Bamya kabızlık yaşayanlar için ilaç.Ben ara ara yerim çok şükür o kadar ilaca hiç sıkıntı çekmedim.Pırasa,bamya bu dönemde mutlakaValla çok güzel bilgi paylaşımı oldu burasıbende bamya yedim sonra aklıma düştü acaba bişi olurmu baktım folik asit açısından güzel ve rokada öyle dediğiniz gibi
Kesinlikle ben de bundan sonra daha dikkatli olacağım,ben de terede şok oldumAmam sonra şifa oluversin.Tutalım boğazımızı biraz.Onca emek.Her yediğime bakacağım artık valla.Turpta şok oldum. Resmen elma gibi yedim.Hiç yapmadığım şey.Burcum yakacak başımı (boğa)
Aaa bunu bilmiyordum ozman ben oyüzden rahat çıktım WC yeBamya kabızlık yaşayanlar için ilaç.Ben ara ara yerim çok şükür o kadar ilaca hiç sıkıntı çekmedim.Pırasa,bamya bu dönemde mutlaka
Çok şükür pozitifKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
Tere ve turbu öğrendik bu geceNeler yasak ben bilmiyorum
Tere ve turbu öğrendik bu geceyedikçe araştırıyoruz.Yemeden yapsaydık şu işi iyiydi de Maydonoz da yenmiyor bu arada ekleyeyim
UmarımOh kalabalığızhepimizin yüzü güler umarım.
Merhaba benim de pozitif ekleyebilir misiniz?KIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
İkiz değildir muhtemelen, bir arkadaşım ikiz gebeliğe 10. Gün 700 üzeri bir değerle başladı. 12. Gün 2000 i geçti 15. Gün 7000 üzeriydi. Sizden 1000i geçmesini isteme sebepleri ancak o zaman kese izlenebiliyor. Endişelenmeyin, hızla artmış beta hcg değeriniz.Çift embriyo transfer edildi 5.gün embriyo su ama kliniğim bini görene kadar kan vermemi isteyince bi tedirgin oldum ilk gebeliğimde bu kadar hcg yi asla takip etmedim
Transfer günü 10.01.2024Merhaba benim de pozitif ekleyebilir misiniz?inşallah devam eder
Dilerim güzel, hayırlı bir muayene olurMerhaba,
Ben 3. Gün dondurulmuş embriyosu (2şerli) 2 farklı transferimin beta hcg artışlarını paylaşmak isterim. İlk transferim 14.09.2023 tarihinde yapıldı.
12. Gün: 512 (26.09.2023)
14. Gün: 784
16. Gün:1093
19. Gün:2030
22. Gün: 2395
6. Hafta Kese göründü fakat tam yuvarlak değildi ve 2-3 gün kadar geriden geliyordu
Tam 7 haftalıkken kalp atışı aldık.
8+3 günken kontrol vardı, kalp atışı kesilmiş ve büyümemişti, 3 gün sonra düşük yaptım.
2. Transferimi 10.01.2024 tarihinde oldum.
9. Gün: 112 (19.01.2024)
12. Gün: 383
15. Gün: 626
17. Gün: 1640
19. Gün: 2645 (29.01.2024)
Yine düzensiz bir artışla karşı karşıyayım. Bu Cuma transfer sonrası ilk muayenemi olacağım. Bakalım doktor ne diyecek, heyecanla bekliyorum.
kuzum beni ekleyebilirsin emin olmadan yazmak istemedim pozitifKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
15 ocak çift embriyo transfer 25 ocak da pozitifiKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
Ciğer yasak mııBen de ilk hamileliğimde hepsini yemiştim, çok cahilmişim şimdi farkediyorum da ciğer bile yedim bir şey olmadı ama… e canının istediği şey şifadır diye neden diyorlar o halde aman
Ayy içimi rahatlattınızBen de aynı hafta ve gundeyim, cumartesi gördüm ilk kez ve aynı durumdayim 3 gündür. Doktorum kıpkırmızı ve yoğun kanamaya dönerse ve kivrandiracak ağrı olursa gel yoksa yerlesmeyle ilgilidir korkma dedi. Bugün kesildi tamamen
Yemeğin diyorlar ama bana doktorum yiyebilirsin demişti ve sevdiğim için de çok yemiştim. Bir sorun olmamıştı, yani herkes bişi diyor. Ben yine yerimCiğer yasak mııcanım çekti bugün yapıcaktımmm
Canım benim pozitifKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN
İnşallahAyy içimi rahatlattınızinsan ister istemez tedirgin oluyor. Benimde sürekli değil ama ara ara geliyor. Banada doktor aynı şeyi söyledi. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?