2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende en ufak bi şey yediğimde oluyor. Bol su içmem gerekiyor ama içemiyorum ki şişlikten

Selam kızlar benim de bugün transfer harici 7. Günüm öyle bariz bir belirtim yok test günümü bekliyorum heycanla

Yalnız uzanmayın , eğilmeyin zorlamayın diyorlar ya. Evde her şey ya yere düşüyor, ya yukarda dolapta ya da asman gerekiyor 2 gündür evde öylesine dolaşıyorum elim üzerimde olmayınca her şey yolundan çıkmak üzerehayırlısı

Selam kızlar , transferin ikinci günü bugün yorgunluk hali hafif bel ağrısı sırt ağrısı mevcut birde kasığa giren ince sızılar ama bilmiyorum sanki tutmadı gibi hissediyorum

Selam kızlar , transferin ikinci günü bugün yorgunluk hali hafif bel ağrısı sırt ağrısı mevcut birde kasığa giren ince sızılar ama bilmiyorum sanki tutmadı gibi hissediyorum
Bunların hepsi tutma yolunda olan belirtiler diyorlar 2. Gün çok erken canım

İkinci günü aldığınız hormonların ve yaptığınız stresin acılarını duyarsını en çok :) Daha erken.İyice dinlenin sonra da kendinize iş çıkartın bol bol. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…