2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım adet tarihi hatırlıyonmu. Burdaki Ocak transferi olan arkadaşlar erken olanlar veya Ocak sonu olanlar hemen hemen hepimiz aynıyız .4 veya 6 haftalarımızın içindeyiz .
Benim hep duzensiz adetlerim oldugu icin hatirlamiyorum kii

Ben de 5 ocakta transfer oldum. Bugün 5+2 olduğunu söyledi doktorum, alttan gördük keseyi
Senin de gözün aydın canım daim olsun inşallah sanırım bu betayla alakalı. Arkdasin biri 8 ocakta transfer olmuş ama karından görmüş keseyi . Pazartesi gideceğim inşallah . Kalp atışı için haftaya mi cagirdi canım ?

Teşekkür ederim. Sizin de inşallah. Haftaya embriyoyu görürüz inşallah dedi, kalp atışı için bişi demedi. Benim sabah kanamam vardi onu soyleyince sanırım genel kontrol için direkt aşağıdan baktı. Karından denemedi baksa görünürdü belki de

Ay kızlar güldürdünüz beni bence bunlar psikolojik acıkmalar .ama ocak başı transfer olanlara bişey diyemicem . bakın şimdi yediğiniz herşey size kilo olarak geri gelecek ona göre sağlıklı beslenmek yeterli çok yemek bir işe yaramaz

Çok ciddi kilo vermiştim dikkat ediyordum ama şuan öyle böyle değil ya. İlaçlardan oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…