- 7 Kasım 2023
- 12
- 7
- 1
- 35
Ben de havuç suyu içiyorum akşamları etkisi olur mu bilmiyorum ama nar suyunu da yapayım çok teşekkür ederimİlaçlarımı düzenli kullanıyorum her sabah aç karnına bir çay bardağı nar suyu gün içinde kuru kayısı kuru incir çiğ badem çiğ ceviz 1 tane avocado yiyorum bol su içmeye çalışıyorum bide hep dinlenmedeyim eşimin çalışma saati yok çağrılınca gidiyor yemekleri filan hallettiği için uzanıyorum gün içinde tavuk,et,balık,baklagil,koyu yeşil yapraklı sebzeleri önerdi doktor 2günde bir birini yapmaya çalışıyoruz
Geçmiş olsun çok mu şiddetli?Kızlar hastaneye gidiyorum kanamam var
Baya geliyor pıhtılı kırmızı kanGeçmiş olsun çok mu şiddetli?
Lütfen iyi düşünün stress yapmayın.Belkide oluyordur bazı kişilerdeBaya geliyor pıhtılı kırmızı kan
Acile çağırdı doktor nolur dua edin ağlamaktan içim şiştiLütfen iyi düşünün stress yapmayın.Belkide oluyordur bazı kişilerde
Dua ediyorum sizin için .Sizde çok ağlayıp stress yapmayın lütfen üst üste birikmesinAcile çağırdı doktor nolur dua edin ağlamaktan içim şişti
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallahAcile çağırdı doktor nolur dua edin ağlamaktan içim şişti
Bende tam onu yazacaktim nar suyu eskiden çocuk düşürmek için kullanılmış.Lütfen kimse bilmeden böyle bitkisel şeyleri rutine eklemesinKızlar burada nar suyunu okudum. İnternette baktığımda bazı sitelerde içilebilir diyor bazı sitelerde riskli hamileliklerde ilk 3 ay içilmez diyor. Rahimde kasılmaları arttırabilir diyor. Bilen var mı
Bana sadece 5 günlük yazmıştı doktorumProgestan iğne vuruluyorum her gün öğlen bir tane aşırı ağrı yapıyor daha 14 gün boyunca vurulacağım sizde de böyle oldumu
Dua edin inşallah pazartesi sağlıkla keseyi görürsünüz bebeğiniz sizinle beraberdirKan verdim ultrason ile baktı doktor rahim duvarı incelmemiş ama kese henüz yok pazartesi çağırmıştı zaten kese için 4 tane duphaslon içirtti tahlil sonucuna bakıcam nar suyunu bana 2 doktorum da iç dediği için söylemiştim kişiden kişiye değişiyor olabilir
İnşallah aktif kanamam var kesilmedi henüz hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah böyle bir durum sağlıklı haberler alırsınız inşallahDua edin inşallah pazartesi sağlıkla keseyi görürsünüz bebeğiniz sizinle beraberdirbende size dua edicem
Burada kanaması olupta sağlıkla bebeğine kavuşanları okumuştum inşallah sizinde öyle olacak. İyi düşünelim iyi olsunİnşallah aktif kanamam var kesilmedi henüz hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah böyle bir durum sağlıklı haberler alırsınız inşallah
Geçmiş olsun dinlenin başka birşeylerle kafanızı dağıtın.Üzüntü de iyi değil.Yani hepimiz bu süreçlerde stress oluyoruz.Oldu mu olmadımı,ne olacakKan verdim ultrason ile baktı doktor rahim duvarı incelmemiş ama kese henüz yok pazartesi çağırmıştı zaten kese için 4 tane duphaslon içirtti tahlil sonucuna bakıcam nar suyunu bana 2 doktorum da iç dediği için söylemiştim kişiden kişiye değişiyor olabilir
Sizin sonuç çıktımı? Sanki pazartesi kan verecektiniz?Bana sadece 5 günlük yazmıştı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?