10. GünGözün aydın canım kaçıncı günün dü bugün
10.Gözün aydın canım kaçıncı günün dü bugün
Hadi gözüm sende.inşallah güzel gelirAynı günüz seninle bacım sen ikinci kanı aldırdın ben daha birincinin sonucunu bekliyom
Benim de 5. gün dondurulmuş embriyo ben 20 şubatta transfer oldum bana 1 Şubat dediler test günü aslında 10. gün belli oluyor diyor herkes 5.gün embriyoları ama ben beklerim heralde bu sefer de 2 günde bir artış görmek için bakmam gerekecekBende 22 de oldum ama bana 1 şubata yap dediler benim 5 gün dondurulmuş embriyoydy
Evet ondan dolayı olablrBenim taze transfer birde dün ovitrelle vuruldum onun da etkisinin geçmesini beklemek için 5 Şubat dediler sanırım
İnşallah geçerli bir rakamı görüşürüzde artış için tekrarlamak nasip olurBenim de 5. gün dondurulmuş embriyo ben 20 şubatta transfer oldum bana 1 Şubat dediler test günü aslında 10. gün belli oluyor diyor herkes 5.gün embriyoları ama ben beklerim heralde bu sefer de 2 günde bir artış görmek için bakmam gerekecek
Amin inşallahİnşallah geçerli bir rakamı görüşürüzde artış için tekrarlamak nasip olur
HimmYok hayır
3ncu günden itibaren sağ kasik agrim ve sağ tarafta çok sırt ağrım var sızı gibii inşallah olumluya haberdirAmin inşallahbiz pozitif düşünelim olumluya odaklanalım var mı sizde belirti bişey
Cikti mi canimBekliyorum canım daha çıkmadı
Yapmamanızı tavsiye ederim çıkmaz çünkü kendinizi boşyere strese sokarsınız 8. Günde yapmıştım çıkmamıştı kanda çıktı. İdrara çok sonra geçiyor bthcg demişti hemşireTest yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
Tebrik ederim siziKızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
Ay bilemiyorum ama yani herşey normalmiş gibi ama grip olacakmış gibi hissediyorumBunların hepsi tutma yolunda olan belirtiler diyorlar 2. Gün çok erken canım
Yaaaa Tebrik ediyorum maşallahKızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
Zaten sadece grip olacak gibi hissediyorum vücudumda ağrı var ama heralde ilaçlardanİkinci günü aldığınız hormonların ve yaptığınız stresin acılarını duyarsını en çok :) Daha erken.İyice dinlenin sonra da kendinize iş çıkartın bol bol. :)
Benimde öyle oldu 4gün sürdü doktora söyledim normal dedi ama genede proluton depot kalçadan vurdurdum ne olur ne olmaz diye snra kanama kestiKızlar benim kahverengi lekelnmem başladı normalmidir?
Çok güzel maşallahKızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
Bende şimdi gaz ve kabızlık var bide bu belirti mi bilmiyorum dudaklarım çok kuruyor ilaçlardan da olabilir bilemiyorum ağrım sızım yok 2. Ve 3.günde kasığıma sancı gibi girip çıkmıştı anlık3ncu günden itibaren sağ kasik agrim ve sağ tarafta çok sırt ağrım var sızı gibii inşallah olumluya haberdirsizde varmi birssy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?