2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu hafta hafif kasık ağrısı var normal mi?

Transferden sonra ertesi gün işe dönen ya da yolculuk yapan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz? Günlük hayatınızda özellikle yolculuk yapanlar vs yorum yaparsa sevinirim.
Transferin ertesi günü 3,5 saatlik yol ile evime döndüm. Ön koltuktaydım yatırdım koltuğu uzanma pozisyonundaydım bol bol dua ettim rahat olun Allahın izniyle sıkıntı çıkmaz

Gebelik asisi hakkinda ne.dusunuyorsunuz.. yaptiran var mi..persembe opu olacagim.bugun bilgi verdiler.. isterseniz yaptirin diye.

Bende yeni oldum evet öncesinde kasık ağrım vardı yumurta çatlatma yapıldı mı sizde
Yok hayır progestan fitil estrofem duphaston kullanıyorym öncesinde yoktu ağrı bugün bi tık daha yoğun acaba endometrium kalınlaşıyor diye mi böyle nedir çözemedim bu ağrıyı

Herkese merhaba negatif sonuç alan hanımlar çok üzgünüm umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız hepimiz yavrularımıza kavuşuruz benim bugün 6. Gün belirti mi yaşadıklarım bilmiyorum fazla heveslenmeden test günümü bekliyorum

Yok hayır progestan fitil estrofem duphaston kullanıyorym öncesinde yoktu ağrı bugün bi tık daha yoğun acaba endometrium kalınlaşıyor diye mi böyle nedir çözemedim bu ağrıyı
progestan fitildende olabilir birde rahim hazırlanmasındandır muhtemelen dediğiniz gibi nerede tedavi görüyordunuz

Uz
Üzülmemek elde değil biliyorum ama yipratmamaya çalışın kendinizi. Vardır bit hayır bunda da elbet doğru zamanı vardır bebeğinizin sizinle olacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…