2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar lütfen tecrübesi bilgisi olan varsa beni aydınlatma çok sevinirim. Bugün kese muaneyenesine gittim. Kese ve bebek var kalp atışına erken ama kese biraz küçük dedi doktor. Cuma tekrar gidicem. Bunu yaşayan var mı iyi kötü bilgilerinizi nolur paylaşın benimle. Çok modum düştü. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor

yaaa çok sevindirici tebrik ederim :) benim de bugün 9. gün 12. günü beklemeyip yarın kan versem mi diye düşünüyorum
beni doktorum bugün çağırdığı için bugün kan verdim, aslında 5 gündür biliyordum pozitif olduğunu. bence doktorunuzun çağırdığı gün gidin, en garantisi :)

Aaa hayırlı olsun maşallah değeriniz ne kadar yüksek çıkmış ikiz mi acaba sizde doğal siklus ile transfer olmuştunuz çok sevindim adınıza
umarım ikiz değildir :) tek embriyo transfer ettik, ikiz gebelik olursa ne yaparım bilemiyorum açıkçası, tek olacağını umuyorum :) evet, modifiye doğal dedikleri şekilde transfer oldum. sadece letu kullandım.

İlk tecrübene göre bu daha iyi canım aşırı düzensiz değil en azından 48 saatte bir katını yapıyor ufak rakamlarla inşaAllah herşey istediğin gibi olur

Canım seninde doğal siklus muydu? Ovitrelle kullandın mı ?

Kızlar çok ciddili soruyorum şimdi ovitrelle etkisi 10 günden sonra gider yazıyor internette doğrumudur hiç kanıtlayan var mı?
Bennn canım. 11.gün iğnenin transferimin 5.günydü erken gebelikte pozitif kanda pozitif çıktı. 2 gün sonra tekrarladığımda 2 kat arttı kanda değerim şükür

tam doğal değildi. reglimin 2. gününden itibaren 5 gün letu kullandım. sonra yumurtlama için evet ovitrelle kullandım.
Ben doğal siklus olmuştum canım 19unda ovitrelle kullandım bugün 29u acaba etkisi geçmiş midir diye merak ediyorum:) çok sağol cevapladığın için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…