2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de havuç suyu içiyorum akşamları etkisi olur mu bilmiyorum ama nar suyunu da yapayım çok teşekkür ederim

Progestan iğne vuruluyorum her gün öğlen bir tane aşırı ağrı yapıyor daha 14 gün boyunca vurulacağım sizde de böyle oldumu

Kızlar burada nar suyunu okudum. İnternette baktığımda bazı sitelerde içilebilir diyor bazı sitelerde riskli hamileliklerde ilk 3 ay içilmez diyor. Rahimde kasılmaları arttırabilir diyor. Bilen var mı

Kızlar burada nar suyunu okudum. İnternette baktığımda bazı sitelerde içilebilir diyor bazı sitelerde riskli hamileliklerde ilk 3 ay içilmez diyor. Rahimde kasılmaları arttırabilir diyor. Bilen var mı
Bende tam onu yazacaktim nar suyu eskiden çocuk düşürmek için kullanılmış.Lütfen kimse bilmeden böyle bitkisel şeyleri rutine eklemesin

Kan verdim ultrason ile baktı doktor rahim duvarı incelmemiş ama kese henüz yok pazartesi çağırmıştı zaten kese için 4 tane duphaslon içirtti tahlil sonucuna bakıcam nar suyunu bana 2 doktorum da iç dediği için söylemiştim kişiden kişiye değişiyor olabilir

Dua edin inşallah pazartesi sağlıkla keseyi görürsünüz bebeğiniz sizinle beraberdir bende size dua edicem

Dua edin inşallah pazartesi sağlıkla keseyi görürsünüz bebeğiniz sizinle beraberdir bende size dua edicem
İnşallah aktif kanamam var kesilmedi henüz hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah böyle bir durum sağlıklı haberler alırsınız inşallah

İnşallah aktif kanamam var kesilmedi henüz hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah böyle bir durum sağlıklı haberler alırsınız inşallah
Burada kanaması olupta sağlıkla bebeğine kavuşanları okumuştum inşallah sizinde öyle olacak. İyi düşünelim iyi olsun

Geçmiş olsun dinlenin başka birşeylerle kafanızı dağıtın.Üzüntü de iyi değil.Yani hepimiz bu süreçlerde stress oluyoruz.Oldu mu olmadımı,ne olacak Bilmeyene kolay geliyor

Kizlar günaydın. Bu sabah vajinal yanmam oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemsreye yazdım bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı. Korkmalı miyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…