2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

kesinlikle öyle hastanelere falan hep biz kadınlae öncelikle gidiyoruz ona promenk adli bir vitamin aldim her akşam yatmadan içiriyorum değerler artsin diye bir dr önerdi . bunu. bile biz bayanlar araştiriyorız hangi vit almali diye ben kadına sordum değerleri iletip İçimi ferah tutmaya çalişacağim çok teşekkürler güzel yazınız için

Hiç ümidini kesme canım benimde ilk denememde tek yumurtam kalmıştı 6.güne 6aa kalitydi seninki gbi çok şükür tuttu 3.5 yaşında mucizem seninde olcak inşallah

Bende 5.gün embriyosu transfer oldum 18 Ocak o günü saymazsak dün 8.gündü gece iğneye gitmişken kan verdik 20.50 de 2 cıktı sonucum.
Yani negatif bence yükselmezse beklemiyorum yükselmesini ama doktorum 31 ocakta 12.günde tekrar vermemi istedi. O istedi diye sırf vereceğim. İster istemez morelim bozuldu

İlk tup bebek tedavimdi yaa ondan bilemedim ben simdi burda ogrendim saglik ocagi doktoruna bilgi vermem lazim dimi
Saglık ocagına da mutlaka bildirin .. Gebelıkte takıp edılmenız gerekilecek tahlıl alacaklar, bır zamandan sonra aşınıZ olacak .. Hertürlü saglık ocagındada gıtmenız gerekecek.. Saglıkla kucağınıza alın inş.. Darısı bıze olsun bır oğlum var çok şükür ıkıncı bebeğim ıcın basladık dondurulmuş embriyo m var kalıtesı çok düşündüruyor takmıyım dıyorum ama olmuyor işte hayırlısını herzaman ıstedım saglıkla olsun Allah'ım nasıbımde varsa dedım..

Kızlar selam, trasnfer öncesi e2 sonucu kaç olmalı bilgisi olan var mı? Yarın transferim olacak, bugün kan verdim. Her şey yolunda mı diye merak ediyorum

Kaltitesini falan hic dusunme burda kalitesi dusuk olup hamile kalan cok arkadaslarimizi var allahin izniyle olur dua et

Bugün transferin 12.günü ve ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bele vuran ve biraz da kramp tarzı gaz ağırdı gibi bir şey var. Benim gibi olan var mıydı acaba merak ettim

Transferin 6.günü kaset test yapıp pozitif çıkan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…