Tebrik ederimSelam herkese,
Bugün 10. günümdü ve kan testi sonucum 418 çıktı. Doktorum kan tahlilini tekrarlamaya gerek görmedi ve 8 Şubat’ta kese muaeyenesine çağırdı. Umarım herkes benden daha da iyi sonuçlar alır ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
yaaa çok sevindirici tebrik ederim :) benim de bugün 9. gün 12. günü beklemeyip yarın kan versem mi diye düşünüyorumSelam herkese,
Bugün 10. günümdü ve kan testi sonucum 418 çıktı. Doktorum kan tahlilini tekrarlamaya gerek görmedi ve 8 Şubat’ta kese muaeyenesine çağırdı. Umarım herkes benden daha da iyi sonuçlar alır ve bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Belirtilerniz var mıydıSelam herkese,
Hakkınızda hayırlısı olsun daha iyi bi zamanda en güzelini yaşayın herşeyinİyi günler arkadaşlar beni listede değiştirebilirsiniz sağlıksız gebelikle sonuçlandı değerlerim düştü Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah a emanet olun sizinle konuşmak güzeldi
Bugünkü değerin yüzde 60 artmış yeterli gibi geldi bana ama tabi doktorunuz daha iyi bilir ilki gibi sonuçlanacak diye düşünmeyin bence inşlh sağlıcakla kucağınıza alırsınızMerhaba,
Ben 3. Gün dondurulmuş embriyosu (2şerli) 2 farklı transferimin beta hcg artışlarını paylaşmak isterim. İlk transferim 14.09.2023 tarihinde yapıldı.
12. Gün: 512 (26.09.2023)
14. Gün: 784
16. Gün:1093
19. Gün:2030
22. Gün: 2395
6. Hafta Kese göründü fakat tam yuvarlak değildi ve 2-3 gün kadar geriden geliyordu
Tam 7 haftalıkken kalp atışı aldık.
8+3 günken kontrol vardı, kalp atışı kesilmiş ve büyümemişti, 3 gün sonra düşük yaptım.
2. Transferimi 10.01.2024 tarihinde oldum.
9. Gün: 112 (19.01.2024)
12. Gün: 383
15. Gün: 626
17. Gün: 1640
19. Gün: 2645 (29.01.2024)
Yine düzensiz bir artışla karşı karşıyayım. Bu Cuma transfer sonrası ilk muayenemi olacağım. Bakalım doktor ne diyecek, heyecanla bekliyorum.
19 ocak 114Hakkınızda hayırlısı olsun daha iyi bi zamanda en güzelini yaşayın herşeyin, ben sadece şunn sormak istiyorum değeriniz kaç dan düşmeye başladı
inşallah bir sonraki denemeniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız üzülmemek mümkün değil tabi ki sabırlar diliyorum sizeİyi günler arkadaşlar beni listede değiştirebilirsiniz sağlıksız gebelikle sonuçlandı değerlerim düştü Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah a emanet olun sizinle konuşmak güzeldi
Aaa hayırlı olsun maşallah değeriniz ne kadar yüksek çıkmış ikiz mi acabaSelam herkese,
Amin Allah razı olsuninşallah bir sonraki denemeniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız üzülmemek mümkün değil tabi ki sabırlar diliyorum size
Ya iki saate çıkıyor ama daha vermedim.Şunu sabah verseydim ilkini ne vardı.Delircem ikiye kadarKaçta çıkacak sonuç ben 1saat zor bekledim
Çok üzgünüm çok… İnşallah sizin için hayırlı ve güzel olana tez vakitte kavuşursunuz19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067
25 ocak 1592
29 ocak 72 olarak 25inde şiddetli kanama geçirdim kese yoktu bugün kontrolüm vardı kese için ama malesef yok değerimde düşmüş
Ben cok yaptirdim bende 13 14 gun suruyor. Hatta gecen ay pozitifti asilama.olmustum kan verdim negatif..mesajlarimda duruyor merak edersenKızlar çok ciddili soruyorum şimdiovitrelle etkisi 10 günden sonra gider yazıyor internette doğrumudur hiç kanıtlayan var mı?
Bayaa yüksek seyrediyor maşallahKızlar kan sonucum güncellenmiş 1300 değil 2060 çıktı sonuç doktor ikiz gibi dedi
Sizin hcg artışınız nasıldıKızlar kan sonucum güncellenmiş 1300 değil 2060 çıktı sonuç doktor ikiz gibi dedi
NolduKorkmaya başladım ya
bazı belirtilerim vardı fakat bu kadar erken aşamada hamilelik kaynaklı belirti olması mümkün değil, genelde progesteron hormonunun yükselmesiyle belirtiler oluyor anladığım kadarıyla. o yüzden çok anlam yüklememek lazım diye düşünüyorum. 5. günde yaptığım erken gebelik testi ile öğrendim.Belirtilerniz var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?