2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar transfer oldum yatıyorum şimdi. Benim son 4 embriyoyu 2 li 2li dondurmuşlar. Ben 1 tanesini isteyince diğerini tekrar dondurdular ve ücret istediker böyle birşey yaşadık. Vardır bunda da bir hayır

Kimyasal gebelik gibi şeyler olabilir mi acaba
Kimyasal gebelikte değer çok yüksek olmaz canım, düşük başlar, iki kat artmaz usulca da azalır. Korkma. Ailende varsa ikiz olabilir. Allah her şeyin gücünü dermanını verir, sağlıkla hayirla gelsinler iki taneyse iki tane, birden büyürler onlar da napacaksın

Amin çok sağol deneyeceğim canım
Ben geç tutunma olabileceğini düşünüyorum. Regl tarihim 4-5 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yaşadım. Biraz minnak gunune göre, alttan göründü. Bazen geç tutunma olabiliyormus canınızı sıkmayın bizimkiler yavaş gibime geliyor ,

İnşallah inşallah öyledir canım. Karından baktı. Dedim acaba alttan baksa bir şey farkeder mıydı diye ama yok sonuçta boyut belli. Teşekkür ederim duadan ve beklemedkten başka napabiliriz.

İnşallah inşallah öyledir canım. Karından baktı. Dedim acaba alttan baksa bir şey farkeder mıydı diye ama yok sonuçta boyut belli. Teşekkür ederim duadan ve beklemedkten başka napabiliriz.
Öyle tabi ki. Benim onceden de kayiplarim olduğu için çok korkuyorum aslinda ama kendimi şöyle telkin ediyorum. Bu başka bir deneyim, elimden geleni de yaptım. İlaç, diyet, ne bileyim ne dendiyse. Şimdi de bebeğime bişi olmasın diye gerekli her şeye dikkat ediyorum, yine de bir sey olursa görmediğimiz bilemediğimiz hayırlar vardır. İnşallah gönlümüzden geçene hayırlısıyla kavuşuruz. Benim doktorum hiçbir bilgi vermiyor. Başta kızıyordum ama en iyisini yapıyormuş. HCG düzeyi normal mi diyorum cevap yok, kese iyi mi cevap yok korkuyorum diyorum e normal ben bile korkuyorum diyip gülüyor yani saldım artık. Allah'a emanetler ya bize verecek ya alacak, inşallah sağlıkla kucağımıza verir . Başka şeylerle uğraşmaya calisiyorum.

Ne kadar çok şey bilsek bir o kadar stres .. kafa rahatligi çok başka bir şey stresi kontrol etmek çok zor. Haklısınız . Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

Kızlar merhaba bugün ilk doktor kontrolume gittim. Çok şükür herşey yolunda. Bebiş 6+4 haftalık ben tedavi başında 2 aylık vitamin takviyesi uyguladım. Her hafta 1 gün glutatyon iğne vuruldum. Ve 2 ay boyunda impryl ve redostim ilaç kullandım günde 1 kere. Opudan 2 gün önce intralipid serum taktırdım. Sonra opu oldu. 9 yumurta toplandı çok şükür 8i dollendi 5 embriyo oluştu. Çok şükür kaliteleri de yükseldi bu sefer. Ayrıca taze transfer oldum transfer günü de 1 tane intralipid serum taktırdım. Hepsini inanarak yaptım dua ettim hep çok şükür tuttu bebiş. Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar ve benim gibi 30unu geçmiş arkadaşlar varsa doktorlarına danışıp bu takviyeleri kullanabilirler. Ben faydasını gördüm inşallah sizlerde görürsünüz Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

3.gün embriyosu transferin 7.günü bugün kaset testlerden yaptım negatif taze transfer demekki ilacın etkisi geçmiş 2 tane çatlatma iğnesi vurulmuştum 12.günüydü bugün.
Sizce gebelik test en erken ne zaman yapılabilir

Benim 5 . gün embriyosu da 7. Gün hayalet çizgi çıkmıştı var yok arasi biseydi onun için sıkma canını insAllah pozitiftir

Bugün benimde ilk ultrasonumdu bende duymadım daha kalp atışını çok erken dedi niye modun düşüyor hiç düşmesin valla bebek yerinde kesesi oluşmuş küçük büyük olabilir hiç onları umursama en güzel günlerini zehir etme kendine sana bakmak için girdim bugün kontrolün olduğunu biliyordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…