabaha kadar öylece kaliyor. Sabah bı kalkıyorum bütün halinde değil de su gibi akıntı seklinde geliyor . Tüm gün akıntı yaşıyorum . Fitil olduğu gibi gelmedi bende. Akıntı oluyor . Ne çamaşır ne günlük ped dayanıyor. Normal mi değil mi bilemedim. Hemşireye defalarca söyledim . Sorun olmaz dedi. Ama insan bı şüpheye düşmüyor değil.
Benide eklermisiniz 26 Ocak transfer günü,çift embriyo test günüm 10 subatMerhaba 29 Ocak benim de çift embriyo transferim olacak
Al benden de o kadar saatlerce yatarsam su gibi akıyor 1 saat yatıp kalktıgımda tuvalette düşüyor ya da pedim de kalıyor itebildiğim kadar itiyorum ama yapacak bişey yok sona geldik artık inşallah fayda etmiştir girenlerFitil ne zormuş ya. Sabah yatarak yerleştiriyorum üzerine 1 buçuk saat yatıyorum. Gece aynı şekilde yerleştiriyorum sabaha kadar öylece kaliyor. Sabah bı kalkıyorum bütün halinde değil de su gibi akıntı seklinde geliyor . Tüm gün akıntı yaşıyorum . Fitil olduğu gibi gelmedi bende. Akıntı oluyor . Ne çamaşır ne günlük ped dayanıyor. Normal mi değil mi bilemedim. Hemşireye defalarca söyledim . Sorun olmaz dedi. Ama insan bı şüpheye düşmüyor değil.
Su gibi akinti olmuyor mu sonrasında canım.Bende senin gibi kullanıyordum bana 20 dk yat sonra 15 dakika ev içinde yürüyüş yap ki emilimi artsın dediler transfer sonrasında. Şimdi öyle yapıyorum.
Ya şöyle gelen çok az bir parça olsa da normal karşılıyorlar. İdrarla beraber oluşan parçacıklar da normal karşılanıyor. Ben sadece gun içerisinde aşırı akıntı yaşıyorum su yani bildiğiniz. Haklısın inşallah faydasini gormusuzdurAl benden de o kadar saatlerce yatarsam su gibi akıyor 1 saat yatıp kalktıgımda tuvalette düşüyor ya da pedim de kalıyor itebildiğim kadar itiyorum ama yapacak bişey yok sona geldik artık inşallah fayda etmiştir girenler
O akıntının hepsi ilaç değildir. Gebeliğin kendisi de beyaz akıntı yapıyor. Benim ilaç hiç geri gelmiyor, emildigine eminim ama ilaçtan saatler sonra akıntı oluyor. Gelenin hepsi ilaç diye düşünme derimYa şöyle gelen çok az bir parça olsa da normal karşılıyorlar. İdrarla beraber oluşan parçacıklar da normal karşılanıyor. Ben sadece gun içerisinde aşırı akıntı yaşıyorum su yani bildiğiniz. Haklısın inşallah faydasini gormusuzdur
Merhabalar artması için herhangi bir şey yaptınız mı acaba19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067 çıktı kızlar pazartesi kese için çağrıldım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçler herkes için hem maddi hem manevi çok zor oluyor iyi ki varsınız.
Ah amiiin Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinİnşallah sizinkide hemen gelsin. Herşey çok güzel olsun
İlaçlarımı düzenli kullanıyorum her sabah aç karnına bir çay bardağı nar suyu gün içinde kuru kayısı kuru incir çiğ badem çiğ ceviz 1 tane avocado yiyorum bol su içmeye çalışıyorum bide hep dinlenmedeyim eşimin çalışma saati yok çağrılınca gidiyor yemekleri filan hallettiği için uzanıyorum gün içinde tavuk,et,balık,baklagil,koyu yeşil yapraklı sebzeleri önerdi doktor 2günde bir birini yapmaya çalışıyoruzMerhabalar artması için herhangi bir şey yaptınız mı acaba
Kan testi yaptırma zamanınız gelmiş zaten.Teste göre bakıp karar vermeyin.Geç tutunmuş olabilirBen bugün 11. Gun kahverengi lekelenme oluyor korku oldu içimde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. Gun taze transferdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?