2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba transferden sonra 11. günümde çok şiddetli bel ağrım oldu sabaha kadar ağrıdı belim kırılıyomuş gibi bide aşırı adet sancım oldu 5. 6. günde olmuştu hafif adet sancılarım ama bu bildiğin kıvrandıran adet sancısıydı geçen transferimde de böyle olmuştu negatifti böyle olup pozitif gören var mı bu kadar aşırı bi sancı olur mu gebelikte

Kizlar tüp bebeğe başlicaz adetin 2.günü m gitmeli işlemlere başlamak için

Selam kizlar aranizda transfer oncesi hasta olan var mi. 3 gun cok agirdim ates oksuruk geniz akıntısı vs. ama dun ve bugun daha iyiyim atesim yok cok afedersiniz balgamlı oksuruk var çıkaramadığım icin zorluyo. Bugun doktor kontrolum vardi kuru sert oksuruk varsa o sıkıntı olur dedi. Ona yok dedim ki yok zaten ama icime kurt dustu acaba sorun olur mu pazartesi transferim var ya ben nasil hizlica toparlarim o zamana kadar bilgisi olan varmi ne yapsam ne yesem icsem. Esim ve oglumda ayni sekilde hastalar kafam cok karisti nasil toplarlarim ben pazartesiye kadar evdeki herkesi bi fikir verin bana lutfen. Bu arada acile gittim ama ilac olarak sadece parol ve bi bogaz spreyi verdi onlarinda pek bi faydasını goremedim

Gecmis olsun..ben de su an hastayim. Ben henuz ignelerimi oluyorum yumurta gelistirme asamasindayim..ates var. Bas agrisi tat ve koku yok sanirim covit oldum.artik test yapmiyorlar.
Takviye al c vitamini gargara yap bogazin icin. Saglam beslen.

Gecmis olsun..ben de su an hastayim. Ben henuz ignelerimi oluyorum yumurta gelistirme asamasindayim..ates var. Bas agrisi tat ve koku yok sanirim covit oldum.artik test yapmiyorlar.
Takviye al c vitamini gargara yap bogazin icin. Saglam beslen.
Tesekkur ederim sanada gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…