kız hala bekliyonmu su ne kadar içtin :)Değişik hissediyorum bilmiyorum olsa da eve gitsem diyorum
3bucuk ay hergün vuruldum bi süre sonra alışıyor insanProgestan iğne vuruluyorum her gün öğlen bir tane aşırı ağrı yapıyor daha 14 gün boyunca vurulacağım sizde de böyle oldumu
Darısı başıma sonuç için yarım saatim kaldıSonuç çıktı 9.gün 271
Ya kardeşim bütün hamileliği boyunca adet gördü.Hiç belli olmaz canınızı sıkmayınAdet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
Amin canim inşallahMaşallah darısı bana inşallahve isteyen herkesee
Canım seninde sonuç tarihin ve transfer tarihin benimle aynı erkenmi yaptırıyorsun .Darısı başıma sonuç için yarım saatim kaldı
Evet erken yaptırdım. İki gün sonra azalacak mı artacak mı görmek için.İdrar testlerimde pozitif görünce kan verdim.Şimdi aldım sonucu 8. Gün 51,57 çıktı.Düşer mi artar mı göreceğiz.10. Gün tekrar yaptırıcamCanım seninde sonuç tarihin ve transfer tarihin benimle aynı erkenmi yaptırıyorsun .
Ben bahçecide 18 bin verdim 3 gün önceArkadaşlar dondurma işlemine 15 bin dediler çok değil mi yaa tek bitane
Bu süreç maddi manevi yordu inşallah hapyirlap tammlanirBen bahçecide 18 bin verdim 3 gün önce
Biz 50 70 bin arasıdır diye yola çıktık 105 binimiz gittiBu süreç maddi manevi yordu inşallah hapyirlap tammlanir
Kaç yumurta dondurdunuz.Bu süreç maddi manevi yordu inşallah hapyirlap tammlanir
Hayırlı olsunEvet erken yaptırdım. İki gün sonra azalacak mı artacak mı görmek için.İdrar testlerimde pozitif görünce kan verdim.Şimdi aldım sonucu 8. Gün 51,57 çıktı.Düşer mi artar mı göreceğiz.10. Gün tekrar yaptırıcam
Teşwkkür ederimHayırlı olsun
Biz 50 70 bin arasıdır diye yola çıktık 105 binimiz gitti
bende aralıkda 9 bin verdim zamdan önceBen bahçecide 18 bin verdim 3 gün önce
1 aylik olanami 1 yillik olanamibende aralıkda 9 bin verdim zamdan önce
aa onu bilmiyorum desem . yani yıllık diye biliyorum. aylık dıye bişey varmı bilmiyorum.1 aylik olanami 1 yillik olanami
Kuzum biz 6 tane ye 7500 ödedik bence çok fazla istemişlerArkadaşlar dondurma işlemine 15 bin dediler çok değil mi yaa tek bitane
biz kasım ayında acıbademde 5‘i teker teker farklı tüplerde, 2 si tek tüpte toplam 7 embriyo için 6 tüpe 16 bin lira verdik yıllık. tek bir embriyo için 15 bin lira inanılmaz bir fiyat.Arkadaşlar dondurma işlemine 15 bin dediler çok değil mi yaa tek bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?