2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yazdım haber bekliyorum bugüne kadar hiç stres yapmadım şimdi kafama çok takılıyo

Evet canım bende yarın sonuç günüm bende 9 da gidicem canım ama aramızda saat farkı var ben fransadayım
Aaaaa ben verdim saat 9 bucukta hemsireye dedim test yaptim hep pozitif cikti dedim testler yaniltabiliyor dedi bir tik keyfim kacti

Kızlar bu gün transfer dahil 6. Gün iki gündür en ufak bişey yediğimde karnım şişiyor ve bide ishal oldum ben ya iki üç gündür. Kabız olmaktan iyidir ama bununda bi zararı var mıdır ki

Aaaaa ben verdim saat 9 bucukta hemsireye dedim test yaptim hep pozitif cikti dedim testler yaniltabiliyor dedi bir tik keyfim kacti
Yok ya neden yanıltıcı olsun vücudun da ovitrelle iğne olmadı müddetçe yanıltıcı olacağını zannetmiyorum

Kızlar bu gün transfer dahil 6. Gün iki gündür en ufak bişey yediğimde karnım şişiyor ve bide ishal oldum ben ya iki üç gündür. Kabız olmaktan iyidir ama bununda bi zararı var mıdır ki
Selam kızlar, valla benim tranferden sonraki ilk gün karnım şiş, ilaçlardan oluyor bence. Ayrıca gaz konusu bende de var. Neden oluyor acaba kasıklarımda ağrıyo hemşire aradı nasılsınız diye, söyledim. Kendinizi çok sıktınız heycandan ondan ağrıyo dedi. Normalde olmuyormuş.

Şişkinlik özellikle iğneleri vurduktan sonra oluyor bende. Birkaç saat sonra geçiyor. İshal bendede vardı biliyorsun ishalim bitti benim. Ama kullanılan ilaçlar bazı insanlarda ishale sebep olabiliyormuş. Yinede bir doktorunu ara istersen. Benim dün akşam burnum kanadı. Ve asla burnum kanamaz yani en son çocukken kanamistir herhalde.

Çok şükür ağrım olmadı ya benim. Bide gaz problemim de yok bi ishal var. Bilmiyorum iyi mi kötü mü belki olması belirtidir. Diye acaba tutmadı mı diye düşünmeden edemiyorum

Her bünye birbirinden farklı yediklerimiz, vücudumuzun tepkileri o yüzden öyle düşünme canım. Hiç belli olmuyor tutmasına odaklanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…