Hayırlı olsun:) bende bugün keseyi gördüm. Siz vajinal mi muayene oldunuz yoksa karından mı ?Bugün sabah benim de lekelenmelerim oldu, ilk ultrason gunumdu zaten öğlen ultrasona girdim kese ve yolk sac gördük. Hala da ufak ufak devam ediyor. Başka bişi yok sadece ufak kanamalar, doktor olabilir dedi nolur nolmaz diye progesteron iğnesi verdi ek bir tane daha kendim vurabildigimden
Ay ben çok yatamıyorum :/ yardıma gelen insanlar daha yük oluyor yemin ederimTüp bebek kardeşim doparlan bırakma kendinişaka bi yana bende çok yorgunum yaa arada kalkıyorım yürüyom falan ama koltuka yapıştım
Teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun:) bende bugün keseyi gördüm. Siz vajinal mi muayene oldunuz yoksa karından mı ?
Benim doktorum vajinal yapmıyor dolayısıyla yolk sac göremedik. Beklemek zor geliyor insana. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallahVajinal oldum
4 hafta canımYa şimdi ben kaç haftalık hamileyim anlayamadım transfer olalı bugun 11 gün oldu 5gün embriyosu perşembe kan sonucu 271 oldu
Benim degerim 94 cikmisti o zaman 2 haftalik oluyor dimiYok canım ikiz değildir tek embrio. Hatta geçen seneki düşüğümde ilk test sonucum 500 lerdeydi bu daha düşük geldi ama haftasına uyumlu şükürler olsun
11 gün+ 5 gün de embrio 16 2 hafta +4 gün olması gerekmiyor mu? 4 hafta ne ile hesaplanıyor merak ettim4 hafta canım
Çok rahatladım canım benim doktorumda normal yerleşme lekesi dediBugün sabah benim de lekelenmelerim oldu, ilk ultrason gunumdu zaten öğlen ultrasona girdim kese ve yolk sac gördük. Hala da ufak ufak devam ediyor. Başka bişi yok sadece ufak kanamalar, doktor olabilir dedi nolur nolmaz diye progesteron iğnesi verdi ek bir tane daha kendim vurabildigimden
Güzel olur hayırlısıyla inşallahİnşaAllah Allah tamamını getirsin aklım şimdi pazarteside ikinci kan sonucunda artış olacakmı ne olacak . İnş güzel sonuçlar alırız
Anladığım kadarıyla doğal yolla tüpler den rahme ulaşması 1hafta yı geçiyor o süreyide gebeliğe katıyorlar çünkü bize direk rahme koydukları için 14+5 =19 gün kafadan sayıyorlar sonrada beklediğin tarih benim bugun 11 gün tam 30 günlük olmuş oluyor11 gün+ 5 gün de embrio 16 2 hafta +4 gün olması gerekmiyor mu? 4 hafta ne ile hesaplanıyor merak ettim
Anladım canım çok teşekkür ediyorum. Ben 5 ocakta transfer olmuştum. Peki Pazartesi gitsemm keseyi görür muyum karından. ?Eki Görüntüle 3376916
Canım kan sonucumun altına kaçıncı haftasında kaç olacağı ile ilgili bir tablo koymuşlar .yani 4. Hafta 9,5 ile 750 ye kadar sonuçlar çıkabiliyormuş. 750 ler çoğul gebelikler.
Malesef bu süreçten geçerken etrafındaki insanlar ne yapması gerektiğini asla bilmiyorlar. Hassas olduğunu anlatamıyorsunAy ben çok yatamıyorum :/ yardıma gelen insanlar daha yük oluyor yemin ederimrahat tek başıma kalsam daha iyiyim mutfakta ses çıkıyor dayanamıyorum kalkıyorum
Yok canım tüp bebektede normal gebeliktede adetin ilk günü baz alarak hesaplıyorlar11 gün+ 5 gün de embrio 16 2 hafta +4 gün olması gerekmiyor mu? 4 hafta ne ile hesaplanıyor merak ettim
Yok canım iki haftalık olarak değil son adet döneminin ilk gününden sayarak bugüne kadar çıkan süre olarak hesaplanıyor.tüp bebek ve normal gebelik ile fazla bir farkı oynamıyorBenim degerim 94 cikmisti o zaman 2 haftalik oluyor dimi
Yav benim cok kafam karistiYok canım iki haftalık olarak değil son adet döneminin ilk gününden sayarak bugüne kadar çıkan süre olarak hesaplanıyor.tüp bebek ve normal gebelik ile fazla bir farkı oynamıyor
Evet canım alttan ultrason ile keseyi kalp atışını duyarsın ama senin son beta kaçtı? Ve ne zamandıAnladım canım çok teşekkür ediyorum. Ben 5 ocakta transfer olmuştum. Peki Pazartesi gitsemm keseyi görür muyum karından. ?
Canım adet tarihi hatırlıyonmu. Burdaki Ocak transferi olan arkadaşlar erken olanlar veya Ocak sonu olanlar hemen hemen hepimiz aynıyız .4 veya 6 haftalarımızın içindeyiz .Yav benim cok kafam karistivallahi transferi 18 ocakta oldum eeee nasil geri hesapliyim kafam allak bulak oldu
Gerçekten miEvet canım alttan ultrason ile keseyi kalp atışını duyarsın ama senin son beta kaçtı? Ve ne zamandı
Yok canım gerçekten anlamıyorlar:/Malesef bu süreçten geçerken etrafındaki insanlar ne yapması gerektiğini asla bilmiyorlar. Hassas olduğunu anlatamıyorsun
Evet canım pazartesi görürsün ama dediğin gibi garanticiler ve biraz gelişsin istiyorlar.Gerçekten mibetam en son geçen hafta pazar günü 728 di. Doktorum artık istemedi. Tam 4 kez kan verdim garantici bir doktordu istediği rakamı görene kadar beta verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?