2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende 22 de oldum ama bana 1 şubata yap dediler benim 5 gün dondurulmuş embriyoydy
Benim de 5. gün dondurulmuş embriyo ben 20 şubatta transfer oldum bana 1 Şubat dediler test günü aslında 10. gün belli oluyor diyor herkes 5.gün embriyoları ama ben beklerim heralde bu sefer de 2 günde bir artış görmek için bakmam gerekecek

İnşallah geçerli bir rakamı görüşürüzde artış için tekrarlamak nasip olur

İkinci günü aldığınız hormonların ve yaptığınız stresin acılarını duyarsını en çok :) Daha erken.İyice dinlenin sonra da kendinize iş çıkartın bol bol. :)
Zaten sadece grip olacak gibi hissediyorum vücudumda ağrı var ama heralde ilaçlardan

3ncu günden itibaren sağ kasik agrim ve sağ tarafta çok sırt ağrım var sızı gibii inşallah olumluya haberdir sizde varmi birssy
Bende şimdi gaz ve kabızlık var bide bu belirti mi bilmiyorum dudaklarım çok kuruyor ilaçlardan da olabilir bilemiyorum ağrım sızım yok 2. Ve 3.günde kasığıma sancı gibi girip çıkmıştı anlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…