5. Gün blast taze 2 adet. Yerleştirilirken zarın dışına çıkmışlar dendi. Kalitesini bilmiyorum.Doktorum böyle şeyleri bilmemi istemiyor.Kaçıncı gün embriyosuydu
Çok iyi yükseliyor, tebrik ederim. Kaç embriyo transfer edildi?Kızlar merhaba 10.gün 83 12.gün 283 14.gün 722 çift embriyo transferi yapıldı , değer fazlamı yükseliyor ?
Senin de öyleGünaydıngözünüz aydın hayırlısıyla sıkıca tutsun bebeğin
Bende dün transfer oldum
Çift embriyo transfer edildi 5.gün embriyo su ama kliniğim bini görene kadar kan vermemi isteyince bi tedirgin oldum ilk gebeliğimde bu kadar hcg yi asla takip etmedimÇok iyi yükseliyor, tebrik ederim. Kaç embriyo transfer edildi?
Kimyasal gebelikte değer çok yüksek olmaz canım, düşük başlar, iki kat artmaz usulca da azalır. Korkma. Ailende varsa ikiz olabilir. Allah her şeyin gücünü dermanını verir, sağlıkla hayirla gelsinler iki taneyse iki tane, birden büyürler onlar da napacaksınKimyasal gebelik gibi şeyler olabilir mi acaba
Ben geç tutunma olabileceğini düşünüyorum. Regl tarihim 4-5 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yaşadım. Biraz minnak gunune göre, alttan göründü. Bazen geç tutunma olabiliyormus canınızı sıkmayın bizimkiler yavaş gibime geliyor ,Amin çok sağol deneyeceğim canım
İnşallah inşallah öyledir canım. Karından baktı. Dedim acaba alttan baksa bir şey farkeder mıydı diye ama yok sonuçta boyut belli. Teşekkür ederim duadan ve beklemedkten başka napabiliriz.Ben geç tutunma olabileceğini düşünüyorum. Regl tarihim 4-5 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yaşadım. Biraz minnak gunune göre, alttan göründü. Bazen geç tutunma olabiliyormus canınızı sıkmayın bizimkiler yavaş gibime geliyor ,
Öyle tabi ki. Benim onceden de kayiplarim olduğu için çok korkuyorum aslinda ama kendimi şöyle telkin ediyorum. Bu başka bir deneyim, elimden geleni de yaptım. İlaç, diyet, ne bileyim ne dendiyse. Şimdi de bebeğime bişi olmasın diye gerekli her şeye dikkat ediyorum, yine de bir sey olursa görmediğimiz bilemediğimiz hayırlar vardır. İnşallah gönlümüzden geçene hayırlısıyla kavuşuruz. Benim doktorum hiçbir bilgi vermiyor. Başta kızıyordum ama en iyisini yapıyormuş. HCG düzeyi normal mi diyorum cevap yok, kese iyi mi cevap yokİnşallah inşallah öyledir canım. Karından baktı. Dedim acaba alttan baksa bir şey farkeder mıydı diye ama yok sonuçta boyut belli. Teşekkür ederim duadan ve beklemedkten başka napabiliriz.
Değerlerinde iyi aslında bence kafana takma canım kesede gelişir10.gun 98
12.gun 165
14.gun 320
16.gun 728 bir daha da vermedim. 1 hafta kese bekledim bugün gittim işte.
Çok güzel yükselmiş canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziKızlar sonuçlar erken çıktı
8. Gün 51,57
10. Gün 101,44
12. Gün 292,05
Şükürler olsun.Allah devamını versin inşallah bana ve herkese
Ne kadar çok şey bilsek bir o kadar stres .. kafa rahatligi çok başka bir şey stresi kontrol etmek çok zor. Haklısınız . Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallahÖyle tabi ki. Benim onceden de kayiplarim olduğu için çok korkuyorum aslinda ama kendimi şöyle telkin ediyorum. Bu başka bir deneyim, elimden geleni de yaptım. İlaç, diyet, ne bileyim ne dendiyse. Şimdi de bebeğime bişi olmasın diye gerekli her şeye dikkat ediyorum, yine de bir sey olursa görmediğimiz bilemediğimiz hayırlar vardır. İnşallah gönlümüzden geçene hayırlısıyla kavuşuruz. Benim doktorum hiçbir bilgi vermiyor. Başta kızıyordum ama en iyisini yapıyormuş. HCG düzeyi normal mi diyorum cevap yok, kese iyi mi cevap yokkorkuyorum diyorum e normal ben bile korkuyorum diyip gülüyor yani saldım artık. Allah'a emanetler ya bize verecek ya alacak, inşallah sağlıkla kucağımıza verir . Başka şeylerle uğraşmaya calisiyorum.
Sağolasın canım inşallahDeğerlerinde iyi aslında bence kafana takma canım kesede gelişir
Amin ne zaman test gününSenin de öylebize bağışlansınlar
Benim 5 . gün embriyosu da 7. Gün hayalet çizgi çıkmıştı var yok arasi biseydi onun için sıkma canını insAllah pozitiftir3.gün embriyosu transferin 7.günü bugün kaset testlerden yaptım negatiftaze transfer demekki ilacın etkisi geçmiş 2 tane çatlatma iğnesi vurulmuştum 12.günüydü bugün.
Sizce gebelik test en erken ne zaman yapılabilir
Bugün benimde ilk ultrasonumdu bende duymadım daha kalp atışını çok erken dedi niye modun düşüyor hiç düşmesin valla bebek yerinde kesesi oluşmuş küçük büyük olabilir hiç onları umursama en güzel günlerini zehir etme kendine sana bakmak için girdim bugün kontrolün olduğunu biliyordum yaKizlar lütfen tecrübesi bilgisi olan varsa beni aydınlatma çok sevinirim. Bugün kese muaneyenesine gittim. Kese ve bebek var kalp atışına erken ama kese biraz küçük dedi doktor. Cuma tekrar gidicem. Bunu yaşayan var mı iyi kötü bilgilerinizi nolur paylaşın benimle. Çok modum düştü. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?