2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu

yaaa çok sevindirici tebrik ederim :) benim de bugün 9. gün 12. günü beklemeyip yarın kan versem mi diye düşünüyorum

Belirtilerniz var mıydı

Hakkınızda hayırlısı olsun daha iyi bi zamanda en güzelini yaşayın herşeyin , ben sadece şunn sormak istiyorum değeriniz kaç dan düşmeye başladı

Bugünkü değerin yüzde 60 artmış yeterli gibi geldi bana ama tabi doktorunuz daha iyi bilir ilki gibi sonuçlanacak diye düşünmeyin bence inşlh sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Hakkınızda hayırlısı olsun daha iyi bi zamanda en güzelini yaşayın herşeyin , ben sadece şunn sormak istiyorum değeriniz kaç dan düşmeye başladı
19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067
25 ocak 1592
29 ocak 72 olarak 25inde şiddetli kanama geçirdim kese yoktu bugün kontrolüm vardı kese için ama malesef yok değerimde düşmüş

inşallah bir sonraki denemeniz de sağlıkla kucağınıza alırsınız üzülmemek mümkün değil tabi ki sabırlar diliyorum size

Aaa hayırlı olsun maşallah değeriniz ne kadar yüksek çıkmış ikiz mi acaba sizde doğal siklus ile transfer olmuştunuz çok sevindim adınıza

19 ocak 114
21 ocak 148
23 ocak 1067
25 ocak 1592
29 ocak 72 olarak 25inde şiddetli kanama geçirdim kese yoktu bugün kontrolüm vardı kese için ama malesef yok değerimde düşmüş
Çok üzgünüm çok… İnşallah sizin için hayırlı ve güzel olana tez vakitte kavuşursunuz

Kızlar çok ciddili soruyorum şimdi ovitrelle etkisi 10 günden sonra gider yazıyor internette doğrumudur hiç kanıtlayan var mı?
Ben cok yaptirdim bende 13 14 gun suruyor. Hatta gecen ay pozitifti asilama.olmustum kan verdim negatif..mesajlarimda duruyor merak edersen

Belirtilerniz var mıydı
bazı belirtilerim vardı fakat bu kadar erken aşamada hamilelik kaynaklı belirti olması mümkün değil, genelde progesteron hormonunun yükselmesiyle belirtiler oluyor anladığım kadarıyla. o yüzden çok anlam yüklememek lazım diye düşünüyorum. 5. günde yaptığım erken gebelik testi ile öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…