Kan verdin mi canım. Tam günü çünkü 12.Bugün transferin 12.günü ve ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bele vuran ve biraz da kramp tarzı gaz ağırdı gibi bir şey var. Benim gibi olan var mıydı acaba merak ettim
Yarın test günüm, henüz vermedim.Kan verdin mi canım. Tam günü çünkü 12.
Benimde 13.günüm aynı şeyler var adet olcakmış gibi sağ kasık belimin sağ tarafı normal sanırımBugün transferin 12.günü ve ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bele vuran ve biraz da kramp tarzı gaz ağırdı gibi bir şey var. Benim gibi olan var mıydı acaba merak ettim
İnşallah güzel haber alırsınYarın test günüm, henüz vermedim.
Daha önceki günler yaşamışmıydınız belirtiler benim de bugün transfer harici 8.gün kabızlıktan başka belirtim yokBugün transferin 12.günü ve ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bele vuran ve biraz da kramp tarzı gaz ağırdı gibi bir şey var. Benim gibi olan var mıydı acaba merak ettim
Eee merdiven inip çıkma demişsin canım hergün iğneye gidiliyor o nasıl olacakHic panik yapma ama asla yerinden kalkma 2 gun lavabo disinda kalma yerinden bol bol su iv birde 3. Gunde evin icnde dolas merdiven inip cikma ani hareket yapma asla yavas yavas hareket et bizim yarin tahlil gunumuz insallah tutar seninde ve asla moralini bozma
Arkadaşlar kalçadan olan iğneleri herhangi bir hastanede mi yaptırdınız hafta sonuna denk geliyor sağlık ocakları kapalı oluyor
Himm ben gobekten kendim yaptim ondan merdiven inip cikma dedi doktorum banaEee merdiven inip çıkma demişsin canım hergün iğneye gidiliyor o nasıl olacak
Göbekten kan sulandırıcı vurucsm bide progestan iğneye başladık yarında transfer olacakHimm ben gobekten kendim yaptim ondan merdiven inip cikma dedi doktorum bana
Merhaba ben cetrodite vurduktan sonra çok feci oldum 1 gün sonra geçti ama öyle böyle değildimKızlar selam, ishal olan var mı aranızda ya
Sizin pozitifti değil mi? Çok merak ediyorum, bir an önce sabah olsa keşkeBenimde 13.günüm aynı şeyler var adet olcakmış gibi sağ kasık belimin sağ tarafı normal sanırım
Evet, tam gününü hatırlamıyorum ama ara ara yokluyordu, halen de öyle. Kabızlık da olmuştu, ilk transferimde bunların hiç biri olmamıştı…belirti yok diye üzülmeyin bence, belirti olmaması da mümkün ve normal…Daha önceki günler yaşamışmıydınız belirtiler benim de bugün transfer harici 8.gün kabızlıktan başka belirtim yok
Canım dün 10. Günümdü kan verdim 184 çıktı akşamı adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya başladı dedim eyvah yine kaybediyorum galiba ama sabaha bişey kalmadı .korkma Allahın izniyle yerleşme sancılarıdır öyle düşünelimKızlar iyi geceler herkese transferimin 11. Günü sol kasığımda batma şeklinde ağrı var korkmalımıyım tedirgin oldum
Benimde aynı canım dün 10. Gündü kan verdim 184 çıktı. Akşamı adet oluyorum sandım kasıklarım belim dedim adet olacam bunuda kaybediyorum dedim ama şükür sabaha hiç bişey kalmadı . Galiba herkesde aynı şeyler oluyor .Bugün transferin 12.günü ve ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bele vuran ve biraz da kramp tarzı gaz ağırdı gibi bir şey var. Benim gibi olan var mıydı acaba merak ettim
Merdiven inip çıkabiliriz tabii kiEee merdiven inip çıkma demişsin canım hergün iğneye gidiliyor o nasıl olacak
Evet pozitifSizin pozitifti değil mi? Çok merak ediyorum, bir an önce sabah olsa keşke
YaaBenimde aynı canım dün 10. Gündü kan verdim 184 çıktı. Akşamı adet oluyorum sandım kasıklarım belim dedim adet olacam bunuda kaybediyorum dedim ama şükür sabaha hiç bişey kalmadı . Galiba herkesde aynı şeyler oluyor .
Amin inşallahAllah tamamına erdirsin, ne mutlu size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?