Protestan fitili benim sağlık ocağım yazdı , iğneyi karşılamıyor diye biliyorum . Fitil yazılmadan 317tl yazdırınca 57 tlKizlwr progestan iğne ve fitili sgk karsiliyo mu sağlık ocağından yazdirilip alinabilir mi benim doktorum duphastonu bile yazmiyo
Baya dusuyo fiyatları transferden sonra devam edecek miyiz yarin gidip yazdıysamProtestan fitili benim sağlık ocağım yazdı , iğneyi karşılamıyor diye biliyorum . Fitil yazılmadan 317tl yazdırınca 57 tl
Evet transferden sonrada kullanılıyorBaya dusuyo fiyatları transferden sonra devam edecek miyiz yarin gidip yazdıysam
Yarın deniyim şansımı inş yazar estrofem de kullaniyo muyuzEvet transferden sonrada kullanılıyor
Canım duphaston estrofem fitil bunları yazdır. Aile hekimi yazmak zorunda. Ve gün içinde kaç tane kullandığını da belirt. Mesela fitil günde 3 tane alıyorsan söyle ki sisteme geçsin. Yoksa bitince diğer kutuyu ücretli almak zorunda kalırsın. Onun dışında iğneyi SGK karşılamıyor maalesef. Bir de şu var duphastonu uzman olmayan aile hekimi yazamıyor . Aile hekimin uzman değilse bir kadın doğum doktoruna randevu alıp yazdirabilirsin.Kizlwr progestan iğne ve fitili sgk karsiliyo mu sağlık ocağından yazdirilip alinabilir mi benim doktorum duphastonu bile yazmiyo
Progestérone alıyorsan ondandır göğüslerin ,ilaçlar yapıyor hepsini büyük ihtimal ama adet sancısı gibi sancıyı ne yapıyor bilmiyorum .dün benimde aynıydı.benimde aynı gün geçtikçede sertleşiyor göğsümün içi ve yüz üstü falan yatamıyorum üstüne .sen neden iğne vurulmuyormusun progestérone alıyorsun ama muhakkak ya hap ya fitil ?.Bende de göğüs ağrısı ve adet olacakmışım gibi sancılar oluyor ilaçların etkisi olabilir mi iğne kullanmıyorum
Anladim canım teşekkür ederimCanım duphaston estrofem fitil bunları yazdır. Aile hekimi yazmak zorunda. Ve gün içinde kaç tane kullandığını da belirt. Mesela fitil günde 3 tane alıyorsan söyle ki sisteme geçsin. Yoksa bitince diğer kutuyu ücretli almak zorunda kalırsın. Onun dışında iğneyi SGK karşılamıyor maalesef. Bir de şu var duphastonu uzman olmayan aile hekimi yazamıyor . Aile hekimin uzman değilse bir kadın doğum doktoruna randevu alıp yazdirabilirsin.
Estrofem de yazdır çünkü kullanılıyor.Yarın deniyim şansımı inş yazar estrofem de kullaniyo muyuz
Çok teşekkür ederimEstrofem de yazdır çünkü kullanılıyor.
Sonucunuz pozitiftir inşallahİyi şükür ağrı olmadı doktorum hareket kısıtlaması falan vermedi ağır kaldırma ilaçlarına düzenli kullan yeterli dedi de ben temkinli olurum yinede
Otriwilleyi ne kadara alıyorsunuz pekiCanım duphaston estrofem fitil bunları yazdır. Aile hekimi yazmak zorunda. Ve gün içinde kaç tane kullandığını da belirt. Mesela fitil günde 3 tane alıyorsan söyle ki sisteme geçsin. Yoksa bitince diğer kutuyu ücretli almak zorunda kalırsın. Onun dışında iğneyi SGK karşılamıyor maalesef. Bir de şu var duphastonu uzman olmayan aile hekimi yazamıyor . Aile hekimin uzman değilse bir kadın doğum doktoruna randevu alıp yazdirabilirsin.
Progestan fitil ya da iğnesi yapıyor adet ağrısınıProgestérone alıyorsan ondandır göğüslerin ,ilaçlar yapıyor hepsini büyük ihtimal ama adet sancısı gibi sancıyı ne yapıyor bilmiyorum .dün benimde aynıydı.benimde aynı gün geçtikçede sertleşiyor göğsümün içi ve yüz üstü falan yatamıyorum üstüne .sen neden iğne vurulmuyormusun progestérone alıyorsun ama muhakkak ya hap ya fitil ?.
Allahım bebeğine kavuştursun seni bebeğinden ayırmasın inş canım sana dua edeceğimKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
10 gün önce hamile olduğumu ogrenip bu topikte hamileyim yazıp coook mutlu olmuştum. Ama bugün aniden aşırı kanamam başladı. Şimdi hastaneye yatırdılar. YALVARIRIM DUA EDİN BANABEN BU BEBEGİ 7 SENEDİR ARİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM NE OLUR DUA EDİN
Fitil kullanıyorum doktorum iğne vermek istemedi proluton iğne verdi sadece. Benim normal yolla hamileliğim olmuştu aynısını yaşamıştım göğüslerim de hassasiyet regli ağrısı gibi kramplar yaşamıştım tabi sonra düşükle sonuçlandı şimdi yine aynıları olunca bi ümitlendim ama ilaçlarında çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorumProgestérone alıyorsan ondandır göğüslerin ,ilaçlar yapıyor hepsini büyük ihtimal ama adet sancısı gibi sancıyı ne yapıyor bilmiyorum .dün benimde aynıydı.benimde aynı gün geçtikçede sertleşiyor göğsümün içi ve yüz üstü falan yatamıyorum üstüne .sen neden iğne vurulmuyormusun progestérone alıyorsun ama muhakkak ya hap ya fitil ?.
Yazıyı okuyunca okadar içim yandıki inşallah birşey olmaz sağ Salim kavuşursun kuzunaKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
10 gün önce hamile olduğumu ogrenip bu topikte hamileyim yazıp coook mutlu olmuştum. Ama bugün aniden aşırı kanamam başladı. Şimdi hastaneye yatırdılar. YALVARIRIM DUA EDİN BANABEN BU BEBEGİ 7 SENEDİR ARİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM NE OLUR DUA EDİN
Amiiinnn inşallah Allah razı olsun hepinizdenAllahım bebeğine kavuştursun seni bebeğinden ayırmasın inş canım sana dua edeceğim
Amin Rabbim bin kere razı olsun sizlerdenYazıyı okuyunca okadar içim yandıki inşallah birşey olmaz sağ Salim kavuşursun kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?