- 8 Mayıs 2017
- 79
- 101
- 93
Yazdım haber bekliyorum bugüne kadar hiç stres yapmadım şimdi kafama çok takılıyoYa illa bi aksilik gibi görünen birşey oluyor ya sinir oluyorum.Aslında baktırmasan görmeyeceksin.Bir açıklaması vardır.Biraz araştırayım. Bu arada ben sabah öğlen akşam alıyorum.3 günde bir de iğne. Doktora söyleyin bakalım ne diyecek
Kizlar bugün 10. Gün.İkinci kez kan vereceğim inşallah artışı görürüm
Haber bekliyorum umarım bugun güzel haberler duyarızEvet canım bende yarın sonuç günüm bende 9 da gidicem canım ama aramızda saat farkı var ben fransadayım
Aaaaa ben verdim saat 9 bucukta hemsireye dedim test yaptim hep pozitif cikti dedim testler yaniltabiliyor dedi bir tik keyfim kactiEvet canım bende yarın sonuç günüm bende 9 da gidicem canım ama aramızda saat farkı var ben fransadayım
Hayır canım vurmadılarMerhabalar ben de taze transfer oldum size ovitrelle vurdurdular mı transferden sonra
Banada vurmadilarHayır canım vurmadılar
Yok ya neden yanıltıcı olsun vücudun da ovitrelle iğne olmadı müddetçe yanıltıcı olacağını zannetmiyorumAaaaa ben verdim saat 9 bucukta hemsireye dedim test yaptim hep pozitif cikti dedim testler yaniltabiliyor dedi bir tik keyfim kacti
Selam kızlar, valla benim tranferden sonraki ilk gün karnım şiş, ilaçlardan oluyor bence. Ayrıca gaz konusu bende de var. Neden oluyor acabaKızlar bu gün transfer dahil 6. Gün iki gündür en ufak bişey yediğimde karnım şişiyor ve bide ishal oldum ben ya iki üç gündür. Kabız olmaktan iyidir ama bununda bi zararı var mıdır ki
Merhaba sizin doktor 120 için ne dedi acaba?Hayır canım vurmadılar
Canim aradilar simdi 94 cikmis degerim pozitif dedi 3 gun sonra tekrar gelin kan verceksiniz dediYok ya neden yanıltıcı olsun vücudun da ovitrelle iğne olmadı müddetçe yanıltıcı olacağını zannetmiyorum
Şişkinlik özellikle iğneleri vurduktan sonra oluyor bende. Birkaç saat sonra geçiyor. İshal bendede vardı biliyorsun ishalim bitti benim. Ama kullanılan ilaçlar bazı insanlarda ishale sebep olabiliyormuş. Yinede bir doktorunu ara istersen. Benim dün akşam burnum kanadı. Ve asla burnum kanamaz yani en son çocukken kanamistir herhalde.Kızlar bu gün transfer dahil 6. Gün iki gündür en ufak bişey yediğimde karnım şişiyor ve bide ishal oldum ben ya iki üç gündür. Kabız olmaktan iyidir ama bununda bi zararı var mıdır ki
5. Gun embiriyosun teskkur ederimTebrik ederimkaç günün embriyosu acaba?
Çok şükür ağrım olmadı ya benim. Bide gaz problemim de yok bi ishal var. Bilmiyorum iyi mi kötü mü belki olması belirtidir. Diye acaba tutmadı mı diye düşünmeden edemiyorumSelam kızlar, valla benim tranferden sonraki ilk gün karnım şiş, ilaçlardan oluyor bence. Ayrıca gaz konusu bende de var. Neden oluyor acabakasıklarımda ağrıyo hemşire aradı nasılsınız diye, söyledim. Kendinizi çok sıktınız heycandan ondan ağrıyo dedi. Normalde olmuyormuş.
Oldum canım çok şükür pozitif taze transferdi benimki geri kalan 3 ünü dondurdularBende baktırdım ama donduruldu sonrasında rahim dinledirme için Pazar günü transferim var siz oldunuz mu transfer
Mesajdan size birşey sordum da müsait zamanda bakarsanızOldum canım çok şükür pozitif taze transferdi benimki geri kalan 3 ünü dondurdular
Merkezi aramadım canım onlar arycakMerhaba sizin doktor 120 için ne dedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?