Yaaaa cok sevindimmm ikiz mi boyle degerin guzel cikmis ❤❤Kızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
Hmm neyse o zaman bi 5 gün daha bekleyip kan vereyimYapmamanızı tavsiye ederim çıkmaz çünkü kendinizi boşyere strese sokarsınız 8. Günde yapmıştım çıkmamıştı kanda çıktı. İdrara çok sonra geçiyor bthcg demişti hemşire
Tüp bebek kardeşim doparlan bırakma kendiniAy bilemiyorum ama yani herşey normalmiş gibi ama grip olacakmış gibi hissediyorum
TebriklerKızlaaaar ikinciyi de yırttım.sonuç 101,44 çıktı.Darısı üçüncüye …
HarikaKızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
Bekleyip göreceğiz bütün belirtileri görüp hamile kalmayanda var hiç bir belirti görmeden hamile kalanda var naisp artık inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunurBende şimdi gaz ve kabızlık var bide bu belirti mi bilmiyorum dudaklarım çok kuruyor ilaçlardan da olabilir bilemiyorum ağrım sızım yok 2. Ve 3.günde kasığıma sancı gibi girip çıkmıştı anlık
Teşekkürler.Henüz sevinmek yokTebrikler
Amin aminn inşallahBekleyip göreceğiz bütün belirtileri görüp hamile kalmayanda var hiç bir belirti görmeden hamile kalanda var naisp artık inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur
Bugün sabah benim de lekelenmelerim oldu, ilk ultrason gunumdu zaten öğlen ultrasona girdim kese ve yolk sac gördük. Hala da ufak ufak devam ediyor. Başka bişi yok sadece ufak kanamalar, doktor olabilir dedi nolur nolmaz diye progesteron iğnesi verdi ek bir tane daha kendim vurabildigimdenKızlar benim kahverengi lekelnmem başladı normalmidir?
Yok canım ikiz değildir tek embrio. Hatta geçen seneki düşüğümde ilk test sonucum 500 lerdeydi bu daha düşük geldi ama haftasına uyumlu şükürler olsunYaaaa cok sevindimmm ikiz mi boyle degerin guzel cikmis ❤❤
İnşaAllah Allah tamamını getirsin aklım şimdi pazarteside ikinci kan sonucunda artış olacakmı ne olacak . İnş güzel sonuçlar alırızYaaaa Tebrik ediyorum maşallahsağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza
Canım hayırlı olsun daim olsun inşallahYok canım ikiz değildir tek embrio. Hatta geçen seneki düşüğümde ilk test sonucum 500 lerdeydi bu daha düşük geldi ama haftasına uyumlu şükürler olsun
Aynen canım bende öyle düşünüyorum artışlar için 2 test daha var sonrası ultrason. Aslında 3 ayı geçirmeden sevinmek yok bence geçen seneki 8. Hafta düşüğüm olduğu için korkuyorum . Herşey çok güzel giderken.bıraktı gitti beniTeşekkürler.Henüz sevinmek yok
Canım hayırlı olsun daim olsun inşallahhaftasıyla uyumlu derken ne demek istedin
Maşallahh gözün aydınKızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
çok güzel kat kat artsın inş bi daha ver dediler mi10. Gün
Aynı şeyi yaşamışızBenimki 10 haftalikken kalbi durdu.Resmen normal dogum yaptirdilar.Allah bir daha yasatmasin oyle bir aciyi ne bana ne sizlereAynen canım bende öyle düşünüyorum artışlar için 2 test daha var sonrası ultrason. Aslında 3 ayı geçirmeden sevinmek yok bence geçen seneki 8. Hafta düşüğüm olduğu için korkuyorum . Herşey çok güzel giderken.bıraktı gitti benisakın iğnelerini fitillerinizi bırakmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?