Canım ciğerde çok fazla a vitamini var, bebeğin karaciğerine fazla geliyor o yuzden önermiyorlar ama porsiyonlarca yememişsin bişi olmaz çünkü zaten henüz bebeğin işleyen bir karaciğeri de yok esasen daha erken zarar görmesi içinKizlar hamileligin ilk ayinda ciger yenir mii kaynanam et kavurmustu bana getirdi icine cigerde dogramis sonradan soyledi bir sorun olur mu nette baktim zararli yaziyordu
Yaa ne gibi bir zararı varmış acaba daha bu akşam yedimGebelikte tere yasakmış ya.Az kalsın iki demeti oturup yiyecektimçok severim de… diyeceğim şu ki belki de yediklerimize iyice dikkat etmek gerekir.Maydonozu biliyordum da tereyi duymamıştım.Bunun yanında roka folik asit deposuymuş. Paylaşayım dedim
Merhaba, tereden dolayı bir sorun olmazsa benim de pozitif çıkmıştıCanım transfer öncesi misafir kabul ediyorum kimsenin haberi yok diye herkesi peşpeşe alıyorum tam giremedim. Negatifleri hemen yazmak istemiyorum modumuz düşmesin diye pozitiflere de çok denk gelmedim birazdan tekrar bakarım yeniden güncellerim
Benim de pozitif çok şükürKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
Canım bişi olmaz inşallah. Ben çok.alerjim falan olduğu için gebelik beslenmesinde uzman bir diyetisyene gidiyorum. Yasakları yazdı tek tek, tere yazmamış valla demek ki yani aşırı yemedikce bişi olacak bir yiyecek değil o da
Pozitif benimde çok şükürKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
İnşAllah bişi olmaz, ben de sevdiğim için bir demet olmasa da bir on dal falan yemişimdir, iyi ki erken öğrendim neyse ki hiç bir şey için geç değildirCanım bişi olmaz inşallah. Ben çok.alerjim falan olduğu için gebelik beslenmesinde uzman bir diyetisyene gidiyorum. Yasakları yazdı tek tek, tere yazmamış valla demek ki yani aşırı yemedikce bişi olacak bir yiyecek değil o da
PozitifffKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
Ya az yiyince bişey olmaz ama bence bu ilk aylarda yemeyin.Direkt düşüğe neden olur yazmamışlar ama uygun da görmüyorlar.
Sizin değeriniz kaç çıkmıştıİnşAllah bişi olmaz, ben de sevdiğim için bir demet olmasa da bir on dal falan yemişimdir, iyi ki erken öğrendim neyse ki hiç bir şey için geç değildir
142Sizin değeriniz kaç çıkmıştı
Başka ne yedim diye düşünürken aklıma geldi.Ya iki gündür turba limon sıkıp sıkıp hatur huyur yiyorum.Turp da önermiyorlarmış hay allahNormalde aklıma gelmez ya yemek.
Tebrik ederim Rabbim tamına erdirsin hepimizi
Valla bende yarın olsam da rahatlasam benim bu 3. Adetim opu’dan sonraBenim erken oldu üç gün hiç beklemiyordum kocamla karşılıklı oynadık valla erken kavuşcaz diye
Amam sonra şifa oluversin.Tutalım boğazımızı biraz.Onca emek.Ben de ilk hamileliğimde hepsini yemiştim, çok cahilmişim şimdi farkediyorum da ciğer bile yedim bir şey olmadı ama… e canının istediği şey şifadır diye neden diyorlar o halde aman
Çok teşekkürler, AminTebrik ederim Rabbim tamına erdirsin hepimizi
KIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
Benide eklermisiniz transferim yarınKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
İnşallah hayırlı olana tez vakitte kavuşursunuzBenide eklermisiniz transferim yarın
Valla çok güzel bilgi paylaşımı oldu burasıBaşka ne yedim diye düşünürken aklıma geldi.Ya iki gündür turba limon sıkıp sıkıp hatur hutur yiyorum.Turp da önermiyorlarmış hay allahNormalde aklıma gelmez ya yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?