2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Biliyorum çok zor ama stres yapma bol bol dua et Allaha güven Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah

Eğer ağrılı değilse hiç korkma. Allahım bebişinide senide korusun sağ sağlim kucağına alacağın günlere kavuştursun inşallah

Canım benim Allah şifa versin inşaAllah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur .

Canım dualarımız seninle sakin ol bol bol meryem suresi dinle. Son durum ne doktorlar ne dıyor

Çok geçmiş olsun Allah ayırmasın atlatirsiniz inşallah

Allahım inşallah bebeğini sağsalim kolaylıkla kucağına almayı nasip eder

Allah yardımcınız olsun inşallah hiç birşey olmayacak bebeğinize dualarımız sizinle

Kızlar yarın transferim var. Günde 2 kez vajenden progestan alıyorum ama bugün tüm gün dışarıdayım. Vajenden alacağım progestan akıp gitmez mi sizce? Ne yapmalıyım bugün hiç bilemiyorum. Bir de saati sabah 10 akşam 10. Çıkmadan alsam 8 gibi sizce sorun olur mu?

Ben de alıyorum.Günlük ped kullan.Bazen öyle oluyor ki ped kullanma ihtiyacı duyuyorum.Ama zor durumda kalmadım. Bu arada fitil kullanacaklara yazayım da okusunlar burdan.Ben doktorların lateks eldiveniyle yerleştiriyorum arkadaşlar.Mümkün olduğunca en derine.Ucuna koyarsanız komple çıkarHer tuvslette her ıkınmada pıt pıt düşer.Günde üç defa koymak da hiç hijyenik değil.eldeki mikrop direkt orda.

Ben sabah 10:00,öğlen 16:00,akşam 22:00 gibi alıyorum.Üç günde bir de 50 mg lık iğne

Merhaba 5 nci gün dondurulmuş embriyomun 7 nci günü evde test yaptım böyle birssy çıktı sizce hamilelik varımdır ben hayali çizgiyi görüyorum umarım kafayı yemiyorumdur

Eklentiler

• 20240129_075356.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 104
  • 20240129_075354.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba 5 nci gün dondurulmuş embriyomun 7 nci günü evde test yaptım böyle birssy çıktı sizce hamilelik varımdır ben hayali çizgiyi görüyorum umarım kafayı yemiyorumdur
Masallah öncelikle ben de görüyorum hayalet çizgiyi gözün aydın Rabbim size bağışlasın

Merhaba ovirtelle kullandıysanız onun etkisi vardır.Kullanmadıysanız daha çok yeni ama var.

Transferden sonra ertesi gün işe dönen ya da yolculuk yapan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz? Günlük hayatınızda özellikle yolculuk yapanlar vs yorum yaparsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…