İnşallah seninde güzel sonuçlarını duyarız canım. Çok farklı duygu. Eğer buda tutmazsa benim artık bırakıcam. Geride zaten bitane var verirse rabbim verir artık kendiliğinden kafasında olacağımİnşallah güzel sonuç alırsınız.Ben ara vermiştim çünkü toparlanmam lazımdı
Evet canım bende yarın sonuç günüm bende 9 da gidicem canım ama aramızda saat farkı var ben fransadayımBenim ilk defa oldu valla ondan korktum tesekkur ederim hadi insallah yarina belli olcak sonuclarimiz ben sabah 10 da kan vercem sen
Belirti olarak bişeyim yoktu canım ama arada karsıklarımda batma tarzı küçük şeyler olurdu.gögüslerim gün geçtikçe sızlamaya başladı şuan yüz üstü falan yatamıyom acıyor . Büyük ihtimal progestoronun etkisi.Benimde yarın 5 gün sizin belirti varmiydi
Benim 3 günden itibaren sağ kaisk sağ kalça ve sırt agrim varBelirti olarak bişeyim yoktu canım ama arada karsıklarımda batma tarzı küçük şeyler olurdu.gögüslerim gün geçtikçe sızlamaya başladı şuan yüz üstü falan yatamıyom acıyor . Büyük ihtimal progestoronun etkisi.
Hmm bilmiyorumki biz daha. Tedavi oluyoruz o aşamaya geçmedik inşallah o günlerde gelecekCanım emrbyoların kalitesini belirliyor ama çok gerekli oldğnu sanmıyorum sen bilirsin yinede
Acilde yap cnmArkadaşlar kalçadan olan iğneleri herhangi bir hastanede mi yaptırdınız hafta sonuna denk geliyor sağlık ocakları kapalı oluyor
Bende baktırdım ama donduruldu sonrasında rahim dinledirme için Pazar günü transferim var siz oldunuz mu transferBen baktırdım canım
Baktırdım ama bilemiyorum doktorum önermişti araştırdım tutma olasılığı en yüksek olanı seçiyormuş yazıyordu ama o yüzden sordum baktırdıktan sonra transfer olup sonuç alan var mu diyeNsl oluyur cnm gereklimi
Anladım. Bir andan biraz stres azalır gibiBaktırdım ama bilemiyorum doktorum önermişti araştırdım tutma olasılığı en yüksek olanı seçiyormuş yazıyordu ama o yüzden sordum baktırdıktan sonra transfer olup sonuç alan var mu diye
Kizlar bugün 10. Gün.İkinci kez kan vereceğim inşallah artışı görürüm
8. Gün 51,57inşallah ilk ne kadardı?
Hadi güzel sonuçlarla gel bende verdim 1 saat önce sonucu bekliyorum 12. Gün inş katlamıştırKizlar bugün 10. Gün.İkinci kez kan vereceğim inşallah artışı görürüm
8. Gün 51,57
Geçen sefer saat 14:00 de vermişim o saatte versem diyorum.Biraz bekleyeyimHadi güzel sonuçlarla gel bende verdim 1 saat önce sonucu bekliyorum 12. Gün inş katlamıştır
Hadi inşallah güzelce ilerler.Gerileme olayı çok yıkıcı tekrar tekrar yaşamaktan korkuyorum.Hayoiırlısı olsun herkes içinHadi güzel sonuçlarla gel bende verdim 1 saat önce sonucu bekliyorum 12. Gün inş katlamıştır
Aynen aynı saatte vermeye çalış. Ben hep sabah verdim çıktı sonucum çok şükür katlamışGeçen sefer saat 14:00 de vermişim o saatte versem diyorum.Biraz bekleyeyim
Yoo bu zamana kadar hiç baktırmadım.Hem fitil alıyorum hem de iğne.Doktor baktor demedi hiçAynen aynı saatte vermeye çalış. Ben hep sabah verdim çıktı sonucum çok şükür katlamış
10.gün 80
12.gün 173 çıkmış inş sağlıklı ilerler.
Progesteron da baktırıyomusunuz benm 10.gün 10 çıkmıştı depot vurdurdu düşük diye şimdi 7 ye düşmüş yükselmemiş
Böyle devam eder inşallah darısı başımaAynen aynı saatte vermeye çalış. Ben hep sabah verdim çıktı sonucum çok şükür katlamış
10.gün 80
12.gün 173 çıkmış inş sağlıklı ilerler.
Progesteron da baktırıyomusunuz benm 10.gün 10 çıkmıştı depot vurdurdu düşük diye şimdi 7 ye düşmüş yükselmemiş
Bende sabah akşam 2 şer tanr fitik progedtan dex de vuruyorum perşembe günü de 500md depot da vuruldum anlamadım neden düşüyor korkuyorum inş düşmez değerimYoo bu zamana kadar hiç baktırmadım.Hem fitil alıyorum hem de iğne.Doktor baktor demedi hiç
Ya illa bi aksilik gibi görünen birşey oluyor ya sinir oluyorum.Aslında baktırmasan görmeyeceksin.Bir açıklaması vardır.Biraz araştırayım. Bu arada ben sabah öğlen akşam alıyorum.3 günde bir de iğne. Doktora söyleyin bakalım ne diyecekBende sabah akşam 2 şer tanr fitik progedtan dex de vuruyorum perşembe günü de 500md depot da vuruldum anlamadım neden düşüyor korkuyorum inş düşmez değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?