Hayırlı olsun embriyonuzun kalitesi hücresi hakkında bilginiz var mıydı sağlıkla devam etsinKızlar ben size ikiz mi derken benimkide mi ikiz acabaşok içerisindeyim sonucum çıktı. 3.gümn embriyosu 13. Günüm 570
Amin inşallah sizinki de.Teşekkür ederiöÇok güzel yükselmiş canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Yani bir kere yemişsin artık bence bunun üzerine düşünme, geçen annem eskiden bizim zamanımızda yeniyordu falan dedi hatta. Ama şimdi sakatat önermiyorlar bir daha yemezsin canım.Kizlar hamileligin ilk ayinda ciger yenir mii kaynanam et kavurmustu bana getirdi icine cigerde dogramis sonradan soyledi bir sorun olur mu nette baktim zararli yaziyordu
Maalesef hiç bilgim yok sadece embriyoloji güzel kaliteli dediHayırlı olsun embriyonuzun kalitesi hücresi hakkında bilginiz var mıydı sağlıkla devam etsin
Canım bende 3 te transfer oldum şans bizden yana olsunGüü naaay dıınnn!
Bugün bebeğimle kavuşmak günü. Saat 3 te çağırdı doktorum transfer için
Bununla birliktr dünden beri çok meme ağrısı hassasiyeti ve kollarımdaki etler acıyo. İlaçların etkisi sanırım. Şans dileyin bana
Merhaba progesteron değerinize baktırdınız mı acabaBende 5+3 teyim kızlar cumartesi keseyi gördük. Ama iki gündür kahve lekelenmem geliyor. Ağrım sancım yok. Doktoe dinlen artarsa ağrın olursa haber et diyoe ama insan tedirgin oluyor. Normal mi acaba
Yok yemem asla bir daha kaynanamda bilmeden koymustur oda dedi biz eskiden herseyi yiyorduk falan dedi ama ne bileyim simdi hersey yasakYani bir kere yemişsin artık bence bunun üzerine düşünme, geçen annem eskiden bizim zamanımızda yeniyordu falan dedi hatta. Ama şimdi sakatat önermiyorlar bir daha yemezsin canım.
Hayır hiç bakmadı doktorum kontrolde rahim kalınlığın iyi demiştiMerhaba progesteron değerinize baktırdınız mı acaba
Beta HCG kan testinde 2.76 ne demekİnşallaaaah sizde başladınız mı ?
Beta HCG kan testinde 2.76 ne demek?İlkinde de tutmayı nasip etsin rabbim inşallah canım
Hımmm ozman iyidir canınızı sıkmayın Rabbim korusun miniklerimizi . Herhan yüreğimiz ağzımızdaHayır hiç bakmadı doktorum kontrolde rahim kalınlığın iyi demişti
Aa bende orda hangi hoca sizinİzmir su hastanesi siz
Tabi canım bilmeden olmuştur. Benim eşimde doğulu valla onlarda sürekli sakatat var eminim hamileyken yiyen olmuşturYok yemem asla bir daha kaynanamda bilmeden koymustur oda dedi biz eskiden herseyi yiyorduk falan dedi ama ne bileyim simdi hersey yasak
Canım bu negatif demek istersen sonucunun resmini at bakalım belki başka yere bakıyorsundurBeta HCG kan testinde 2.76 ne demek?
Canım aşerecek bir vücudun var demekki , inşaAllah 3 ayın kolay geçer .Kızlar çok fena midem bulanıyor. Makarna salatasından zehirlenmediysem eğer, bu gebelik belirtisi için erken değil mi? Bugün 12. Gün
Ay aman ha.İlk defa böyle oldum.O kdar gebelik geçirdim. Enteresan vallahiCanım aşerecek bir vücudun var demekki , inşaAllah 3 ayın kolay geçer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?