2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

C
Canım nasılsın ikiz mi ❤ belli oldu mu?

Adetin 4. Günü idi 10.9 çikti normalde 2 ya da 3 kan verin diyoelar ama. 4.güne denk gelmişti
Benden de 4. Günü kan almışlardı, öyle denk gelmişti ve 5.güne kadar bakılabiliyormuş bu hormonlara. Amh testinize de bakmış olmaları gerekiyor aslında ama…

Benden de 4. Günü kan almışlardı, öyle denk gelmişti ve 5.güne kadar bakılabiliyormuş bu hormonlara. Amh testinize de bakmış olmaları gerekiyor aslında ama…
Hastane de amh bakilmiyormuş devlet hastanesi idi burasi küçük bi yer bir tne devlet hastanesi var maalesef

Hastane de amh bakilmiyormuş devlet hastanesi idi burasi küçük bi yer bir tne devlet hastanesi var maalesef
Anladım, ben de devlet hastanesinde(eğitim araştırma) baktırmıştım ama demek ki her hastanede bakılmıyormuş…

Canım sen de uzunca bir süredir deniyorsun diye hatırlıyorum. Hiç vakit kaybetmeden amh değerine baktır. Ve insancıl bir doktorla daha görüş.

Benim FSH 11.8 iken doktorum hep olumlu konuşurdu. Sorun yok derdi. Ama 4 aşılamadan sonra öğrendim ki amh değerim çok düşük. Yumurta rezervim az ve hemen tüp bebeğe başladım.

Sana tavsiyem amh değerine göre yumurta takibi mi, aşılama mı, tüp bebek mi yaptıracaksın ona Doktor'un karar verecektir kuzum. Doğal yolla olmaz diye birşey yok ama ne kadar süre bekleyeceğinin garantisi yok. Bana söylenen cümle bu şekilde oldu en son, amh değerimden sonra. Tek başına fsh değeri anlamlı değil.

Laboratuvarda bakılabiliyor. Hastane olması gerekmiyor. Onu bi araştır canım. Özel kadın doğumcuya gitsen o seni yönlendirir. Veya internetten şehrin için araştır kuzum.

Ever canım maaalesef öyle uzunca süredir demiyoruz sadece son 5aydır eşim yanımda değildi o sürede ayrı illerdeydil olmadi dneme şansmz amh iki kez baktirmişim bunda bir zaman dilimi yok dmi yani adetin belli bi günü olmasına gerek yok dmi bu şekilde çikmiş

Eklentiler

• IMG_5751.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5750.webp
    28 KB · Görüntüleme: 90
Amh kötü değil bence. Bence yumurta takibi veya aşılama denenebilir. Bir iki kez. Onlar olmazsa tüp bebek denenebilir canım. Bir de doktor rahimden ultrasonda baktığında da folikül sayısını görebiliyor. O da önemli. Dediğim gibi iyi niyetli bir doktora git kuzum. Kendini de hiç harap etme. Umutsuz vaka falan değilsin. O Doktor'un iletişim beceriksizliği.

Ya canımsınn de alttan muayne ettiğinde amh dikkate almiyorum dedi yumurta rezervin çok iyi dedi bana bnu diyen prof idi ünlü bi dr var mehmet reşit asaoğlu bahçeci tüp bebek doktoru dedi yaklaşıl beş ay önce gitmiştim deneyin derim dedi hemen tüp bebek diyemem dedi adam çok ılımlı konusşmutu

E tamam kız o zaman. MRA lakaplı doktor biliyorum ben.

uzun zamandır denediğin için bence önce yumurta takibi, o olmazsa aşılama diye devam edersin. Hsg çekildin mi ? Çekilmediysen bu arada onu da çekilirsin. Oldu bitti gitti. 10 küsür değerle ne tüp bebeği. Önce bi ilaçla milaçla bir şeyler dene kız.

Kızlar iyi akşamlar 5.gün embriyosu transferinde kalp atışları ne zaman duyuyluyor ? Kese ne zaman görülüyor ?

Eğer dondurulsaydı biz embriyo başına dondurma ücreti 4500 tl verecektik. Eğer tek emriyoya 18.000 isteniyorsa oradan uzak durun bence. İyice ticarethane oldu heryer.Bu insanlar nasıl öder bu fiyatları diye düşünen yok.Kan emiciler

Evet evet mavi kalp dağitan doktor hani denedik ama femra falaan eşimin sperm hızı yavaşti o ara. Ondan olmadi üç kez femaea denedim eşimin kilosu var hız yavasliği devam ediyo aksi gibi üzerine bı geldi hsg iki kez çektirdim tüpler açik çikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…