2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun:) bende bugün keseyi gördüm. Siz vajinal mi muayene oldunuz yoksa karından mı ?

Tüp bebek kardeşim doparlan bırakma kendini şaka bi yana bende çok yorgunum yaa arada kalkıyorım yürüyom falan ama koltuka yapıştım
Ay ben çok yatamıyorum :/ yardıma gelen insanlar daha yük oluyor yemin ederim rahat tek başıma kalsam daha iyiyim mutfakta ses çıkıyor dayanamıyorum kalkıyorum

Çok rahatladım canım benim doktorumda normal yerleşme lekesi dedi

11 gün+ 5 gün de embrio 16 2 hafta +4 gün olması gerekmiyor mu? 4 hafta ne ile hesaplanıyor merak ettim
Anladığım kadarıyla doğal yolla tüpler den rahme ulaşması 1hafta yı geçiyor o süreyide gebeliğe katıyorlar çünkü bize direk rahme koydukları için 14+5 =19 gün kafadan sayıyorlar sonrada beklediğin tarih benim bugun 11 gün tam 30 günlük olmuş oluyor

Anladım canım çok teşekkür ediyorum. Ben 5 ocakta transfer olmuştum. Peki Pazartesi gitsemm keseyi görür muyum karından. ?

Ay ben çok yatamıyorum :/ yardıma gelen insanlar daha yük oluyor yemin ederim rahat tek başıma kalsam daha iyiyim mutfakta ses çıkıyor dayanamıyorum kalkıyorum
Malesef bu süreçten geçerken etrafındaki insanlar ne yapması gerektiğini asla bilmiyorlar. Hassas olduğunu anlatamıyorsun

Benim degerim 94 cikmisti o zaman 2 haftalik oluyor dimi
Yok canım iki haftalık olarak değil son adet döneminin ilk gününden sayarak bugüne kadar çıkan süre olarak hesaplanıyor.tüp bebek ve normal gebelik ile fazla bir farkı oynamıyor

Yok canım iki haftalık olarak değil son adet döneminin ilk gününden sayarak bugüne kadar çıkan süre olarak hesaplanıyor.tüp bebek ve normal gebelik ile fazla bir farkı oynamıyor
Yav benim cok kafam karisti vallahi transferi 18 ocakta oldum eeee nasil geri hesapliyim kafam allak bulak oldu

Anladım canım çok teşekkür ediyorum. Ben 5 ocakta transfer olmuştum. Peki Pazartesi gitsemm keseyi görür muyum karından. ?
Evet canım alttan ultrason ile keseyi kalp atışını duyarsın ama senin son beta kaçtı? Ve ne zamandı

Yav benim cok kafam karisti vallahi transferi 18 ocakta oldum eeee nasil geri hesapliyim kafam allak bulak oldu
Canım adet tarihi hatırlıyonmu. Burdaki Ocak transferi olan arkadaşlar erken olanlar veya Ocak sonu olanlar hemen hemen hepimiz aynıyız .4 veya 6 haftalarımızın içindeyiz .

Evet canım alttan ultrason ile keseyi kalp atışını duyarsın ama senin son beta kaçtı? Ve ne zamandı
Gerçekten mi betam en son geçen hafta pazar günü 728 di. Doktorum artık istemedi. Tam 4 kez kan verdim garantici bir doktordu istediği rakamı görene kadar beta verdim.

Gerçekten mi betam en son geçen hafta pazar günü 728 di. Doktorum artık istemedi. Tam 4 kez kan verdim garantici bir doktordu istediği rakamı görene kadar beta verdim.
Evet canım pazartesi görürsün ama dediğin gibi garanticiler ve biraz gelişsin istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…