Rabbim hayırla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah onu sana bsgislasin inşallahKIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...
NE OLUR BANA DUA EDİN
10 gün önce hamile olduğumu ogrenip bu topikte hamileyim yazıp coook mutlu olmuştum. Ama bugün aniden aşırı kanamam başladı. Şimdi hastaneye yatırdılar. YALVARIRIM DUA EDİN BANABEN BU BEBEGİ 7 SENEDİR ARİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM NE OLUR DUA EDİN
Cizgi var. Igne de kullanmamissiniz. Bebis o bebis :) guzel degerler ile devam etsin insallahMerhaba hayir kullanmadım dondurulmuş embriyoydu
Ayy inşallah vardır çok çok emek verdik
Günaydın canım hadi hayırlı olsun al gel minnoşunuGüü naaay dıınnn!
Bugün bebeğimle kavuşmak günü. Saat 3 te çağırdı doktorum transfer için
Bununla birliktr dünden beri çok meme ağrısı hassasiyeti ve kollarımdaki etler acıyo. İlaçların etkisi sanırım. Şans dileyin bana
Ben onu kullanmadım canım dondurulmuş oldum benOtriwilleyi ne kadara alıyorsunuz peki
Teşekkür ederim canımm. Florya Medical Park, Hediye hocadayım.Günaydın canım hadi hayırlı olsun al gel minnoşununerede tedavi görüyorsun sen canım ?
Benim de sonucum pozitif Allaha şükürCanım benim sonuç günüm 27 Ocak vaktin olursa güncellersin
İnanın burda her kes çok emek vermiş hepimiz zorlu süreçlerden geçtik.Allah kimsenin emeğini boş etmesin.Sizin de var gözüküyor tebrik ederimMerhaba hayir kullanmadım dondurulmuş embriyoydu
Ayy inşallah vardır çok çok emek verdik
benimde sağ kasığım ağrıyor iğne batması gibi sızlıyor bence regl gibi değil.Daha var ayın 5 inde benim tahlil. Vallahi yazdığınız tüm belirtiler 2 gündür var bende. Adet olacak gibi ağrım var. Dün aksamda vardı bugünde var. Çok erken gibi geliyor bu belirtiler ama korkuyorum da adet olucam diye.
Tam 12 saat demediler bana ditil üçin sabah ve akşam kullanmamı önerdiler olabildikçe ileri bırak bişey olmaz canım hatta dün transferim vardı koydum yarım saat sonra geri geldi aradım tekrarlamayın yeterli dediler için rahat olsunKızlar yarın transferim var. Günde 2 kez vajenden progestan alıyorum ama bugün tüm gün dışarıdayım. Vajenden alacağım progestan akıp gitmez mi sizce? Ne yapmalıyım bugün hiç bilemiyorum. Bir de saati sabah 10 akşam 10. Çıkmadan alsam 8 gibi sizce sorun olur mu?
Benimde kasığım öyle yaaabenimde sağ kasığım ağrıyor iğne batması gibi sızlıyor bence regl gibi değil.
GünaydınGüü naaay dıınnn!
Bugün bebeğimle kavuşmak günü. Saat 3 te çağırdı doktorum transfer için
Bununla birliktr dünden beri çok meme ağrısı hassasiyeti ve kollarımdaki etler acıyo. İlaçların etkisi sanırım. Şans dileyin bana
Tebrik ederim, gözünüz aydınBenim de sonucum pozitif Allaha şükür
Sana başarılar canım çok çok güzel geçsin transferinTeşekkür ederim canımm. Florya Medical Park, Hediye hocadayım.
Benim ilk aşılamamda 10 cu gün pozitif oldu çok sevinmiştim meğersem ovirtelle yüzündenmişKızlar çok ciddili soruyorum şimdiovitrelle etkisi 10 günden sonra gider yazıyor internette doğrumudur hiç kanıtlayan var mı?
Şimdi kaçıncı günündesinizBenim ilk aşılamamda 10 cu gün pozitif oldu çok sevinmiştim meğersem ovirtelle yüzündenmiş
Benim batma solda transfer sonrası 2. Gün sağda 4. Günde batma oldu. Hemde sert ama kısa sureli sanki bıçak batıp çıkar gibi. Adet sancılarım hep akşam oluyor. Gündüzleri rahatım.benimde sağ kasığım ağrıyor iğne batması gibi sızlıyor bence regl gibi değil.
Benim aşılamalarım tutmadı tüp bebeğe geçtikŞimdi kaçıncı günündesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?