Biraz yüksek gelmiş evet ama kötü düşünmeyin.Nebilim diğerlerin sonuçlarına göre benim 13 gün 2060 bana da yüksek geldi sanki
birçok kaynakta beta değeri ile çoğul gebelik arasında kesin bir ilişki olmadığını okudum. doktorunuz tabii bir ihtimali bilip de söylemiştir fakat hemen endişelenmeyin. üstelik embriyonun bölünmesi ihtimali %1-3 gibi bildiğim kadarıyla. çok sık karşılaşılan bir durum değil. ben de ikiz olmasından çok korkuyorum ve ben de 8 şubat’ta gideceğim. umarım ikimizin bebişler de tektir :)Valla umarım tekdir
Kimyasal gebelik gibi şeyler olabilir mi acabaBiraz yüksek gelmiş evet ama kötü düşünmeyin.
Kendinlzş ifade etme şekliniz yalnış geldi.Bu süreçte her an herşey olabiliyor.Dua edelim sağlıklı bebek ya da bebekleri olsunEvet ama çok nadir bir ihtimal o
Annem de tek yumurta ikizibirçok kaynakta beta değeri ile çoğul gebelik arasında kesin bir ilişki olmadığını okudum. doktorunuz tabii bir ihtimali bilip de söylemiştir fakat hemen endişelenmeyin. üstelik embriyonun bölünmesi ihtimali %1-3 gibi bildiğim kadarıyla. çok sık karşılaşılan bir durum değil. ben de ikiz olmasından çok korkuyorum ve ben de 8 şubat’ta gideceğim. umarım ikimizin bebişler de tektir :)
Prospektüsünde 10 gün boyunca hatalı pozitif sonuç verebileceğini yazıyor. Ben 5. gün test yaptım ve sonra testler koyulaşarak ilerledi,o yüzden ilacın etkisi bende 10 günde geçmişti diye düşünüyorum. ama tabii bünyeden bünyeye değişiyordur.Ben doğal siklus olmuştum canım 19unda ovitrelle kullandım bugün 29u acaba etkisi geçmiş midir diye merak ediyorum:) çok sağol cevapladığın için :))
tek yumurta ikizi olmak genetik bir durum değil, tamamen rastgele. annenizin tek yumurta ikizi olması sizi etkilemez. embriyoların neden bölündüğü bilinmiyor. çift yumurta ikizi ancak genetik olabilir.Annem de tek yumurta ikizi
Evet ancak günden güne koyulaşırsa anlaşılır :) çok teşekkür ederimProspektüsünde 10 gün boyunca hatalı pozitif sonuç verebileceğini yazıyor. Ben 5. gün test yaptım ve sonra testler koyulaşarak ilerledi,o yüzden ilacın etkisi bende 10 günde geçmişti diye düşünüyorum. ama tabii bünyeden bünyeye değişiyordur.
Anlamadım ? Tek embriyo deyince ikiz beklentisi olmadığını anladığım için söyledim.Belki onuda düşünür stress yapar diye.Bende isterim herkesin sağlıklı bebekleri olsunKendinlzş ifade etme şekliniz yalnış geldi.Bu süreçte her an herşey olabiliyor.Dua edelim sağlıklı bebek ya da bebekleri olsun
Bu tek yumurtanın bölünmüş olabileceğinin göstergesi olabilir.Ailesinde ikiz olan arkadaşlarım hep ikiz doğurduAnnem de tek yumurta ikizi
Yok öyle şeyler düşünmeyin,bence herkesin bünyesi farklı.Burda aynı tarihte transfer olan kişilerin beta artışı hiç aynı değil dikkat ederseniz.Kimyasal gebelik gibi şeyler olabilir mi acaba
Kan değerlerin nasıldı canımKizlar lütfen tecrübesi bilgisi olan varsa beni aydınlatma çok sevinirim. Bugün kese muaneyenesine gittim. Kese ve bebek var kalp atışına erken ama kese biraz küçük dedi doktor. Cuma tekrar gidicem. Bunu yaşayan var mı iyi kötü bilgilerinizi nolur paylaşın benimle. Çok modum düştü. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor
Benim seneki taranferimde 500 1500 3000 çivarlarıydı , tek embriyo idi .eger 2 embriyo ise ikiz bilemiyorum canım .Allah gönlüne göre sağlıklıca versin inşKızlar kan sonucum güncellenmiş 1300 değil 2060 çıktı sonuç doktor ikiz gibi dedi
bana tek gibi geliyor canım , benim değerlerimde öyleydi . Ailede çok ikiz varsa bölünme ihtimali yüksek olur olabilir ama tek yumurta genetikte yoksa bölünmesi zor .ama istiyorsan Allah Çifter Çifter versin .Tek embriyo bölünmüş olamazmı hani tek yumurta ikizi diyorlar ya ilişki yaşamadık tek embriyo koydular
10.gun 98Kan değerlerin nasıldı canım
Aralık ekim grubuna yazarsanız belki daha bir net bilgi alabilirsiniz. Bu grup yeni transfer grubu olunca belki bilmeyen olabilir. İçinizi ferah tutun bebişi görmüşsünüz inşallah bir sıkıntı olmazYok mu yardımcı olacak biri kizlar
Amin çok sağol deneyeceğim canımAralık ekim grubuna yazarsanız belki daha bir net bilgi alabilirsiniz. Bu grup yeni transfer grubu olunca belki bilmeyen olabilir. İçinizi ferah tutun bebişi görmüşsünüz inşallah bir sıkıntı olmaz
Evet şükür darısı tüm isteyenlere emek verenlereSonucunuz pozitiftir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?