2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aa ben yokum listede 15 ocak 2 emriyo 25 ocak test pozitif

Kizlar midesi yanan var mı. Son 5 gündür öğlen saatlerinde midem 3 saat yanıp geciyor. Özellikle hep aynı zamanda. Allah'ın izniyle keseyi bekliyorum ama midem aşırı yanıyor . Sebebini bilen var mı ?

Yarın 3. Test günüm ve zaman geçmek bilmiyor. Bı arada dünden beri kasık ağrısı bel ağrısı,ara sora zonklamalar yaşıyorum.Şuan kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor.Bugün 11. Günüm

Yarın 3. Test günüm ve zaman geçmek bilmiyor. Bı arada dünden beri kasık ağrısı bel ağrısı,ara sora zonklamalar yaşıyorum.Şuan kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor.Bugün 11. Günüm
Canım herkes aynı şeyleri yaşıyor yarın bende 2. Kan testini vericem. Dün akşam dedim adet olacam .belim kasıklarım aynı adet belirtisi. Betim benzin attı tansiyonum falan düştü dedim kaybediyorum ama şükür sabaha bişey kalmadı

Bende de göğüs ağrısı ve adet olacakmışım gibi sancılar oluyor ilaçların etkisi olabilir mi iğne kullanmıyorum

Kizlar midesi yanan var mı. Son 5 gündür öğlen saatlerinde midem 3 saat yanıp geciyor. Özellikle hep aynı zamanda. Allah'ın izniyle keseyi bekliyorum ama midem aşırı yanıyor . Sebebini bilen var mı ?
Ben prednol kullandığım sürece olmuştu teansfer oldum bitti o ilaç daha iyiyim. Ama sindirim sistemi etkileniyor işte, kabız ishal iştah değişikliği vs yaşadım, hiçbirininde psikolojik olduğunu düşünmüyorum.

Yok canım ya psikolojik olarak rahatsız edici ağrı nasıl olsun ki. Haklısın tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…