2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Lekelenme varsa dikkat et canım hic kendini yorma ve ayakta çok durma. Bunun için önleyici bir şey söyledi mi peki.? Kanamasi olan bazı kişilerde iğne vurduruyorlar okuduğum kadarıyla

Lekelenme varsa dikkat et canım hic kendini yorma ve ayakta çok durma. Bunun için önleyici bir şey söyledi mi peki.? Kanamasi olan bazı kişilerde iğne vurduruyorlar okuduğum kadarıyla
Evet zaten iğne kullaniyordum, bir tane daha verdi farklı ilaç. Yaptırdım hemen ama zaten doktora gittiğimde birkaç damladan sonra çoktan kesilmişti. Yerleşme kanamaları 6-7 haftaya kadar olabilir, kırmızı değil ağrı sancı da yok korkacak bişi yok dedi, ne olur ne olmaz iğne de ekleyelim dedi. Böyle

Anladım canım geçmiş olsun teşekkür ediyorum

Arkadaşlar cuma günü 5.gun embriyosu 6aa kaliteymis onu transfer oldum aslında çift yumurta koyulcakti birinin gelişimi ağırdı 2ab imiş bende çok bilmiyorum risk tekstil ettigi için tek koydurdum inşallah hayırlısı ile tutar çünkü başka embriyo yok

Adetin 4.günü mecburiyetten yaptirmiştim. 2-3 haftasonuna denk gelmişti artık vir prof bulucam bulundğm bölge de yok bayburttayım ama trabzona gidicem üniversite hastanesine cok tşk bilgi mesajlariniz için
İşinize karıştığım için çok özür dilerim öncelikle, umarım yanlış anlaşılmam şimdi sizin değerleriniz anladığım kadarıyla normale yakın ama burdaki tek faktör siz değilsiniz belki eşinizin takviyelere ihtiyacı olabilir ayrı da kaldığınız için olmamış olabilir bu süreçte biz kadinlar bütün yükü omuzluyoruz herşeyi kadınlar yaşıyor ne yazik ki içinizi ferah tutmaya çalışın en kısa zamanda güzel sonuçlar almanız dileğiyle

Kızlar iyi geceler herkese transferimin 11. Günü sol kasığımda batma şeklinde ağrı var korkmalımıyım tedirgin oldum

Kızlar pazartesi transferim var ama kaşıntı başladı doktor 3 günlük bir fitil verdi gynomax xl diye bunu kullanıp geçen oldu öu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…