Bu iiyi mi peki bilmediğim için soruyorum.Birde özelde kaç saate çıkıyor gebelik testi?Sonuç çıktı 9.gün 271
FSH değeri adette ayrı yumurtlamada ayrı yumurtlama sonrası ayrı değerlerdir. Ayrıca 10 un üzeri hamile kalma olasılığı düşürür fakat imkansız değildir. Tabi tekrar söylüyorum hangi dönemde 10 un üzerinde ciktigi onemli. Adet duzensizliginiz var mi. Bunlarda onemli. aklınıza yatan doktoru bulana kadar doktorlarla ön görüşme yapın lutfen. Çünkü aslında bazı doktorlar hariç hepsi aynı şeyi söylüyor fakat usluplar farkli. Bu işte en önemlisi para odaklı olmayan doktorlar. Üzmeyin kendinizi ama eşinizle az gorusebiliyorsaniz ve maddi durumunuzda uygunsa tüp bebek yaptirabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama tabi bu benim fikrim.Benim fsh değerim 10.9 çikti bana dün gittiğim doktor dddi ki bu değer yükselişte sadc bna geç kalmadan tüp bebeğe başla dedi ağladim cok ağladim çok acimasizlae yaşim 30 bu arada sizce normal yolla oluru var mi normal doğal yolla olmaz mi
Doktorla konuştum tebrikler pozitif dedi 1 saateBu iiyi mi peki bilmediğim için soruyorum.Birde özelde kaç saate çıkıyor gebelik testi?
tebriklerDoktorla konuştum tebrikler pozitif dedi 1 saate
Benimde yarın 10 cu gün test günüm çok heyecanlıyımDoktorla konuştum tebrikler pozitif dedi 1 saate
Gözünüz aydınDoktorla konuştum tebrikler pozitif dedi 1 saate
Tebrikler, benimde yarın transferim var heycan yüklenmeye başladıDoktorla konuştum tebrikler pozitif dedi 1 saate
Transferden aonra nar suyu önerilmiyor benim bildiğim. Rahim kasılmasına sebep olabilirİlaçlarımı düzenli kullanıyorum her sabah aç karnına bir çay bardağı nar suyu gün içinde kuru kayısı kuru incir çiğ badem çiğ ceviz 1 tane avocado yiyorum bol su içmeye çalışıyorum bide hep dinlenmedeyim eşimin çalışma saati yok çağrılınca gidiyor yemekleri filan hallettiği için uzanıyorum gün içinde tavuk,et,balık,baklagil,koyu yeşil yapraklı sebzeleri önerdi doktor 2günde bir birini yapmaya çalışıyoruz
Guzel ilerlemis simdilik. Gerisi hep muamma zaten. Drlar her zamannki gibi hakli olarak garanticiKızlar 5. Gün embriyosu 5 gün sonra 25 çıkmıştı bugün 7. Gün 98 çıktı çok şükür artış güzel değil mi doktorum bu sonuçlar bişeyi ifade etmez daha erken 12. Gün önemli dedi
Değeriniz kaç çıktıŞükürler olsun pozitif
Canım benim üzülme inşallah herşey yolunda gider bazı hamilelikler kanamalı devam ediyor , dış gebelikten mi şüphelendi acaba doktor tedaviyi durdurmasına sebep ne acabaPazartrsi keseyi görmezsek tedaviyi durdurcaz dedi şimdiden hepinizden Allah razı olsun Allah a emanet olun
Adetin 4. Günü idi 10.9 çikti normalde 2 ya da 3 kan verin diyoelar ama. 4.güne denk gelmiştiFSH değeri adette ayrı yumurtlamada ayrı yumurtlama sonrası ayrı değerlerdir. Ayrıca 10 un üzeri hamile kalma olasılığı düşürür fakat imkansız değildir. Tabi tekrar söylüyorum hangi dönemde 10 un üzerinde ciktigi onemli. Adet duzensizliginiz var mi. Bunlarda onemli. aklınıza yatan doktoru bulana kadar doktorlarla ön görüşme yapın lutfen. Çünkü aslında bazı doktorlar hariç hepsi aynı şeyi söylüyor fakat usluplar farkli. Bu işte en önemlisi para odaklı olmayan doktorlar. Üzmeyin kendinizi ama eşinizle az gorusebiliyorsaniz ve maddi durumunuzda uygunsa tüp bebek yaptirabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama tabi bu benim fikrim.
Çözülürken bozulma riski de mi var 20 yumurta toplanmıstı benden 3 ü kalabildi daha önce kimyasal gebelik gecirdim doktorum demek ki hamile kalabiliyosun demişti ama 2 senedir kalamadım burada hamile kalanları okudukca mutlu oluyorum sizin başka cocugunuz var miTabii ki ama herkesin farklı oluyor kimi orta kalite tutuyor kimi tutmuyor benim dondurduğumda 5 ti hücre sayıları 3 taneydi çözülürken 1 i bozuldu diğerleri transfer oldu 6 ve 7 hücre olarak
Dimii hiç sevmem beyazıııCansu sen aynı ben yaaabende yiyemem beyazını aslaaa
Amin canım inşallah seninki de pozitif olur sağlıkla kucağına alırsınTeşekkür ederim cevabınız için Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahilk günlerde olmuş olsa takılmayacaktım da 11. gün olunca endişelendim geçen transferde de böyle olmuştu teste yakın son günlerde aynı sancı negatifti bugün çıkacak bakalım sonucum hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?