2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yapmamanızı tavsiye ederim çıkmaz çünkü kendinizi boşyere strese sokarsınız 8. Günde yapmıştım çıkmamıştı kanda çıktı. İdrara çok sonra geçiyor bthcg demişti hemşire
Hmm neyse o zaman bi 5 gün daha bekleyip kan vereyim

Bekleyip göreceğiz bütün belirtileri görüp hamile kalmayanda var hiç bir belirti görmeden hamile kalanda var naisp artık inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur

Kızlar transfer önceside aynı ilaçları kullanıyodum gaz kabızlık yoktu, transferden sonra aşırı şekilde gaz kabızlık var ya böyle olan var mı? Kayısı falan yaptık ama fayda etmedi

Kızlar benim kahverengi lekelnmem başladı normalmidir?
Bugün sabah benim de lekelenmelerim oldu, ilk ultrason gunumdu zaten öğlen ultrasona girdim kese ve yolk sac gördük. Hala da ufak ufak devam ediyor. Başka bişi yok sadece ufak kanamalar, doktor olabilir dedi nolur nolmaz diye progesteron iğnesi verdi ek bir tane daha kendim vurabildigimden

Yaaaa cok sevindimmm ikiz mi boyle degerin guzel cikmis ❤❤
Yok canım ikiz değildir tek embrio. Hatta geçen seneki düşüğümde ilk test sonucum 500 lerdeydi bu daha düşük geldi ama haftasına uyumlu şükürler olsun

Teşekkürler.Henüz sevinmek yok
Aynen canım bende öyle düşünüyorum artışlar için 2 test daha var sonrası ultrason. Aslında 3 ayı geçirmeden sevinmek yok bence geçen seneki 8. Hafta düşüğüm olduğu için korkuyorum . Herşey çok güzel giderken.bıraktı gitti beni sakın iğnelerini fitillerinizi bırakmayın .

Canım hayırlı olsun daim olsun inşallah haftasıyla uyumlu derken ne demek istedin

Canım kan sonucumun altına kaçıncı haftasında kaç olacağı ile ilgili bir tablo koymuşlar .yani 4. Hafta 9,5 ile 750 ye kadar sonuçlar çıkabiliyormuş. 750 ler çoğul gebelikler.

Aynı şeyi yaşamışızBenimki 10 haftalikken kalbi durdu.Resmen normal dogum yaptirdilar.Allah bir daha yasatmasin oyle bir aciyi ne bana ne sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…