- 7 Kasım 2023
- 12
- 7
- 1
- 35
Geçmiş olsun olumlu iyi düşünün iyi olsun inşallahhhİnşallah aktif kanamam var kesilmedi henüz hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah böyle bir durum sağlıklı haberler alırsınız inşallah
Geçmiş olsun canm umarım önemli bişey değildir. Benmde ilk kez kahverengi lekelenme gördüm sabah wc deKizlar günaydın. Bu sabah vajinal yanmam oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemsreye yazdım bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı. Korkmalı miyim .
Çok mu Allah yardımcın olsunKızlar hastaneye gidiyorum kanamam var
Adet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorumÇok mu Allah yardımcın olsun
Merhaba, çok geçmiş olsunAdet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
Gecmis olsun canim.bunu yasayanlar ve saglikla devam edenler oluyor. Stres yapmamaya calis.Adet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
Geçmiş olsun.Kızlar hastaneye gidiyorum kanamam var
Epey yüksek çıkmış sonuç hay Allah bakalım ne dicekAdet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
İnşallah Kanamaya donmediyse önemli değil canım doktorunu bilgilendir bakalım.Geçmiş olsun canm umarım önemli bişey değildir. Benmde ilk kez kahverengi lekelenme gördüm sabah wc de
Canım hiç ağlama stresten etkilenme Allah büyük. İçini ferah tut.Adet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
2 ya da 3. Gun..Kizlar tüp bebeğe başlicaz adetin 2.günü m gitmeli işlemlere başlamak için
Evet kan tahlilleriniz yapılırKizlar tüp bebeğe başlicaz adetin 2.günü m gitmeli işlemlere başlamak için
Gecmis olsun..ben de su an hastayim. Ben henuz ignelerimi oluyorum yumurta gelistirme asamasindayim..ates var. Bas agrisi tat ve koku yok sanirim covit oldum.artik test yapmiyorlar.Selam kizlar aranizda transfer oncesi hasta olan var mi. 3 gun cok agirdim ates oksuruk geniz akıntısı vs. ama dun ve bugun daha iyiyim atesim yok cok afedersiniz balgamlı oksuruk var çıkaramadığım icin zorluyo. Bugun doktor kontrolum vardi kuru sert oksuruk varsa o sıkıntı olur dedi. Ona yok dedim ki yok zaten ama icime kurt dustu acaba sorun olur mu pazartesi transferim var ya ben nasil hizlica toparlarim o zamana kadar bilgisi olan varmi ne yapsam ne yesem icsem. Esim ve oglumda ayni sekilde hastalar kafam cok karisti nasil toplarlarim ben pazartesiye kadar evdeki herkesi bi fikir verin bana lutfen. Bu arada acile gittim ama ilac olarak sadece parol ve bi bogaz spreyi verdi onlarinda pek bi faydasını goremedim
Pazartesi 21 çıktı çok üzüldüm düşük diye bugün sabah gidip tekrar verdim yarın öğleden sonra çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırımSizin sonuç çıktımı? Sanki pazartesi kan verecektiniz?
Tesekkur ederim sanada gecmis olsunGecmis olsun..ben de su an hastayim. Ben henuz ignelerimi oluyorum yumurta gelistirme asamasindayim..ates var. Bas agrisi tat ve koku yok sanirim covit oldum.artik test yapmiyorlar.
Takviye al c vitamini gargara yap bogazin icin. Saglam beslen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?