2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

FSH değeri adette ayrı yumurtlamada ayrı yumurtlama sonrası ayrı değerlerdir. Ayrıca 10 un üzeri hamile kalma olasılığı düşürür fakat imkansız değildir. Tabi tekrar söylüyorum hangi dönemde 10 un üzerinde ciktigi onemli. Adet duzensizliginiz var mi. Bunlarda onemli. aklınıza yatan doktoru bulana kadar doktorlarla ön görüşme yapın lutfen. Çünkü aslında bazı doktorlar hariç hepsi aynı şeyi söylüyor fakat usluplar farkli. Bu işte en önemlisi para odaklı olmayan doktorlar. Üzmeyin kendinizi ama eşinizle az gorusebiliyorsaniz ve maddi durumunuzda uygunsa tüp bebek yaptirabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama tabi bu benim fikrim.

Transferden aonra nar suyu önerilmiyor benim bildiğim. Rahim kasılmasına sebep olabilir

Kızlar 5. Gün embriyosu 5 gün sonra 25 çıkmıştı bugün 7. Gün 98 çıktı çok şükür artış güzel değil mi doktorum bu sonuçlar bişeyi ifade etmez daha erken 12. Gün önemli dedi
Guzel ilerlemis simdilik. Gerisi hep muamma zaten. Drlar her zamannki gibi hakli olarak garantici

Pazartrsi keseyi görmezsek tedaviyi durdurcaz dedi şimdiden hepinizden Allah razı olsun Allah a emanet olun
Canım benim üzülme inşallah herşey yolunda gider bazı hamilelikler kanamalı devam ediyor , dış gebelikten mi şüphelendi acaba doktor tedaviyi durdurmasına sebep ne acaba

Adetin 4. Günü idi 10.9 çikti normalde 2 ya da 3 kan verin diyoelar ama. 4.güne denk gelmişti

Tabii ki ama herkesin farklı oluyor kimi orta kalite tutuyor kimi tutmuyor benim dondurduğumda 5 ti hücre sayıları 3 taneydi çözülürken 1 i bozuldu diğerleri transfer oldu 6 ve 7 hücre olarak
Çözülürken bozulma riski de mi var 20 yumurta toplanmıstı benden 3 ü kalabildi daha önce kimyasal gebelik gecirdim doktorum demek ki hamile kalabiliyosun demişti ama 2 senedir kalamadım burada hamile kalanları okudukca mutlu oluyorum sizin başka cocugunuz var mi

Amin canım inşallah seninki de pozitif olur sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…