2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Valla umarım tekdir
birçok kaynakta beta değeri ile çoğul gebelik arasında kesin bir ilişki olmadığını okudum. doktorunuz tabii bir ihtimali bilip de söylemiştir fakat hemen endişelenmeyin. üstelik embriyonun bölünmesi ihtimali %1-3 gibi bildiğim kadarıyla. çok sık karşılaşılan bir durum değil. ben de ikiz olmasından çok korkuyorum ve ben de 8 şubat’ta gideceğim. umarım ikimizin bebişler de tektir :)

Annem de tek yumurta ikizi

Ben doğal siklus olmuştum canım 19unda ovitrelle kullandım bugün 29u acaba etkisi geçmiş midir diye merak ediyorum:) çok sağol cevapladığın için :))
Prospektüsünde 10 gün boyunca hatalı pozitif sonuç verebileceğini yazıyor. Ben 5. gün test yaptım ve sonra testler koyulaşarak ilerledi,o yüzden ilacın etkisi bende 10 günde geçmişti diye düşünüyorum. ama tabii bünyeden bünyeye değişiyordur.

Evet ancak günden güne koyulaşırsa anlaşılır :) çok teşekkür ederim

Kendinlzş ifade etme şekliniz yalnış geldi.Bu süreçte her an herşey olabiliyor.Dua edelim sağlıklı bebek ya da bebekleri olsun
Anlamadım ? Tek embriyo deyince ikiz beklentisi olmadığını anladığım için söyledim.Belki onuda düşünür stress yapar diye.Bende isterim herkesin sağlıklı bebekleri olsunYanlış tarafından değil iyi tarafından bakın her şeye lütfen

Kan değerlerin nasıldı canım

Kızlar kan sonucum güncellenmiş 1300 değil 2060 çıktı sonuç doktor ikiz gibi dedi
Benim seneki taranferimde 500 1500 3000 çivarlarıydı , tek embriyo idi .eger 2 embriyo ise ikiz bilemiyorum canım .Allah gönlüne göre sağlıklıca versin inş
Tek embriyo bölünmüş olamazmı hani tek yumurta ikizi diyorlar ya ilişki yaşamadık tek embriyo koydular
bana tek gibi geliyor canım , benim değerlerimde öyleydi . Ailede çok ikiz varsa bölünme ihtimali yüksek olur olabilir ama tek yumurta genetikte yoksa bölünmesi zor .ama istiyorsan Allah Çifter Çifter versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…