2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Listemizde bayadır güncellemmiyor sanırım belki2903 canım iyimisin yoksun ? Benmi atladım acaba yazdın da
Canım transfer öncesi misafir kabul ediyorum kimsenin haberi yok diye herkesi peşpeşe alıyorum tam giremedim. Negatifleri hemen yazmak istemiyorum modumuz düşmesin diye pozitiflere de çok denk gelmedim birazdan tekrar bakarım yeniden güncellerim

Gebelikte tere yasakmış ya.Az kalsın iki demeti oturup yiyecektim çok severim de… diyeceğim şu ki belki de yediklerimize iyice dikkat etmek gerekir.Maydonozu biliyordum da tereyi duymamıştım.Bunun yanında roka folik asit deposuymuş. Paylaşayım dedim

Kızlar kızlar adetim başladı ufaktan lekelenmeler gece tam anlamıyla olurum. İlk defa adet olduğum için çooook mutluyum bende yarından itibaren ilaçlarıma başlayacağım inşallah
Ayy benim de adet günüm yarın bende çok heycanlıyım hemen hemen beraber başlıycaz sürece

Bende 5+3 teyim kızlar cumartesi keseyi gördük. Ama iki gündür kahve lekelenmem geliyor. Ağrım sancım yok. Doktoe dinlen artarsa ağrın olursa haber et diyoe ama insan tedirgin oluyor. Normal mi acaba
Ben de aynı hafta ve gundeyim, cumartesi gördüm ilk kez ve aynı durumdayim 3 gündür. Doktorum kıpkırmızı ve yoğun kanamaya dönerse ve kivrandiracak ağrı olursa gel yoksa yerlesmeyle ilgilidir korkma dedi. Bugün kesildi tamamen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…