Bekliyorum canım daha çıkmadıCiktimi sonucun merak ettim
Senin sonucun çıktımı ?Hadi bakalım hayırlı olsun ve sağlıkla devam etsin
Yok saat 14:00 de verdim 2 saat sonrası bakıcamSenin sonucun çıktımı ?
İlki 51,57 çıkmıştıSenin sonucun çıktımı ?
Evet normalmiş 2 gündür bende de var kahverengi lekelenme. Pozitf çıktı testimKızlar benim kahverengi lekelnmem başladı normalmidir?
Normal canım 2 kat artmış hayırlı olsunKızlar merhaba ben dayanamayıp transferin 6. Günü kan verdim 13 çıktı. Sonra 8. Gün tekrar kan verdim o da 57 çıktı. Bu günler için sizce normal mi değerler yoksa düşük mü ?
Ay teşekkür ederim içim rahatldıEvet normalmiş 2 gündür bende de var kahverengi lekelenme. Pozitf çıktı testim
Lekelenme bazı kadınlarda görünüyor canım sıkıntı yapma bazı kadınlarda olmuyor . Ama genel çoğu kadında oluyor galibaKızlar benim kahverengi lekelnmem başladı normalmidir?
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırızNormal canım 2 kat artmış hayırlı olsun
Gözün aydın canım kaçıncı günün dü bugünKızlaaaar ikinciyi de yırttım.sonuç 101,44 çıktı.Darısı üçüncüye …
Progestan dex igne kullaniyor musunuzKızlar selam bugün transfer günü hariç 5. Günüm ilaç olarak fitil ve estrofem kullanıyorum göğüslerimde aşırı bir hassasiyet ağrı ve kasıklarımda adet olcakmış gibi arada sızı girip çıkıyor bunu belirteden sayabilir miyiz yoksa ilaçların etkisi midir ?
22 ocakta transfer oldum daha test günüm gelmedi 5 şubatta test vericem inşallah güzel sonuçlar alırımSonucunuz ne oldu acaba
Aynı günüz seninle bacım sen ikinci kanı aldırdın ben daha birincinin sonucunu bekliyomKızlaaaar ikinciyi de yırttım.sonuç 101,44 çıktı.Darısı üçüncüye …
Şükür tam 1 kat artmışKızlaaaar ikinciyi de yırttım.sonuç 101,44 çıktı.Darısı üçüncüye …
Bende 22 de oldum ama bana 1 şubata yap dediler benim 5 gün dondurulmuş embriyoydy22 ocakta transfer oldum daha test günüm gelmedi 5 şubatta test vericem inşallah güzel sonuçlar alırım
Benim taze transfer birde dün ovitrelle vuruldum onun da etkisinin geçmesini beklemek için 5 Şubat dediler sanırımBende 22 de oldum ama bana 1 şubata yap dediler benim 5 gün dondurulmuş embriyoydy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?