Lekelenme varsa dikkat et canım hic kendini yorma ve ayakta çok durma. Bunun için önleyici bir şey söyledi mi peki.? Kanamasi olan bazı kişilerde iğne vurduruyorlar okuduğum kadarıylaTeşekkür ederim. Sizin de inşallah. Haftaya embriyoyu görürüz inşallah dedi, kalp atışı için bişi demedi. Benim sabah kanamam vardi onu soyleyince sanırım genel kontrol için direkt aşağıdan baktı. Karından denemedi baksa görünürdü belki de
Evet zaten iğne kullaniyordum, bir tane daha verdi farklı ilaç. Yaptırdım hemen ama zaten doktora gittiğimde birkaç damladan sonra çoktan kesilmişti. Yerleşme kanamaları 6-7 haftaya kadar olabilir, kırmızı değil ağrı sancı da yok korkacak bişi yok dedi, ne olur ne olmaz iğne de ekleyelim dedi. BöyleLekelenme varsa dikkat et canım hic kendini yorma ve ayakta çok durma. Bunun için önleyici bir şey söyledi mi peki.? Kanamasi olan bazı kişilerde iğne vurduruyorlar okuduğum kadarıyla
Anladım canım geçmiş olsun teşekkür ediyorumEvet zaten iğne kullaniyordum, bir tane daha verdi farklı ilaç. Yaptırdım hemen ama zaten doktora gittiğimde birkaç damladan sonra çoktan kesilmişti. Yerleşme kanamaları 6-7 haftaya kadar olabilir, kırmızı değil ağrı sancı da yok korkacak bişi yok dedi, ne olur ne olmaz iğne de ekleyelim dedi. Böyle
Son adet olduğun tarihe göre hesaplanıyor canımYav benim cok kafam karistivallahi transferi 18 ocakta oldum eeee nasil geri hesapliyim kafam allak bulak oldu
Bende perşembe günü 6AA oldum canım :) embriyolog A nın biri bebeği oluşturacak kısmın kalitesini diğer A ise kesenin kalitesini gösteriyor dedi canım :) inşallah tutar canımA sini B sini bilmiyorum da ben inşallah tek atımlık kursunum tutar :)
İnşallah çok güzel Allah'ım poztifi görmeyi nasip etsinBende perşembe günü 6AA oldum canım :) embriyolog A nın biri bebeği oluşturacak kısmın kalitesini diğer A ise kesenin kalitesini gösteriyor dedi canım :) inşallah tutar canım
Anladim canim hopy mom uygulama var onu da indirdim benSon adet olduğun tarihe göre hesaplanıyor canım
İşinize karıştığım için çok özür dilerim öncelikle, umarım yanlış anlaşılmam şimdi sizin değerleriniz anladığım kadarıyla normale yakın ama burdaki tek faktör siz değilsiniz belki eşinizin takviyelere ihtiyacı olabilir ayrı da kaldığınız için olmamış olabilir bu süreçte biz kadinlar bütün yükü omuzluyoruz herşeyi kadınlar yaşıyor ne yazik ki içinizi ferah tutmaya çalışın en kısa zamanda güzel sonuçlar almanız dileğiyleAdetin 4.günü mecburiyetten yaptirmiştim. 2-3 haftasonuna denk gelmişti artık vir prof bulucam bulundğm bölge de yok bayburttayım ama trabzona gidicem üniversite hastanesine cok tşk bilgi mesajlariniz için
Bende 6 ya da 7. Günü düşünüyorum canım yaWalla 5 gün sonra bı idrar testi yapmayı düşünüyorum silik te olsa çıkar bence
İnşallah yaBende 6 ya da 7. Günü düşünüyorum canım yainş üzülmeyiz
Yaa tebrik ederimOldum canım çok şükür pozitif taze transferdi benimki geri kalan 3 ünü dondurdular
Bence biraz daha sık dişini benim gibi aceleci olma :))Walla 5 gün sonra bı idrar testi yapmayı düşünüyorum silik te olsa çıkar bence
Evet iki gunde bir tahlil verecegim.gecenkinde kimyasal yasadigim ocon kontrol edecegimMaşallahh gözün aydın
çok güzel kat kat artsın inş bi daha ver dediler mi
Ben de aşırı derecede batma var sol kasıkta sürekli aynı noktada. Bugün pozitif aldım ama çok korkmaya başladım umarım bişey yokturKızlar iyi geceler herkese transferimin 11. Günü sol kasığımda batma şeklinde ağrı var korkmalımıyım tedirgin oldum
Çok sevindim cnm benimmKızlar 184,0 ml sonucum pozitif şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?