- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 23
- 36
Ben 3 taneye 3500 verdimArkadaşlar dondurma işlemine 15 bin dediler çok değil mi yaa tek bitane
Canım nasılsınMerhaba kızlar bugün transferinin 10.günü ve dayanamayıp kan testi yaptım 659.66 çıktı iki embriyo transfer olmuştum sanıyorum ki ikisinde tutundu dualarım sizler için kimin içi bu dertten yanıyorsa Allahım bu mutluluğu yaşatsın inşallahbenim bu üçüncü denemem bu sefer içim çok rahattı çok değişik bir his vardı içimde ve ara ara kasıklarımda batma ve kasılma haricinde hiç bir belirtim olmadı aslında pek de bişi aramadım kendimde kalben Allah’a teslim olmuştum bu sefer eğer zamanımız gelmişse nasip olacak diyordum.Allah bu msjımı okuyan herkesi mutluluktan ağlatır inşallah herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin
Çok sağolunHayırlı olsun inşallah
Ay orası neresi ya. Bana da çok geldi. Bizimki 9 bin dediler ama embriyo başı mı bilmiyorum. Doldurulacak embriyom çıkmadı.Arkadaşlar dondurma işlemine 15 bin dediler çok değil mi yaa tek bitane
Merhaba, beta-hcg testi bir günde mi çıkıyor acaba?Pazartesi 21 çıktı çok üzüldüm düşük diye bugün sabah gidip tekrar verdim yarın öğleden sonra çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırım
Canısı ben çok az içtim 0,5 lik suyun yarısını içtim sonra 2 bardak daha içirdiler oldu öylekız hala bekliyonmu su ne kadar içtin :)
Benden de 4. Günü kan almışlardı, öyle denk gelmişti ve 5.güne kadar bakılabiliyormuş bu hormonlara. Amh testinize de bakmış olmaları gerekiyor aslında ama…Adetin 4. Günü idi 10.9 çikti normalde 2 ya da 3 kan verin diyoelar ama. 4.güne denk gelmişti
Hastane de amh bakilmiyormuş devlet hastanesi idi burasi küçük bi yer bir tne devlet hastanesi var maalesefBenden de 4. Günü kan almışlardı, öyle denk gelmişti ve 5.güne kadar bakılabiliyormuş bu hormonlara. Amh testinize de bakmış olmaları gerekiyor aslında ama…
Anladım, ben de devlet hastanesinde(eğitim araştırma) baktırmıştım ama demek ki her hastanede bakılmıyormuş…Hastane de amh bakilmiyormuş devlet hastanesi idi burasi küçük bi yer bir tne devlet hastanesi var maalesef
CanımBenim fsh değerim 10.9 çikti bana dün gittiğim doktor dddi ki bu değer yükselişte sadc bna geç kalmadan tüp bebeğe başla dedi ağladim cok ağladim çok acimasizlae yaşim 30 bu arada sizce normal yolla oluru var mi normal doğal yolla olmaz mi
Laboratuvarda bakılabiliyor. Hastane olması gerekmiyor. Onu bi araştır canım. Özel kadın doğumcuya gitsen o seni yönlendirir. Veya internetten şehrin için araştır kuzum.Hastane de amh bakilmiyormuş devlet hastanesi idi burasi küçük bi yer bir tne devlet hastanesi var maalesef
Ever canım maaalesef öyle uzunca süredir demiyoruz sadece son 5aydır eşim yanımda değildi o sürede ayrı illerdeydil olmadi dneme şansmz amh iki kez baktirmişim bunda bir zaman dilimi yok dmi yani adetin belli bi günü olmasına gerek yok dmi bu şekilde çikmişCanımsen de uzunca bir süredir deniyorsun diye hatırlıyorum. Hiç vakit kaybetmeden amh değerine baktır. Ve insancıl bir doktorla daha görüş.
Benim FSH 11.8 iken doktorum hep olumlu konuşurdu. Sorun yok derdi. Ama 4 aşılamadan sonra öğrendim ki amh değerim çok düşük. Yumurta rezervim az ve hemen tüp bebeğe başladım.
Sana tavsiyem amh değerine göre yumurta takibi mi, aşılama mı, tüp bebek mi yaptıracaksın ona Doktor'un karar verecektir kuzum. Doğal yolla olmaz diye birşey yok ama ne kadar süre bekleyeceğinin garantisi yok. Bana söylenen cümle bu şekilde oldu en son, amh değerimden sonra. Tek başına fsh değeri anlamlı değil.
Ben de 18 bin verdim bahçecideyim. Ankarada mısınızBen bahçecide 18 bin verdim 3 gün önce
Amh kötü değil bence. Bence yumurta takibi veya aşılama denenebilir. Bir iki kez. Onlar olmazsa tüp bebek denenebilir canım. Bir de doktor rahimden ultrasonda baktığında da folikül sayısını görebiliyor. O da önemli. Dediğim gibi iyi niyetli bir doktora git kuzum. Kendini de hiç harap etme. Umutsuz vaka falan değilsin. O Doktor'un iletişim beceriksizliği.Ever canım maaalesef öyle uzunca süredir demiyoruz sadece son 5aydır eşim yanımda değildi o sürede ayrı illerdeydil olmadi dneme şansmz amh iki kez baktirmişim bunda bir zaman dilimi yok dmi yani adetin belli bi günü olmasına gerek yok dmi bu şekilde çikmiş
Ya canımsınnAmh kötü değil bence. Bence yumurta takibi veya aşılama denenebilir. Bir iki kez. Onlar olmazsa tüp bebek denenebilir canım. Bir de doktor rahimden ultrasonda baktığında da folikül sayısını görebiliyor. O da önemli. Dediğim gibi iyi niyetli bir doktora git kuzum. Kendini de hiç harap etme. Umutsuz vaka falan değilsin. O Doktor'un iletişim beceriksizliği.
E tamam kız o zaman. MRA lakaplı doktor biliyorum ben.Ya canımsınnde alttan muayne ettiğinde amh dikkate almiyorum dedi yumurta rezervin çok iyi dedi bana bnu diyen prof idi ünlü bi dr var mehmet reşit asaoğlu bahçeci tüp bebek doktoru dedi yaklaşıl beş ay önce gitmiştim deneyin derim dedi hemen tüp bebek diyemem dedi adam çok ılımlı konusşmutu
Bence çok neresi benimki tüp başı 4 binArkadaşlar dondurma işlemine 15 bin dediler çok değil mi yaa tek bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?