2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim amh düşüklüğüm var 1.5 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri uğraşıyoruz başka çoçuğum da yok maalesef, amh düşük olunca çıkan yumurtalar da kalitesiz olabiliyor zaten 3 embrioyu 2 opuda elde ettim, 1 i dondurulurken 4 hücreliydi çözülünce bozuldu o yüzden.. ben de çok mutlu oluyorum pozitif haberlerini aldıkça darısı bizlere olsun inşallah

Siz bugün mü test yaptıracaksınız

Adetin 4. Günü idi 10.9 çikti normalde 2 ya da 3 kan verin diyoelar ama. 4.güne denk gelmişti
Bence siz bir doktora daha gidin amh değerinide baktırın fah adet dönemi yükselen bir değer doktorlar 2-3 gün görmek istiyorlar diye biliyorum

Benim kahverengi toprak rengi gibi ama açık 6 7 8 gün oldu hala geliyor leke leke ped kullanmayı
Ben hergün acısız şalgam suyu
Merhaba bence şalgam suyunu bu dönemde içmeyin tesadüf mü bilmiyorum ben ve arkadaşım hamileliğimizde şalgamı içtiğimiz gün kanama gelmişti ve düşükle sonuçlanmıştı internette baktığımda hamilelikle faydalı yazılar olduğu gibi hamileliğin ilk zamanları düzlüğe sebep olabileceği de yazıyordu.Her ihtimali düşünmekte fayda var.İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende 19 ocakta transfer oldum beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…