2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben canım transferin 3.günü başladı 6.güne kdr ağrıdan ağladım resmen çok şükür pozitif

Geçmiş olsun opu öncesi ben de ateşler içinde yatıyordum. Devlet hast.de serum taktırmak zor özele gidin bol vitaminli ateş düşürücülü ağrı kesicili bir serum taktırın toparlarsınız hızlıca bol meyve bol su içerek de süreci atlatırsınız

Onceki gece serum taktirdim dediginiz gibi o toparladi beni biraz ama simdi evdekilerin hepsi ayni durumda olunca endise ettim aktara gidip Allah ne verdiyse aldim udi hindi yagi, keciboynuzu, kuru dut, zencefil, bogaz pastili, c vitamini insallah sıkıntısız bi sekilde atlatiriz sureci

ok kötü bir 9 aydı canım bu hamilelikte inan hersey yicem hersey icicem hiçbir şeyi takmamaya calisicam diye çok dua ettim rabbimde kabul etti sanırım. Hiç hamile değil gibiyim gece namazla

Cansu sen aynı ben yaaa bende yiyemem beyazını aslaaa

Benim fsh değerim 10.9 çikti bana dün gittiğim doktor dddi ki bu değer yükselişte sadc bna geç kalmadan tüp bebeğe başla dedi ağladim cok ağladim çok acimasizlae yaşim 30 bu arada sizce normal yolla oluru var mi normal doğal yolla olmaz mi

Benim 10 çıktığında doktorum hiç böyle dememişti. Amh değerinizi kaç bilmiyorum ama. Tabi biz genetk hastalıktan dolayı normal yolla deneyemedik ama

Benim 10 çıktığında doktorum hiç böyle dememişti. Amh değerinizi kaç bilmiyorum ama. Tabi biz genetk hastalıktan dolayı normal yolla deneyemedik ama
Amh bakılmadi canısı ya kahroldm böyle denir mi bn interfilite doktoru değil. Dedi kadın doğm doktoruyum dedi op dr du zaten kendisi ttabzona tüp bebeğe başlicaz eşimde sperm hız sorunu var ilşki sıklığı ne olmali bu duurumda

Fsh yüksek olup normal yoldna gebe kalanlarda var. Kendinizi çok üzmeyin. En kısa zamanda sağlıkla nasip olsun sizede inşallah tüp bebekte ilişki sıklığını doktorunuz duruma göre söyler zaten ilaç kullanılan döneme göre

Merhabalar size tavsiyem kendinizi hiç üzmeyin her şeyin bir çözümü var bu hayatta çözümsüz dertleriniz olmasın tüp bebek tedavisi üzülünecek bir yol değil aksine en sağlıklı olan yollarla ilerleniyor evet zorlu bir yol tabi ki doğal yollarla sahip olmak istiyor bebeğine her anne ama sizin için doğru olan yol tüp bebekse hiç kendinizi üzmeyin burda çok karamsar hikayelerden ne umutlar doğuyor hep birlikte seviniyoruz umarım doğal yollarla olur ama olmaz tüp bebeği seçersenizde yalnız değilsiniz kendinizi üzmeyin

Cok tşk ederim canım

Bir sey sorucam ignenin 6. Gunundeyim.adetin 7.gunu Akintim biraz fazla..ctesi kontrolum var. Fazla olunca korktum ya catlamiyolardir dimi. Son gittigimde (sali gunu) 9 13 mm arasi idi yumurtalar. Fazla yumurta olunca fazla akinti mi oluyor .. normalmidir.

Güzel kalbinizden öperim ne güzel yazmişsnz ama fshı bahane edip direk tüp bebeğe yönlendirmesi üzdü bni dha 17 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz eşim görev gereği yanımda değildi falan doğru düzgün denememiz olmadi fsh 10.9 die amh bile bakmadan bnu dedi

Evet akıntı baya oluyor çünkü hormonlarınız çalışıyor yumurtluyorsunuz

Mutlaka başka Dr a da görünün artık iyi Dr bulmak çok zor gerçekten

Ben canım transferin 3.günü başladı 6.güne kdr ağrıdan ağladım resmen çok şükür pozitif
Teşekkür ederim cevabınız için Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ilk günlerde olmuş olsa takılmayacaktım da 11. gün olunca endişelendim geçen transferde de böyle olmuştu teste yakın son günlerde aynı sancı negatifti bugün çıkacak bakalım sonucum hayırlısı inşallah

Kızlar 5. Gün embriyosu 5 gün sonra 25 çıkmıştı bugün 7. Gün 98 çıktı çok şükür artış güzel değil mi doktorum bu sonuçlar bişeyi ifade etmez daha erken 12. Gün önemli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…