2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar hamileligin ilk ayinda ciger yenir mii kaynanam et kavurmustu bana getirdi icine cigerde dogramis sonradan soyledi bir sorun olur mu nette baktim zararli yaziyordu

Kizlar hamileligin ilk ayinda ciger yenir mii kaynanam et kavurmustu bana getirdi icine cigerde dogramis sonradan soyledi bir sorun olur mu nette baktim zararli yaziyordu
Yani bir kere yemişsin artık bence bunun üzerine düşünme, geçen annem eskiden bizim zamanımızda yeniyordu falan dedi hatta. Ama şimdi sakatat önermiyorlar bir daha yemezsin canım.

Bende 5+3 teyim kızlar cumartesi keseyi gördük. Ama iki gündür kahve lekelenmem geliyor. Ağrım sancım yok. Doktoe dinlen artarsa ağrın olursa haber et diyoe ama insan tedirgin oluyor. Normal mi acaba

Canım bende 3 te transfer oldum şans bizden yana olsun

Bende 5+3 teyim kızlar cumartesi keseyi gördük. Ama iki gündür kahve lekelenmem geliyor. Ağrım sancım yok. Doktoe dinlen artarsa ağrın olursa haber et diyoe ama insan tedirgin oluyor. Normal mi acaba
Merhaba progesteron değerinize baktırdınız mı acaba

Yani bir kere yemişsin artık bence bunun üzerine düşünme, geçen annem eskiden bizim zamanımızda yeniyordu falan dedi hatta. Ama şimdi sakatat önermiyorlar bir daha yemezsin canım.
Yok yemem asla bir daha kaynanamda bilmeden koymustur oda dedi biz eskiden herseyi yiyorduk falan dedi ama ne bileyim simdi hersey yasak

Kızlar çok fena midem bulanıyor. Makarna salatasından zehirlenmediysem eğer, bu gebelik belirtisi için erken değil mi? Bugün 12. Gün

Yok yemem asla bir daha kaynanamda bilmeden koymustur oda dedi biz eskiden herseyi yiyorduk falan dedi ama ne bileyim simdi hersey yasak
Tabi canım bilmeden olmuştur. Benim eşimde doğulu valla onlarda sürekli sakatat var eminim hamileyken yiyen olmuşturİnsanlar ne kadar zor şartlarda hamilelik geçiriyorlarda birşeycik olmuyor. Gerçi biz en ufak bişey yapsak olay oluyo da . Gene de negatif düşünmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…