12Şimdi kaçıncı günündesiniz
Merhaba, ben devlet hastanesi doktorundan randevu alıp gittim. Durumu belirttim, istediğim bütün ilaçları fazlasıyla yazdı. Progestan iğne dışında herşeyi ödedi sgk.Kizlwr progestan iğne ve fitili sgk karsiliyo mu sağlık ocağından yazdirilip alinabilir mi benim doktorum duphastonu bile yazmiyo
Yaaaa maşallah tebrik ederim inanın çok sevindimmmm13 gün 1300 çıktı
ya bende sağlık ocağına gidecektim yazdırmaya kararsiz kaldim şimdiMerhaba, ben devlet hastanesi doktorundan randevu alıp gittim. Durumu belirttim, istediğim bütün ilaçları fazlasıyla yazdı. Progestan iğne dışında herşeyi ödedi sgk.
Aile hekiminin uzmanlık gerektiren bu ilçları yazma yetkisi yok. Kadın doğumcu bile yazarken bu ilaçlar pahalı grup olduğu için kime hangi teşhisle yazdığımız incelemeye giriyor dedi. Dediği gibi ilaçları aldığım hafta sgkdan mesaj geldi bana. İşlem size ait değilse bilgi verin diye.
Teşekkür ederim 8 şubata kese ve kalp atışı için çağırdılarYaaaa maşallah tebrik ederim inanın çok sevindimmmm
Oh oh maşallah darısı bizlereeeTeşekkür ederim 8 şubata kese ve kalp atışı için çağırdılar
Ay çok sevindim darısı başıma allahım13 gün 1300 çıktı
Bende ikinciyi aldırdım şimdi bakalım sonuç me zaman gelecek .birde kızlar benim doktor 1. Kan testini 27 si 2. Testi 29 u 3. Kan testinide ayın 2 si cuma gününe yazı .2 ile 3 testin arasında 4 gün var13 gün 1300 çıktı
Kaçta çıkacak sonuç ben 1saat zor bekledimYine 14:00 de 3. Testi vereceğim çok korkuyorum ya
Ay maşallah13 gün 1300 çıktı
Üzüldümm canımBenim ilk aşılamamda 10 cu gün pozitif oldu çok sevinmiştim meğersem ovirtelle yüzündenmiş
Benim fitili yazdı sağlık ocağında doktorum ama eczacımız dediki bunu sadece kadın doğum yazdığında kapsıyormuş sgkya bende sağlık ocağına gidecektim yazdırmaya kararsiz kaldim şimdi
Başka bi eczaneye daha sorun bende sağlık ocağına yazdırdım ve aldım ilacımı eczaneden , uzman doktor olması geriyor yanlızBenim fitili yazdı sağlık ocağında doktorum ama eczacımız dediki bunu sadece kadın doğum yazdığında kapsıyormuş sgk
ilacım bitince tekrar bakacağım o zaman teşekkür ederimBaşka bi eczaneye daha sorun bende sağlık ocağına yazdırdım ve aldım ilacımı eczaneden , uzman doktor olması geriyor yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?