Belli oldu muAaaaa ben verdim saat 9 bucukta hemsireye dedim test yaptim hep pozitif cikti dedim testler yaniltabiliyor dedi bir tik keyfim kacti
Evet 94 cikti degerim pozitif ama 3 gun sonra tekrar kan vercen dediBelli oldu mu
Sizin test sonucunuz kaç çıktı acabaMesajdan size birşey sordum da müsait zamanda bakarsanız
Bende en ufak bi şey yediğimde oluyor. Bol su içmem gerekiyor ama içemiyorum ki şişliktenŞişkinlik özellikle iğneleri vurduktan sonra oluyor bende. Birkaç saat sonra geçiyor. İshal bendede vardı biliyorsun ishalim bitti benim. Ama kullanılan ilaçlar bazı insanlarda ishale sebep olabiliyormuş. Yinede bir doktorunu ara istersen. Benim dün akşam burnum kanadı. Ve asla burnum kanamaz yani en son çocukken kanamistir herhalde.
Canım biz gün kurusu kayısıya, 1 kaşık şeker koyarak hoşaf yaptık. O biraz rahatlatıyor. Aklında olsunBende en ufak bi şey yediğimde oluyor. Bol su içmem gerekiyor ama içemiyorum ki şişlikten
Hadi bakalım hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsinEvet 94 cikti degerim pozitif ama 3 gun sonra tekrar kan vercen dedi
Ayyy tebrikler, Ocak grubu bol pozitifEvet 94 cikti degerim pozitif ama 3 gun sonra tekrar kan vercen dedi
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba Bende 2 tane 3.gün embriyosu transfer oldum biri 6 hücreli biri 8 hücreliydi bu bi şey ifade ediyor mu?
Bizde bekliyoruz canım EylültosSelam kızlar benim de bugün transfer harici 7. Günüm öyle bariz bir belirtim yok test günümü bekliyorum heycanla
Ciktimi sonucun merak ettimYok ya neden yanıltıcı olsun vücudun da ovitrelle iğne olmadı müddetçe yanıltıcı olacağını zannetmiyorum
Ben 18 ocakta test oldum cok sukur pozitif17 Ocak transfer olanlar burdamıııbugün tedt günüydü ne durumdasınııız
Ben 18 ocaka transfer oldum cok sukur poztif
Az önce ikinci kanı verdim.Dua edin dusmesin degerim17 Ocak transfer olanlar burdamıııbugün tedt günüydü ne durumdasınııız
Bunların hepsi tutma yolunda olan belirtiler diyorlar 2. Gün çok erken canımSelam kızlar , transferin ikinci günü bugünyorgunluk hali hafif bel ağrısı sırt ağrısı mevcut birde kasığa giren ince sızılar ama bilmiyorum sanki tutmadı gibi hissediyorum
İkinci günü aldığınız hormonların ve yaptığınız stresin acılarını duyarsını en çok :) Daha erken.İyice dinlenin sonra da kendinize iş çıkartın bol bol. :)Selam kızlar , transferin ikinci günü bugünyorgunluk hali hafif bel ağrısı sırt ağrısı mevcut birde kasığa giren ince sızılar ama bilmiyorum sanki tutmadı gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?