beni doktorum bugün çağırdığı için bugün kan verdim, aslında 5 gündür biliyordum pozitif olduğunu. bence doktorunuzun çağırdığı gün gidin, en garantisi :)yaaa çok sevindirici tebrik ederim :) benim de bugün 9. gün 12. günü beklemeyip yarın kan versem mi diye düşünüyorum
6.gün 54.83Sizin hcg artışınız nasıldı
umarım ikiz değildir :) tek embriyo transfer ettik, ikiz gebelik olursa ne yaparım bilemiyorum açıkçası, tek olacağını umuyorum :) evet, modifiye doğal dedikleri şekilde transfer oldum. sadece letu kullandım.Aaa hayırlı olsun maşallah değeriniz ne kadar yüksek çıkmış ikiz mi acabasizde doğal siklus ile transfer olmuştunuz çok sevindim adınıza
Ben yolculuk yaptım 2 saat. Valla ne yalan söyleyim pek dikkat etmedim yatmadım sıkıldımTransferden sonra ertesi gün işe dönen ya da yolculuk yapan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz? Günlük hayatınızda özellikle yolculuk yapanlar vs yorum yaparsa sevinirim.
Doktor çok yüksek ikiz olabilir dedi
5AA 5. gün embriyosu. çok teşekkür ederim.Tebrik ederimkaçıncı gün embriyosuydu
İlk tecrübene göre bu daha iyi canım aşırı düzensiz değil en azından 48 saatte bir katını yapıyor ufak rakamlarlaMerhaba,
Ben 3. Gün dondurulmuş embriyosu (2şerli) 2 farklı transferimin beta hcg artışlarını paylaşmak isterim. İlk transferim 14.09.2023 tarihinde yapıldı.
12. Gün: 512 (26.09.2023)
14. Gün: 784
16. Gün:1093
19. Gün:2030
22. Gün: 2395
6. Hafta Kese göründü fakat tam yuvarlak değildi ve 2-3 gün kadar geriden geliyordu
Tam 7 haftalıkken kalp atışı aldık.
8+3 günken kontrol vardı, kalp atışı kesilmiş ve büyümemişti, 3 gün sonra düşük yaptım.
2. Transferimi 10.01.2024 tarihinde oldum.
9. Gün: 112 (19.01.2024)
12. Gün: 383
15. Gün: 626
17. Gün: 1640
19. Gün: 2645 (29.01.2024)
Yine düzensiz bir artışla karşı karşıyayım. Bu Cuma transfer sonrası ilk muayenemi olacağım. Bakalım doktor ne diyecek, heyecanla bekliyorum.
ayy ne kadar yüksek maşallah, harikaaaKızlar kan sonucum güncellenmiş 1300 değil 2060 çıktı sonuç doktor ikiz gibi dedi
Canım seninde doğal siklus muydu? Ovitrelle kullandın mı ?bazı belirtilerim vardı fakat bu kadar erken aşamada hamilelik kaynaklı belirti olması mümkün değil, genelde progesteron hormonunun yükselmesiyle belirtiler oluyor anladığım kadarıyla. o yüzden çok anlam yüklememek lazım diye düşünüyorum. 5. günde yaptığım erken gebelik testi ile öğrendim.
Bennn canım. 11.gün iğnenin transferimin 5.günydü erken gebelikte pozitif kanda pozitif çıktı. 2 gün sonra tekrarladığımda 2 kat arttı kanda değerim şükürKızlar çok ciddili soruyorum şimdiovitrelle etkisi 10 günden sonra gider yazıyor internette doğrumudur hiç kanıtlayan var mı?
tam doğal değildi. reglimin 2. gününden itibaren 5 gün letu kullandım. sonra yumurtlama için evet ovitrelle kullandım.Canım seninde doğal siklus muydu? Ovitrelle kullandın mı ?
Bir şeyi merak ettim ilişki yasak değil mi adet sonrası nasıl ikiz oluyor? Bana yasak dedi doktor çoğul gebelik ihtimaline karşı.Doktor çok yüksek ikiz olabilir dedi
Tek embriyo bölünmüş olamazmı hani tek yumurta ikizi diyorlar ya ilişki yaşamadık tek embriyo koydularBir şeyi merak ettim ilişki yasak değil mi adet sonrası nasıl ikiz oluyor? Bana yasak dedi doktor çoğul gebelik ihtimaline karşı.
Benimde yaniyorKızlar mide yanması olan var mı ya daha çok erken değilmi
Evet ama çok nadir bir ihtimal oTek embriyo bölünmüş olamazmı hani tek yumurta ikizi diyorlar ya ilişki yaşamadık tek embriyo koydular
E korkcak ne var ne güzel işte.Sağlıkla devam etsin öyle ise.Ben isterm vallahi.İkisi bir çıkar.Doktor çok yüksek ikiz olabilir dedi
Ben doğal siklus olmuştum canım 19unda ovitrelle kullandım bugün 29u acaba etkisi geçmiş midir diye merak ediyorum:) çok sağol cevapladığın için :))tam doğal değildi. reglimin 2. gününden itibaren 5 gün letu kullandım. sonra yumurtlama için evet ovitrelle kullandım.
Nebilim diğerlerin sonuçlarına göre benim 13 gün 2060 bana da yüksek geldi sankiEvet ama çok nadir bir ihtimal o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?