kesinlikle öyle hastanelere falan hep biz kadınlae öncelikle gidiyoruz ona promenk adli bir vitamin aldim her akşam yatmadan içiriyorum değerler artsin diye bir dr önerdi . bunu. bile biz bayanlar araştiriyorız hangi vit almali diye ben kadına sordum değerleri iletip İçimi ferah tutmaya çalişacağim çok teşekkürler güzel yazınız içinİşinize karıştığım için çok özür dilerim öncelikle, umarım yanlış anlaşılmam şimdi sizin değerleriniz anladığım kadarıyla normale yakın ama burdaki tek faktör siz değilsiniz belki eşinizin takviyelere ihtiyacı olabilir ayrı da kaldığınız için olmamış olabilir bu süreçte biz kadinlar bütün yükü omuzluyoruz herşeyi kadınlar yaşıyor ne yazik ki içinizi ferah tutmaya çalışın en kısa zamanda güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Hiç ümidini kesme canım benimde ilk denememde tek yumurtam kalmıştı 6.güne 6aa kalitydi seninki gbi çok şükür tuttu 3.5 yaşında mucizem seninde olcak inşallahArkadaşlar cuma günü 5.gun embriyosu 6aa kaliteymis onu transfer oldum aslında çift yumurta koyulcakti birinin gelişimi ağırdı 2ab imiş bende çok bilmiyorum risk tekstil ettigi için tek koydurdum inşallah hayırlısı ile tutar çünkü başka embriyo yok
Bence güzele işaret canım benimde öyleydi pozitifKızlar iyi geceler herkese transferimin 11. Günü sol kasığımda batma şeklinde ağrı var korkmalımıyım tedirgin oldum
Bende onu kullnyorum canım güzelAnladim canim hopy mom uygulama var onu da indirdim ben
Tüp bebekde gebelık haftasını hesaplarken adetın ilk günü baz alınır ..Yav benim cok kafam karistivallahi transferi 18 ocakta oldum eeee nasil geri hesapliyim kafam allak bulak oldu
İlk tup bebek tedavimdi yaa ondan bilemedim ben simdi burda ogrendim saglik ocagi doktoruna bilgi vermem lazim dimiTüp bebekde gebelık haftasını hesaplarken adetın ilk günü baz alınır ..
Aynen aklımda bi ton soru ya bişey olursa niye batıyo falan , siz sorabildiniz mi doktorunuzaBen de aşırı derecede batma var sol kasıkta sürekli aynı noktada. Bugün pozitif aldım ama çok korkmaya başladım umarım bişey yoktur
Aklım hep kötüye yoruyo yok dış gebelik mi yok düşecekmi yok bilmem ne sanırım sağlıklı düşünemiyorum.Bence güzele işaret canım benimde öyleydi pozitif
Hep güzel düşün canım beyne ne gönderirsen o oluyor ben buna çok inanıyorumAklım hep kötüye yoruyo yok dış gebelik mi yok düşecekmi yok bilmem ne sanırım sağlıklı düşünemiyorum.Doktorunuz herhangi birler söyledi mi normal mi ki bu durum
Aynen doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimHep güzel düşün canım beyne ne gönderirsen o oluyor ben buna çok inanıyorumnormal dedi canım
Bende 5.gün embriyosu transfer oldum 18 Ocak o günü saymazsak dün 8.gündü gece iğneye gitmişken kan verdik 20.50 de 2 cıktı sonucum.Merhaba
Ben ilk transferimi ekimde oldum 3. Gün embriyosudu ve tek embriyo transferi yaptık doktorum en kalitelisi demişti fakat negatif sonuçlandı . Sonra 2 ay dinlendikten sonra 25aralıkta dondurulmuş 2 tane embriyo transferi yaptık onlarda 3.gün embriyosuydu ve hiç bir belirtim oluşmadı yine tutmadı diye düşünüyordum fakat bu sabah gidip kanda test verdiğimde pozitif çıktımhiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin
Saglık ocagına da mutlaka bildirin .. Gebelıkte takıp edılmenız gerekilecek tahlıl alacaklar, bır zamandan sonra aşınıZ olacak .. Hertürlü saglık ocagındada gıtmenız gerekecek.. Saglıkla kucağınıza alın inş.. Darısı bıze olsun bır oğlum var çok şükür ıkıncı bebeğim ıcın basladık dondurulmuş embriyo m var kalıtesı çok düşündüruyor takmıyım dıyorum ama olmuyor işte hayırlısını herzaman ıstedım saglıkla olsun Allah'ım nasıbımde varsa dedım..İlk tup bebek tedavimdi yaa ondan bilemedim ben simdi burda ogrendim saglik ocagi doktoruna bilgi vermem lazim dimi
İyki varsiniz içime su serptinizHiç ümidini kesme canım benimde ilk denememde tek yumurtam kalmıştı 6.güne 6aa kalitydi seninki gbi çok şükür tuttu 3.5 yaşında mucizem seninde olcak inşallah
Kaltitesini falan hic dusunme burda kalitesi dusuk olup hamile kalan cok arkadaslarimizi var allahin izniyle olur dua etSaglık ocagına da mutlaka bildirin .. Gebelıkte takıp edılmenız gerekilecek tahlıl alacaklar, bır zamandan sonra aşınıZ olacak .. Hertürlü saglık ocagındada gıtmenız gerekecek.. Saglıkla kucağınıza alın inş.. Darısı bıze olsun bır oğlum var çok şükür ıkıncı bebeğim ıcın basladık dondurulmuş embriyo m var kalıtesı çok düşündüruyor takmıyım dıyorum ama olmuyor işte hayırlısını herzaman ıstedım saglıkla olsun Allah'ım nasıbımde varsa dedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?