Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
10 gün önce hamile olduğumu ogrenip bu topikte hamileyim yazıp coook mutlu olmuştum. Ama bugün aniden aşırı kanamam başladı. Şimdi hastaneye yatırdılar. YALVARIRIM DUA EDİN BANABEN BU BEBEGİ 7 SENEDİR ARİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM NE OLUR DUA EDİN
Eğer ağrılı değilse hiç korkma. Allahım bebişinide senide korusun sağ sağlim kucağına alacağın günlere kavuştursun inşallahKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
10 gün önce hamile olduğumu ogrenip bu topikte hamileyim yazıp coook mutlu olmuştum. Ama bugün aniden aşırı kanamam başladı. Şimdi hastaneye yatırdılar. YALVARIRIM DUA EDİN BANABEN BU BEBEGİ 7 SENEDİR ARİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM NE OLUR DUA EDİN
Canım benim Allah şifa versin inşaAllah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur .KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
Ben yarın transfer olacağım nasipse ama gogüslerim felaket canımBende de göğüs ağrısı ve adet olacakmışım gibi sancılar oluyor ilaçların etkisi olabilir mi iğne kullanmıyorum
Uzman doktorun varsa yazıyor ama yoksa yazmıyorlar canım.Kizlwr progestan iğne ve fitili sgk karsiliyo mu sağlık ocağından yazdirilip alinabilir mi benim doktorum duphastonu bile yazmiyo
Canım dualarımız seninle sakin ol bol bol meryem suresi dinle. Son durum ne doktorlar ne dıyorKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
Çok geçmiş olsun Allah ayırmasın atlatirsiniz inşallahKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
Allahım inşallah bebeğini sağsalim kolaylıkla kucağına almayı nasip ederKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
Amin inşallahAllahım inşallah bebeğini sağsalim kolaylıkla kucağına almayı nasip eder
Allah yardımcınız olsun inşallah hiç birşey olmayacak bebeğinize dualarımız sizinleKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
Birinde hiç olmadı.birinde yan yatarken oluyordu.ve ara ara batmalar oluyordu.şimdi bu şiddette ilk defa okuyorDiğerlerinde de olmuşmuşmuydu böyle
Ben de alıyorum.Günlük ped kullan.Bazen öyle oluyor ki ped kullanma ihtiyacı duyuyorum.Ama zor durumda kalmadım. Bu arada fitil kullanacaklara yazayım da okusunlar burdan.Ben doktorların lateks eldiveniyle yerleştiriyorum arkadaşlar.Mümkün olduğunca en derine.Ucuna koyarsanız komple çıkarHer tuvslette her ıkınmada pıt pıt düşer.Günde üç defa koymak da hiç hijyenik değil.eldeki mikrop direkt orda.Kızlar yarın transferim var. Günde 2 kez vajenden progestan alıyorum ama bugün tüm gün dışarıdayım. Vajenden alacağım progestan akıp gitmez mi sizce? Ne yapmalıyım bugün hiç bilemiyorum. Bir de saati sabah 10 akşam 10. Çıkmadan alsam 8 gibi sizce sorun olur mu?
Ben sabah 10:00,öğlen 16:00,akşam 22:00 gibi alıyorum.Üç günde bir de 50 mg lık iğneBen de alıyorum.Günlük ped kullan.Bazen öyle oluyor ki ped kullanma ihtiyacı duyuyorum.Ama zor durumda kalmadım. Bu arada fitil kullanacaklara yazayım da okusunlar burdan.Ben doktorların lateks eldiveniyle yerleştiriyorum arkadaşlar.Mümkün olduğunca en derine.Ucuna koyarsanız komple çıkarHer tuvslette her ıkınmada pıt pıt düşer.Günde üç defa koymak da hiç hijyenik değil.eldeki mikrop direkt orda.
Masallah öncelikleMerhaba 5 nci gün dondurulmuş embriyomun 7 nci günü evde test yaptım böyle birssy çıktı sizce hamilelik varımdır ben hayali çizgiyi görüyorum umarım kafayı yemiyorumdur
Merhaba ovirtelle kullandıysanız onun etkisi vardır.Kullanmadıysanız daha çok yeni ama var.Merhaba 5 nci gün dondurulmuş embriyomun 7 nci günü evde test yaptım böyle birssy çıktı sizce hamilelik varımdır ben hayali çizgiyi görüyorum umarım kafayı yemiyorumdur
Gittikçe koyulasti inşallah vardırMasallah öncelikleben de görüyorum hayalet çizgiyi gözün aydın Rabbim size bağışlasın
Merhaba hayir kullanmadım dondurulmuş embriyoyduMerhaba ovirtelle kullandıysanız onun etkisi vardır.Kullanmadıysanız daha çok yeni ama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?