2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Valla çok güzel bilgi paylaşımı oldu burası bende bamya yedim sonra aklıma düştü acaba bişi olurmu baktım folik asit açısından güzel ve rokada öyle dediğiniz gibi
Bamya kabızlık yaşayanlar için ilaç.Ben ara ara yerim çok şükür o kadar ilaca hiç sıkıntı çekmedim.Pırasa,bamya bu dönemde mutlaka

Amam sonra şifa oluversin.Tutalım boğazımızı biraz.Onca emek. Her yediğime bakacağım artık valla.Turpta şok oldum. Resmen elma gibi yedim.Hiç yapmadığım şey.Burcum yakacak başımı (boğa)
Kesinlikle ben de bundan sonra daha dikkatli olacağım,ben de terede şok oldum araştırmadan yemeyeceğim. İlk 3-4 ayı sağ sağlim atlatalım da hayırlısıyla, yoksa her aşama bir stres..

Çift embriyo transfer edildi 5.gün embriyo su ama kliniğim bini görene kadar kan vermemi isteyince bi tedirgin oldum ilk gebeliğimde bu kadar hcg yi asla takip etmedim
İkiz değildir muhtemelen, bir arkadaşım ikiz gebeliğe 10. Gün 700 üzeri bir değerle başladı. 12. Gün 2000 i geçti 15. Gün 7000 üzeriydi. Sizden 1000i geçmesini isteme sebepleri ancak o zaman kese izlenebiliyor. Endişelenmeyin, hızla artmış beta hcg değeriniz.

Dilerim güzel, hayırlı bir muayene olur düzensiz artış derken betahcg artışından mı bahsediyorsunuz?

Ayy içimi rahatlattınız insan ister istemez tedirgin oluyor. Benimde sürekli değil ama ara ara geliyor. Banada doktor aynı şeyi söyledi. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz

Ciğer yasak mıı canım çekti bugün yapıcaktımmm
Yemeğin diyorlar ama bana doktorum yiyebilirsin demişti ve sevdiğim için de çok yemiştim. Bir sorun olmamıştı, yani herkes bişi diyor. Ben yine yerim ama siz en iyisi doktorunuza sorup öyle hareket edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…