Transferin ertesi günü 3,5 saatlik yol ile evime döndüm. Ön koltuktaydım yatırdım koltuğu uzanma pozisyonundaydım bol bol dua ettim rahat olun Allahın izniyle sıkıntı çıkmazTransferden sonra ertesi gün işe dönen ya da yolculuk yapan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz? Günlük hayatınızda özellikle yolculuk yapanlar vs yorum yaparsa sevinirim.
Guzel degerin var masallah. . Kese de belli olur ikiz. Allah gonlundekini nasip etsinKızlar ben size ikiz mi derken benimkide mi ikiz acabaşok içerisindeyim sonucum çıktı. 3.gümn embriyosu 13. Günüm 570
Bende yeni oldum evet öncesinde kasık ağrım vardı yumurta çatlatma yapıldı mı sizdeArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu hafta hafif kasık ağrısı var normal mi?
Ama tek embriyo korkuyorumGuzel degerin var masallah. . Kese de belli olur ikiz. Allah gonlundekini nasip etsin
Güzel sonuçlar alırız inşaAllahBen de az önce kan verdim. Korku sardı. Kendimi oyalamam lazım
Yok hayır progestan fitil estrofem duphaston kullanıyorym öncesinde yoktu ağrı bugün bi tık daha yoğun acaba endometrium kalınlaşıyor diye mi böyle nedir çözemedim bu ağrıyıBende yeni oldum evet öncesinde kasık ağrım vardı yumurta çatlatma yapıldı mı sizde
GUzel haberler alirsin insallahBen de az önce kan verdim. Korku sardı. Kendimi oyalamam lazım
progestan fitildende olabilir birde rahim hazırlanmasındandır muhtemelen dediğiniz gibiYok hayır progestan fitil estrofem duphaston kullanıyorym öncesinde yoktu ağrı bugün bi tık daha yoğun acaba endometrium kalınlaşıyor diye mi böyle nedir çözemedim bu ağrıyı
Şişli Memorial umarım güzel sonuçlar paylaşırızİzmir su hastanesi siz
Üzülmemek elde değil biliyorum ama yipratmamaya çalışın kendinizi. Vardır bit hayır bunda da elbet doğru zamanı vardır bebeğinizin sizinle olacağı.İyi günler arkadaşlar beni listede değiştirebilirsiniz sağlıksız gebelikle sonuçlandı değerlerim düştü Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah a emanet olun sizinle konuşmak güzeldi
Kaçıncı gün embriyosuyduKızlar sonuçlar erken çıktı
8. Gün 51,57
10. Gün 101,44
12. Gün 292,05
Şükürler olsun.Allah devamını versin inşallah bana ve herkese
Maşallahhhh hayırlısıyla inşallahKaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?