- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 36
Çok geçmiş olsun hiç korkma bende yaşadım oğlumda aynısını inşallah hiçbişey olmıycak stres yapmamaya çalış çünkü en çok stres etkiliyor canımAdet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
Ben canım transferin 3.günü başladı 6.güne kdr ağrıdan ağladım resmen çok şükür pozitifKızlar merhaba transferden sonra 11. günümde çok şiddetli bel ağrım oldu sabaha kadar ağrıdı belim kırılıyomuş gibi bide aşırı adet sancım oldu 5. 6. günde olmuştu hafif adet sancılarım ama bu bildiğin kıvrandıran adet sancısıydı geçen transferimde de böyle olmuştu negatifti böyle olup pozitif gören var mı bu kadar aşırı bi sancı olur mu gebelikte
Geçmiş olsun opu öncesi ben de ateşler içinde yatıyordum. Devlet hast.de serum taktırmak zor özele gidin bol vitaminli ateş düşürücülü ağrı kesicili bir serum taktırın toparlarsınız hızlıcaSelam kizlar aranizda transfer oncesi hasta olan var mi. 3 gun cok agirdim ates oksuruk geniz akıntısı vs. ama dun ve bugun daha iyiyim atesim yok cok afedersiniz balgamlı oksuruk var çıkaramadığım icin zorluyo. Bugun doktor kontrolum vardi kuru sert oksuruk varsa o sıkıntı olur dedi. Ona yok dedim ki yok zaten ama icime kurt dustu acaba sorun olur mu pazartesi transferim var ya ben nasil hizlica toparlarim o zamana kadar bilgisi olan varmi ne yapsam ne yesem icsem. Esim ve oglumda ayni sekilde hastalar kafam cok karisti nasil toplarlarim ben pazartesiye kadar evdeki herkesi bi fikir verin bana lutfen. Bu arada acile gittim ama ilac olarak sadece parol ve bi bogaz spreyi verdi onlarinda pek bi faydasını goremedim
Onceki gece serum taktirdim dediginiz gibi o toparladi beni biraz ama simdi evdekilerin hepsi ayni durumda olunca endise ettim aktara gidip Allah ne verdiyse aldimGeçmiş olsun opu öncesi ben de ateşler içinde yatıyordum. Devlet hast.de serum taktırmak zor özele gidin bol vitaminli ateş düşürücülü ağrı kesicili bir serum taktırın toparlarsınız hızlıcabol meyve bol su içerek de süreci atlatırsınız
ok kötü bir 9 aydı canım bu hamilelikte inan hersey yicem hersey icicem hiçbir şeyi takmamaya calisicam diye çok dua ettim rabbimde kabul etti sanırım. Hiç hamile değil gibiyim gece namazla
Cansu sen aynı ben yaaaAy var ya bende avokado aşığıyım bayılıyorum sade bile yiyebiliyorum her gün yiyorum nar suyu da içiyorum 1 avuçta kabak çekirdeği ama benim de sorunum yumurta beyazıyla ilgili küçüklüğümden beri yiyemiyorum
Cok teşekkürler2 ya da 3. Gun..
Benim 10 çıktığında doktorum hiç böyle dememişti. Amh değerinizi kaç bilmiyorum ama. Tabi biz genetk hastalıktan dolayı normal yolla deneyemedik amaBenim fsh değerim 10.9 çikti bana dün gittiğim doktor dddi ki bu değer yükselişte sadc bna geç kalmadan tüp bebeğe başla dedi ağladim cok ağladim çok acimasizlae yaşim 30 bu arada sizce normal yolla oluru var mi normal doğal yolla olmaz mi
Amh bakılmadi canısı ya kahroldm böyle denir mi bn interfilite doktoru değil. Dedi kadın doğm doktoruyum dedi op dr du zaten kendisi ttabzona tüp bebeğe başlicaz eşimde sperm hız sorunu var ilşki sıklığı ne olmali bu duurumdaBenim 10 çıktığında doktorum hiç böyle dememişti. Amh değerinizi kaç bilmiyorum ama. Tabi biz genetk hastalıktan dolayı normal yolla deneyemedik ama
Fsh yüksek olup normal yoldna gebe kalanlarda var. Kendinizi çok üzmeyin. En kısa zamanda sağlıkla nasip olsun sizede inşallahAmh bakılmadi canısı ya kahroldm böyle denir mi bn interfilite doktoru değil. Dedi kadın doğm doktoruyum dedi op dr du zaten kendisi ttabzona tüp bebeğe başlicaz eşimde sperm hız sorunu var ilşki sıklığı ne olmali bu duurumd
Merhabalar size tavsiyem kendinizi hiç üzmeyin her şeyin bir çözümü var bu hayatta çözümsüz dertleriniz olmasınBenim fsh değerim 10.9 çikti bana dün gittiğim doktor dddi ki bu değer yükselişte sadc bna geç kalmadan tüp bebeğe başla dedi ağladim cok ağladim çok acimasizlae yaşim 30 bu arada sizce normal yolla oluru var mi normal doğal yolla olmaz mi
Cok tşk ederim canımFsh yüksek olup normal yoldna gebe kalanlarda var. Kendinizi çok üzmeyin. En kısa zamanda sağlıkla nasip olsun sizede inşallahtüp bebekte ilişki sıklığını doktorunuz duruma göre söyler zaten ilaç kullanılan döneme göre
Güzel kalbinizden öperim ne güzel yazmişsnz ama fshı bahane edip direk tüp bebeğe yönlendirmesi üzdü bni dha 17 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz eşim görev gereği yanımda değildi falan doğru düzgün denememiz olmadi fsh 10.9 die amh bile bakmadan bnu dediMerhabalar size tavsiyem kendinizi hiç üzmeyin her şeyin bir çözümü var bu hayatta çözümsüz dertleriniz olmasıntüp bebek tedavisi üzülünecek bir yol değil aksine en sağlıklı olan yollarla ilerleniyor evet zorlu bir yol tabi ki doğal yollarla sahip olmak istiyor bebeğine her anne ama sizin için doğru olan yol tüp bebekse hiç kendinizi üzmeyin burda çok karamsar hikayelerden ne umutlar doğuyor hep birlikte seviniyoruz umarım doğal yollarla olur ama olmaz tüp bebeği seçersenizde yalnız değilsiniz kendinizi üzmeyin
Evet akıntı baya oluyor çünkü hormonlarınız çalışıyor yumurtluyorsunuzBir sey sorucam ignenin 6. Gunundeyim.adetin 7.gunu Akintim biraz fazla..ctesi kontrolum var. Fazla olunca korktum ya catlamiyolardir dimi. Son gittigimde (sali gunu) 9 13 mm arasi idi yumurtalar. Fazla yumurta olunca fazla akinti mi oluyor .. normalmidir.
Mutlaka başka Dr a da görünün artık iyi Dr bulmak çok zor gerçektenGüzel kalbinizden öperim ne güzel yazmişsnz ama fshı bahane edip direk tüp bebeğe yönlendirmesi üzdü bni dha 17 aylık evliyiz 10 aydır deniyoruz eşim görev gereği yanımda değildi falan doğru düzgün denememiz olmadi fsh 10.9 die amh bile bakmadan bnu dedi
Teşekkür ederim cevabınız için Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen canım transferin 3.günü başladı 6.güne kdr ağrıdan ağladım resmen çok şükür pozitif
İnşallah artarak devam ederKızlar 5. Gün embriyosu 5 gün sonra 25 çıkmıştı bugün 7. Gün 98 çıktı çok şükür artış güzel değil mi doktorum bu sonuçlar bişeyi ifade etmez daha erken 12. Gün önemli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?